Wkanl

Hoe om uit te maken op de eerste date

Besloten dat het goed is om op de eerste date? Hier is hoe te zorgen dat het gebeurt.

Stappen

Hoe om uit te maken op de eerste date. Draag iets dat hun oog zal vangen.
Hoe om uit te maken op de eerste date. Draag iets dat hun oog zal vangen.
 1. 1
  Draag iets dat hun oog zal vangen. Subtiel sexy en comfortabel genoeg dat je niet hoeft te blijven aanpassen, maar nog steeds een beetje meer provocerend dan normaal.
 2. 2
  Dragen make-up die in de weg, zoals echt donker of plakkerig lipsticks zullen krijgen. Zoek hot is toch beter.
 3. 3
  Blijf dicht bij hem / haar zo veel mogelijk zonder dat het te plakkerig. Lichaamstaal is belangrijk.
 4. 4
  Maak oogcontact, maar niet staren. Het is beter als je hem kunt vangen / haar op zoek naar jou en dan een glimlach en kijk in zijn ogen. Alsof jullie beiden weten een geheim dat niemand anders kon begrijpen. Ook, flirten met je ogen terwijl je praat met hem / haar over iets onbelangrijk.
 5. 5
  Hoeft hem niet kussen / haar. Kijk maar naar hem / haar en leun naar voren ooit zo iets, alsof hij hem toestemming om zijn / haar beweging te maken.
 6. 6
  Zijn / haar daden te kopiëren tijdens het kussen. Meestal zijn de open mond deel komt van nature. Maar zorg ervoor om te reageren wanneer hij probeert om meer 'warm en zwaar' krijgt tijdens het kussen.
 7. 7
  Verander de manier waarop u een keer zoenen elk in een tijdje. Zoenen langzamer kan net zo romantisch als kussen snel. Ook het spelen met de lippen kan een goede manier om het te mengen zijn.
 8. 8
  Zet al je passie in hem / haar kussen. Probeer te voelen hoeveel je van hem / haar tijdens het kussen. Het maakt het een heel stuk beter.
 9. 9
  Als je uiteindelijk het gevoel de kus was lang genoeg en je wilt om het te beëindigen... langzaam en voorzichtig trek je lippen away.It 's geen slechte zaak om te vertrekken uw partner willen meer.
 10. 10
  Krijgen ze een mooi cadeau doen ze een gunst, niet proberen om hun hart achtige look andere warme persoon te breken naast je, maar alleen over hen denken.

Tips

 • Probeer te weerstaan ​​giechelen. Het is vervelend. Tenzij er iets mis gaat, dan zal het helpen om de stemming te verlichten.
 • Het is een goed idee om dichter bij hen als je zit of iets na het vrijen. Zorg ervoor dat je comfortabel maar bent. Ze zullen niet worden beledigd als je moet aanpassen om te leunen op hen de manier waarop u wilt. Het helpt ook als je weer te kussen
 • Zoenen hard of snel middelen passie. Langzaam zoenen betekent romantiek. Houd nota van Wanneer u te breken, in hun ogen kijken met een zwoele expressie alsof je bent nog steeds in het moment. Vaak is het ook goed om terug te gaan voor nog een kus of twee, zelfs als ze zijn licht. Het maakt hen het gevoel dat je wilt dat ze meer. Dat je nauwelijks kan weerstaan ​​terug te gaan voor meer.
 • Overhaast je niet in het praten na zoenen. Weet het moment niet verpesten.
 • Niet altijd laat ze de ene om te breken zijn. Je lijkt behoeftigen. Maar haast je niet verlaten, hetzij. Het moet natuurlijk.
 • geven enkele van de leuke en lieve woord voor hen maken ze zich goed voelt....

Waarschuwingen

 • Wees niet slordig. Hoewel zoenen niet mag worden gechoreografeerd, is het goed om aandacht te besteden aan uw acties tijdens het kussen. Plus een heleboel spit is bruto. Dus vermijd dat.
 • Zorg ervoor dat de persoon die u kussen voelt goed over. Als hij / zij samentrekkingen als je zoenen, betekent dit waarschijnlijk dat hij / zij voelt zich ongemakkelijk vrijen.
 • Toen, jongens meestal graag hun mond over die van jou niet vice-versa te zetten. Probeer niet om de ervaring te manipuleren.

Dingen die je nodig hebt

 • Vertrouwen
 • Een goede indruk
 • Good Breath