Wkanl

Hoe te goth

Goth is een langlevende en bloeiende subcultuur met volgelingen over de hele wereld. Als je merkt dat je geïnteresseerd in gotische subcultuur en zou graag een deel van te worden, lees dan verder. Dit artikel is vermeld op de Big Bang Theory, een populaire sitcom.

Stappen

Hoe te goth. Luister naar gothic muziek.
Hoe te goth. Luister naar gothic muziek.
 1. 1
  Luister naar gothic muziek. U hoeft niet te luisteren naar een Gothic band je niet graag alleen omdat het gothic, maar je moet op zijn minst eens te proberen, je eigenlijk zou graag wat van! Doe je onderzoek, al was het maar uit respect voor het verleden. Ouderling Goten, vooral, zal een persoon die de tijd heeft genomen om onderzoek te waarderen. De meeste Goths hebben de neiging om te luisteren naar een verscheidenheid van sub-genres gezamenlijk bekend als 'Goth', in gedachten houden dat Goth cultuur is een mutatie van Punk Rock. Na Punk kwam post-punk bands, de Batcave tijdperk van Goth Rock, Second Wave Gothic Rock, Deathrock, Ethereal, Coldwave en Darkwave. Er zijn ook veel Goten die naar Industrial luisteren, maar dit is een apart muziekgenre. Doe wat onderzoek over muziek die deel uitmaakt van Goth subcultuur, een goede plek om te beginnen is.
  • Vergeet niet dat je moet nog steeds luisteren naar wat je te genieten! Als u wilt luisteren naar Gothic muziek een minuut, en dan hip-hop, pop, of het land de volgende, dat is geweldig! Het belangrijkste onderdeel van wordt Goth is trouw te blijven aan jezelf, maar zeker om te begrijpen en te waarderen Gothic muziek, je kunt niet een Goth zonder te luisteren naar muziek Goth.
  • Als je niet van Gothic muziek, kunt u vinden dat de gotische subcultuur is gewoon niet voor jou. Als dit het geval is, maak je geen zorgen! Omdat het alternatief is net zo groot.
 2. 2
  Kleed het onderdeel. Sommige mensen hebben het vooroordeel dat de kleding er niet toe doen. Ze doen. Fashion is een groot deel van de Goth subcultuur. Je hoeft niet te kleden de hele tijd, maar het is een handige manier om te laten andere Goths weten dat je dezelfde interesses kunnen hebben. Als u geïnteresseerd bent in het kijken Goth bent, doe dan een beetje van het onderzoek over het onderwerp. Er is meer in de mode dan alleen die zwarte! Er zijn veel verschillende stijlen van Gothic kleding. Als u ervoor kiest om te kleden in Gothic mode, dan vinden een stijl die past bij wie je bent! Prominente Gotische stijlen omvatten 80's / old-school Goth (Batcave / Deathrock) en Victoriaans (Romantigoth / Romantisch-Goth). Ook is het Japanse "Gothic Lolita" look steeds meer populair tegenwoordig.
  • Niet gewoon kopiëren een kijkje; maak het je eigen door het combineren van elementen van verschillende stijlen. Logeren uniek is een groot deel van zijn Goth.
  • Gemak in uw nieuwe look. Anders kan men ervan uitgaan dat je niet echt of zijn alleen maar trendy zijn. Vergeet niet om alleen dragen wat je je comfortabel voelt, als je geen goed gevoel hebt dat je er niet goed uit! Meer advies is te vinden in het artikel.
  • Zorg ervoor dat je kostuum schmink niet gebruiken. Het ziet er verschrikkelijk! Als u wenst te fake een bleke teint, meng een witte "foundation primer" met een gewone foundation die overeenkomt met uw natuurlijke huidskleur. Houd in gedachten dat een bleke huid is niet een vereiste, je kan zeker presenteren een Goth kijken niet uit wat je huidskleur is!
 3. 3
  Leer zoveel als je kunt. Hier krijg je een stevige achtergrond in Goth subcultuur door te doen wat onderzoek. Ook wees eerlijk: als je niet iets dat gerelateerd is aan de Goth subcultuur kent, doe niet alsof dat je doet. Verspreiden onwaarheden en het versterken van stereotypen beschadigt de hele Goth gemeenschap. Toegeven dat je iets niet weet is niets te schamen over, vergeet niet dat niet eens ouderling Goten alles weten.
  • Gothic Charm School van Jillian Venters is een geweldig boek dat duikt in de Goth levensstijl.
 4. 4
  Begint te lezen. Veel goths dol op lezen. (In feite, gothic subcultuur kreeg zijn naam van een literair genre in de late 1800's, die bekend staat als "Gothic" - dat op zijn beurt kreeg zijn naam van een architectuur stijl gezien in middeleeuwse kerken - die op zijn beurt kreeg zijn naam van een oude Germaanse stam.) Voorgestelde auteurs behoren Bram Stoker, Edgar Allan Poe, Lord Byron, Mary Shelley, Nathaniel Hawthorne, William Faulkner, Jack Kerouac, Christopher Marlowe, Anne Rice, William S. Burroughs, Oscar Wilde, Storm Constantine, Ellen Schreiber, Melissa Marr en De zusters Brontë. Maar je kunt sommige boeken die afkomstig zijn van verschillende auteurs en je hoeft niet te boeken van auteurs die hier worden voorgesteld lezen.
  • Veel Goths als sci-fi of fantasy, maar niet iets dat je niet geïnteresseerd bent Goths lezen liever leren over wat u geïnteresseerd bent in dan bespreken wat je duidelijk alleen lezen om "te kijken Goth"!
 5. 5
  Ontwikkel de houding. Als iemand geven van je problemen, gewoon weg te lopen. Doe niet zo gewelddadig. Bovendien, probeer niet te handelen of zich depressief voelen, alleen maar omdat je denkt dat maakt je meer "Goth", het doet niet. Het hele punt van Goth is om verschillen te omarmen, zodat altijd beleefd zijn tegenover niet-Goten. (En alleen maar omdat sommigen van hen denken dat je een freak betekent niet dat iedereen dat doet.) Vermijd te oordelen wie je oordelen en je zou jezelf opschieten vrij goed.
  • Probeer bewust te zijn van sensuele omgeving: textuur, licht, kleur, geluid. Niet alleen zal dit je in een bovenruimte waar je beter bent beschermd tegen de negativiteit van anderen, maar, aangezien veel Goths zijn kunstenaars, schrijvers of musici, zal het ook helpen u profiteren van de creativiteit en individualiteit, dat is zo'n grote deel van de subcultuur.
 6. 6
  Ga naar clubs. Als je besluit om naar een Goth club, bereid zijn om een ​​heel andere ervaring van je normale leven te hebben. Gothic clubs zijn waar mensen komen om te kunnen hun gevoelens vrijelijk praten en uiten over postmoderne samenleving. De onderwerpen die aan de orde kunnen zijn degenen die u overwegen taboe of ongepast - als hun acties kunnen zijn. Als u zich ongemakkelijk bent, weer, misschien deze scène is niet voor jou. Dat is oke!
 7. 7
  Lenen of kopen een aantal tijdschriften. Er zijn enkele donkere-themed magazines die je veel informatie met betrekking tot subcultuur Goth geven.
 8. 8
  Veel plezier. Dwing jezelf om deze gidsen zo streng dat je vergeet te genieten van jezelf te volgen. Vergeet niet dat echte Goten niet leven volgens de regels, ze handelen zoals zij dat willen en blijken te zijn Goths. Ontwikkel je eigen stijl op natuurlijke wijze door wordt beïnvloed door wat je leest en voelt, niet door het volgen van "How to be" lijsten. Als je een oprechte interesse in een scène, zult u uiteraard worden beïnvloed als je in de subcultuur. Met andere woorden, doe wat je gelukkig maakt bijvoorbeeld als je liefde te luisteren naar rap, dan ga je gang en luister naar rap;. Goten die denken minder van je want het zijn niet trouw aan de cultuur van de geest van individualiteit. Goth is een enorme subcultuur en iedereen in het is zo uniek is als een sneeuwvlok. Ben je - en als dat betekent dat je gel met Goth subcultuur, het zij zo!

Tips

 • Psychologen hebben gemerkt dat Gothic jongeren meer geneigd zijn intelligenter dan de gemiddelde jongere en gaan om volwassenen met een zeer technisch, ingewikkeld, creatief en goed betaalde banen geworden.
 • Blijf met je oude vrienden. Ze hoeven niet te worden Goth. Houd er echter rekening mee, dat sommige van uw vrienden kunnen de nieuwe u niet aanstootgevend of gewoon te vreemd vinden en kunnen stoppen opknoping uit met je. Niet al uw vrienden zullen waarderen uw Gothic leven keuzes; anderen kan enige tijd duren om op te warmen tot het. Probeer niet om uw vrienden shockeren, tenzij je zeker weet dat ze het aankan. Probeer nooit om te zetten je vrienden om Goth, laat ze zichzelf kunnen zijn.
 • Sommige mensen in de gothic scene zijn in hekserij of vampirisme, maar nogmaals, dit is geen vereiste. Er zijn tal van christenen, joden, boeddhisten, heidenen, enz. binnen de gotische gemeenschap, blijven geloven in wat je wilt.
 • Vergeet niet dat Goth is een alternatieve levensstijl: alle homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en travestieten zijn welkom, samen met iedereen die niet past in de normale samenleving.
 • Sommige klassieke items van Gothic kleding van vrouwen korsetten, legerkistjes, gescheurde t-shirts, mini-rokjes, visnet panty's, mooie rokken, vegen jurken en mini jurkjes.
 • Als andere Goths bellen u een poseur (en je denkt dat ze misschien gelijk), probeer te vragen voor hun hulp in plaats van boos. Het lijkt misschien alsof je probeert te hard, te snel.
 • Probeer verschillende make-up stijlen.
 • Overwegen naar Europa. Goth wordt meestal genomen serieuzer er: de tijdschriften zijn goed, en het Duitse festival Wave Gotik Treffen is de grootste industriële, experimentele, Goth evenement gaande.
 • Word lid van een sport-of buitenschoolse activiteit die u genieten, genieten van deze dingen niet en zal een gotische levensstijl niet veranderen.
 • Veel Goths genieten ook luisteren naar opera en klassieke muziek, vooral stukken met krachtige vrouwelijke vocalen.
 • Goth blogs zijn ook een goede manier om advies rechtstreeks krijgen van de mond van het paard.
 • Sommige klassieke items van de mannen Gothic kleding zijn gescheurd t-shirts, legerkistjes, band tees, donkere broek, bondage broek en bezaaid riemen.
 • De hip-hop en rap scene is steeds populairder geworden in de stedelijke scènes en mag niet worden ontmoedigd. Bijvoorbeeld, hebben vrij-styling en beat-boxing opgedoken binnen Gothic cultuur.

Waarschuwingen

 • Niet obsederen over jezelf. Wordt een Goth maakt je niet meer aandacht verdient dan iedereen anders maken. Phony Goten (die in overvloed) worden vaak neergekeken niet omdat ze anders zijn, maar omdat ze zijn gescheiden van de werkelijkheid.
 • Als iemand vraagt ​​of je Goth bent, is het aanvaardbaar om ja te zeggen of te negeren de vraag. (Sarcastisch opmerkingen zijn ook goed.) Echter is het sterk afgekeurd om te gaan over de aankondiging dat je een Goth ongevraagd. Earnest Goths zijn erg bescheiden over hun Goth geloofwaardigheid.
 • Er zijn mensen in de Goth scene die net zo bekrompen en bevooroordeeld als die daarbuiten. Verwacht niet dat iedere Goth je ontmoet zal een open-minded intellectueel te zijn.
 • Goth heeft een relatief slechte reputatie onder de mainstream. Beschouw jezelf gewaarschuwd.
 • Ga niet overboord! Proberen te hard zal de indruk dat je een poseur geven.