Wkanl

Hoe te handelen als hanna marin van Pretty Little Liars

Hanna Marin, Rosewood's "het" meisje. Door velen bewonderd, benijd door alle, en geëvenaard door niemand. Een hoofdpersoon in de Pretty Little Liars boekenserie door Sara Shepard, iedereen wil zijn zoals Hanna en dit artikel zal u vertellen hoe! En vergeet niet, kunt u handelen als Hanna, maar niet stelen uit de winkels.

Stappen

Hoe te handelen als hanna marin van Pretty Little Liars. Krijg hanna's haar en make-up.
Hoe te handelen als hanna marin van Pretty Little Liars. Krijg hanna's haar en make-up.
 1. 1
  Krijg hanna's haar en make-up. Hanna heeft altijd perfecte haar en make-up. Voor je haar, als je blond bent, je bent goed om te gaan! Zo niet, zou je highlights krijgen, of verven het helemaal! Aan Hanna's haar is echt niet over de kleur wel, wat belangrijk is, is dat het er perfect uitziet en goed voor uw huid toon en vorm van het gezicht! Hanna's haar is altijd gestyled in krullen. Wissel de manier waarop je ze krullen rond je krultang voor een Messier "Hanna" look. Wanneer je naar de voorkant van je haar al, krullen van het haar van uw gezicht. Voor make-up, Hanna's ogen zijn altijd omrand in zwarte eyeliner, en zij sporten altijd wat roze tint voor de lippen. In seizoen 3 is ze met meer natuurlijke ogen en dan roken het uit bij de wimperlijn.
 2. 2
  Krijg hanna's stijl. Haar stijl is lastiger aan te wijzen omdat haar ensembles zijn eclectische. Ze leent elementen van ieders garderobe om looks die zijn opvallend chique met een vleugje trend, vrouwelijkheid en glamour te creëren. Hanna lijkt erop dat ze op weg naar een hip soiree dagelijks in plaats van alleen trekking naar de klas. Haar blik is heel jong Hollywood: Het is flirterig en girly met een trendy rand. Naar Hanna's stijl te krijgen je niet per se hoeft te winkelen bij dure winkels, maar je moet wel uniek zijn! Wees origineel. Hanna is een trendsetter, maar ze doet graag uit te proberen verschillende trends die al populair zijn. Ze studeert zeker tot haar favoriete onderwerp (mode) dagelijks!
 3. 3
  Leer je merken! Gewoon omdat je niet hoeft te kleden in dure kleding betekent niet dat je niet mag kennen alle merken uit het hoofd! Breng wat tijd door te kijken naar websites online voor Tory Burch, Splendid, enz. Als u reageren op fancy merken, zullen de mensen denken dat je ze hebt.
 4. 4
  Draag wat je nodig hebt in je tas. Hanna LOVES haar mobiele telefoon, dus altijd bij je! Houd er ook een lipstick (lichtroze), lipgloss, een zaklamp (voor je dode lichaam jacht in het midden van de bossen) en een nagelvijl.
 5. 5
  Up-to-date met de wereld. Hanna was vooral savvy in de mode. Weet wat er gaande is, zijn op de hoogte van trends, op zijn minst weten over politieke gebeurtenissen, muziek, en dingen van de soort. Dit betekent niet dat je een meisje dat alleen winkels bij exclusieve winkels zijn. U kunt leuke dingen te vinden waar dan ook als je kijkt.
 6. 6
  Krijg hanna persoonlijkheid. Hanna is hot, en ze weet het! Haar vertrouwen maakt haar schitteren. Zonder dat, zou ze niet Hanna! Ze kunnen zeer sarcastisch en is altijd in voor een goede tijd. ALTIJD zelfverzekerd en onafhankelijk, en laat mensen weten uw regels. Fun-loving en een beetje wild, ze is alle soorten van feisty en taai. Omdat het populair is belangrijk voor haar, maar als een echte vriend voor haar meisjes belangrijker voor haar dan niets.
 7. 7
  Onafhankelijk zijn. Hanna is nog nooit iemand geweest om te voldoen aan iets dat ze niet geloven inch Onafhankelijk betekent niet dat je brutaal en onbeschoft om gezag wel. Volg je hart en wat je gelooft inch En volg je intuïtie, je weet nooit wanneer ze van pas kan komen.
 8. 8
  Worden zelf gemotiveerd. Dit is vergelijkbaar met stap een. Wacht niet op anderen om iets te starten. Doe het zelf en laat je dingen gaan als niemand anders wil. Het zijn zelf gemotiveerd helpt bij academici, sport, sociale situaties en nog veel meer, dus wees niet bang.
 9. 9
  Hebben sommige klassikaal. Hanna kan de zoetste appel in de boomgaard niet, maar ze is niet de tartest niet. Wees tactvol en hebben normen, zullen ze je verder dan je misschien denkt. Ook laat de dingen roll off van je rug. Mensen zullen altijd worden verstaan, het maakt niet uit hoe mooi je bent. Dus niet over nadenken.
 10. 10
  Wees zelfverzekerd. Hanna is gebouwd op vertrouwen. Het maakt niet uit je haar, of iets anders, het zijn vertrouwen trekt mensen aan u. Wees niet eigenwijs. Er zijn lijnen niet te worden overschreden. Vertrouwende verspreidt een gloed, een gloed die alleen maar schreeuwt "Hanna".

Tips

 • Proberen om een ​​soort van makeover hebben! Hanna's was het verliezen van gewicht en haar acne!

BE sexy.

 • Veranderen kapsels! Hanna vindt altijd nieuwe manieren om opnieuw uitvinden zelf.
 • Hanna is brutaal, maar ze is ook diep... "Ik denk dat jij degene bent die een reis naar Oz nodig. Kijk of de wizard vindt u een hart."

Waarschuwingen

 • Leven Hanna's hadden het is extraatjes, maar zeker het is ondergang. Wordt niet bulimisch, of een winkeldief (of een koninklijke je-weet-wel) naar spiegel Hanna. Deze acties hebben ernstige gevolgen en zijn zelfvernietigend.