Wkanl

Hoe te zacht haar te krijgen zonder te proberen

Er is geen noodzaak om last hebben van droge of vette haar als je kunt volgen een aantal fundamentele stappen naar een mooie zacht en glanzend haar te krijgen.

Stappen

Hoe te zacht haar te krijgen zonder te proberen. Borstel je haar om eruit te komen geen knopen of klitten.
Hoe te zacht haar te krijgen zonder te proberen. Borstel je haar om eruit te komen geen knopen of klitten.
 1. 1
  Borstel je haar om eruit te komen geen knopen of klitten. Borstel je haar voordat je douche, en kam het daarna, dit zal u helpen gelijkmatig verspreid shampoos en conditioners.
 2. 2
  Krijgen in de douche als normaal ervoor te zorgen dat de temperatuur van het water is niet warm. Warm water kan je haar beschadigen. Wanneer je shampoo, gebruik warm water. Wanneer je conditie, koud water gebruiken. koud water maakt je haar glanzend. Niet elke dag douchen, dat je hoofdhuid kan drogen. Als je elke dag wilt wassen, kopen een badmuts, zelfs een echt goedkoop zal werken. Baden zijn ook goed, als de stoom 'hydrateert' je haar en het is zeer ontspannend.
 3. 3
  Zorg ervoor dat u uw haar laten weken. Baden zijn goed voor dit, maar niet wassen shampoo met badwater, gebruik dan een douchekop, maar je kunt verblijven in het bad voor dit, zolang je een douche boven of dicht genoeg bij de badkuip.
 4. 4
  Gebruik een kwart kleine hoeveelheid (of meer afhankelijk van de haarlengte) van shampoo en gelijkmatig over je haar en zorg ervoor niet te wrijven in een te hard met je vingers te verspreiden. Je zou niet willen om jezelf pijn doen, nu zou je? Voorzichtig nu.
 5. 5
  Spoelen. Zorg ervoor dat u wederom te ontdoen van overtollige shampoo (dit laat je haar droog als je niet uit te spoelen alle resterende shampoo of conditioner!), Als in een bad, gebruik dan een douchekop!
 6. 6
  Doe dezelfde hoeveelheid conditioner aan de uiteinden van je haar, als je haar produceert natuurlijke oliën is er geen noodzaak om de conditie van de hoofdhuid van je haar. Maar, wat er ook uw boot drijft!
 7. 7
  Neem een kam en kam het conditioner gelijkmatig over je haar. Als het hebben van een douche, draai de kraan dicht, en als in een bad, zorg ervoor dat de uiteinden van je haar niet het water raken. Ook dit zal geld besparen, afval niet willen niet.
 8. 8
  Spoel nogmaals totdat het allemaal uit en er is geen overtollige conditioner er nog steeds. Als u nodig hebt om, checken in een spiegel om te zien of hun zijn alle bits die je misschien hebt gemist.
 9. 9
  Nu voordat je gaat je gang en doe dit, richt je douche kop van je weg als je wilt de temperatuur van uw water te zetten om koud. Koud water is goed voor je haar als het verzegelt de cuticula, waardoor je haar mooi en glanzend! Langzaam opnieuw invoeren van de douche als de kou kan een schok zijn.
 10. 10
  Wanneer je uit het gebruik van een grove kam als borstelen kan leiden tot het breken van het haar. Vocht strekt zich uit je haar dus stel je eens voor wat je doet om het te proberen te poetsen.
 11. 11
  Probeer te onthouden van föhnen je haar. Het is veel gezonder als je het laat drogen aan de lucht. Zorg ervoor dat niet te ritselen je haar met een handdoek in een poging om het te krijgen om te drogen sneller. In plaats daarvan, dep je haar droog.

Tips

 • Wassen met een shampoo en conditioner die misschien geeft het schijnen, of in ieder geval een die je haar voordelen uit.
 • Was je haar om de andere dag. Als je niet genoeg wassen het zal krijgen vettig, maar wassen zal veel drogen en ruïneren uw haar.
 • Probeer een verlof in conditioner, alleen op de uiteinden! Het zal tamme kroezen te helpen en u te helpen, glanzend, zijdeachtig haar!
 • Ken je haartype. Als je dat doet, zult u profiteren van shampoos en conditioners die gespecialiseerd zijn voor je haar.
 • Breng een gezond haar serum om je haar te beschermen tegen vervuiling en warmte.
 • Zodra je de helft droog met een handdoek, bind het in een paardenstaart en het zal laat de wortels van je haar beter te drogen om te stoppen met het kroeshaar gaan.
 • Niet alleen raken op je haar met shampoo en conditioner.. Probeer het en masseer het door je haar.

Waarschuwingen

 • Meer dan het wassen van je haar is hard en zal het uitdrogen.
 • Niet goed spoelen creëert opbouw.
 • Nooit spoelen in warm water, zijn slecht voor je haar.
 • Gebruik nooit citroensap of azijn als uw hoofd heeft sneden of krassen.