Wkanl

Hoe te velcro rollers gebruiken

Gebruik klittenband rollers in je haar te manifesteren zachte krullen, om volume te creëren of te versterken en om haar vol lichaam te verlaten. Een paar minuten met deze in je haar laat je met een frisse blik. Deze zal een van uw favoriete tools te kijken geweldig snel. Ze kunnen worden gebruikt met elk haartype en lengte. Zo snel als je kunt ze in je haar, kunt u salon-stijl zonder het stappen in een salon.

Stappen

Hoe te velcro rollers gebruiken. Beginnen met droog of vochtig haar.
Hoe te velcro rollers gebruiken. Beginnen met droog of vochtig haar.
 1. 1
  Beginnen met droog of vochtig haar. Pick-up van een deel van haar en borstel het recht. Trek het haar, zodat er geen speling. Begin bij de uiteinden en roll, zodat het haar krullen naar beneden, niet omhoog. Rol het haar tot de roller is beveiligd tegen uw hoofdhuid. De klittenband op de rol moet de haren grijpen en houd de roller op zijn plaats. Haal de rollers op dezelfde manier je zet ze binnen voorzichtig ontspannen elk een. Trekken de rollers eruit zal verlaten rollers vast in je haar en resulteren in een kroes puinhoop.
 2. 2
  Maak krullen met klittenband rollers. Gebruik kleinere rollen om krullen en pijpenkrullen. Deze techniek werkt beter met kort haar. Als je lang haar hebt en je wilt kleine velcro rollers gebruiken om krullen te krijgen, kan je terug moet naar piggy de rollen. Begin met een roller halverwege het gedeelte van het haar en rol het naar de top. Het onderste gedeelte van het haar moet nog worden draperen uit. Gebruik een tweede rol, onderaan beginnen en rol het haar tot aan de eerste rol voldoen.
 3. 3
  Temmen kroeshaar met klittenband rollers. Terwijl haar is nog nat of vochtig van de douche, gelden een antikroesserum en föhnen, borstelen het direct als je gaat. Trek delen van het haar strak als je ze rollen in de klittenband rollers. Gebruik een föhn op het haar voor ongeveer 5 minuten, blies beneden de assen van het haar. Laat de rollers in je haar te blijven gedurende 10-20 minuten langer voordat afrollen. Indien nodig, spray anti-frizz of styling spray of afwerken crème op het haar. Oordeelkundig met de hoeveelheid kammen of tussling van het haar te voorkomen dat de gedeelten scheidt teveel.
 4. 4
  Gebruik velcro rollers om volume toe te voegen. Maak golven en stuiteren. Gebruik grote rollers om het lichaam en de levendigheid van je haar te verhogen. Begin met droog haar. Licht mist een deel van haar met haarlak of volumizing spray. Met het gedeelte van het haar getrokken beschimpen en recht omhoog uit je hoofd, rol van het einde tot het veilig is om je hoofd. Tillen het haar sectie recht omhoog verhoogt de aan de wortel. Samen, dat en het lichaam die door de krul volume toe te voegen aan elk haartype.

Tips

 • Problemen met losse rollen. Je moet niet pinnen of clips nodig om de rollen op zijn plaats veilig te stellen. Als de roller niet wordt grijpen uw haar en vast zit, kan het zijn dat er te veel haar. Rol de roller en vermindering van de hoeveelheid haar in die sectie. Probeer het opnieuw rollen totdat u een meer veilige greep.
 • Warm haar voor een betere krul. Haar zal beter krullen van het klittenband rollers als het een beetje warm. Gebruik klittenband rollers net na het föhnen of gebruik een föhn op je haar voor een paar minuten met de krulspelden inch
 • Krul alle krullen in dezelfde richting.

Dingen die je nodig hebt

 • velcro rollers
 • kam
 • haardroger
 • antikroesserum of nevel
 • styling spuiten