Wkanl

Hoe je haar te krullen met wendingen

Deze methode van hair curling is zeer effectief en relatief snel en simpel als je eenmaal onder de knie krijgen. Ongelooflijk natuurlijk ogende mooie krullen kan worden gemaakt met behulp van deze techniek en het niet gepaard gaat met behulp tijdrovend en haar schadelijke hitte methoden.

Stappen

Hoe je haar te krullen met wendingen. Was en droog je haar.
Hoe je haar te krullen met wendingen. Was en droog je haar.
 1. 1
  Was en droog je haar. Gebruik geen conditioner tenzij het een zeer licht een en / of je haar echt nodig heeft.
 2. 2
  U bent in principe gaat om 5 wendingen maken. Een aan het bovenste voorste (centrale) en twee aan elke zijde, boven elkaar.
 3. 3
  Maak eerst de bovenste voorste. Verdeel het haar met een centrale scheiding. Dan deel af van de scheiding naar het oor aan elke kant. Zet die twee afdelingen samen om een ​​sectie voor maken. Bind de rest van je haar in een paardenstaart achter - het zal het gemakkelijker maken om uw eerste draai te creëren.
 4. 4
  De kronkelende techniek is een beetje zoals het maken van een broodje, behalve dit is een zeer lange, magere een. Houd draaien uw haar over en zeer strak tot het uiteindelijk buigt over zichzelf. Ga vervolgens door bochtige en kronkelende het gedeelte van het haar om zich heen, terug naar je hoofd. Zet hem op dezelfde manier je een broodje, met een mini-Chouchou rond de basis.
 5. 5
  Je zult eindigen met een bochtige, spiraal-achtige uitsteeksel steken van de bovenkant van je hoofd!
 6. 6
  Haal nu de achterkant paardenstaart, verdeel je haar in twee (verticaal naar beneden de achterkant van je hoofd) en zet de ene kant in een bos te houden uit de weg.
 7. 7
  Verdeel de andere kant in twee door het tekenen van een lijn met uw kam uit je oor over je hoofd horizontaal om de verticale scheiding die je net hebt gemaakt te voldoen. Draai elk haarlok zoals hierboven beschreven.
 8. 8
  Haal het bos aan de andere kant, verdeel-en-draai als in de vorige stap.
 9. 9
  Nu moet u vijf grappig uitziende wendingen steken van je hoofd. Geloof me, het is het waard.
 10. 10
  Laat gedurende ten minste 6 uur of bij voorkeur 's nachts.
 11. 11
  In de ochtend nemen de wendingen een voor een, te beginnen met de lagere. Verwijder de band, untwist het een beetje en kam je krullen met een grove kam.
 12. 12
  Als alle wendingen zijn uit, bukken en probeer het nog voorzichtig kam (niet te veel). Spuiten met een sterke haarlak. Flip je haar op en deel het / regelen. Geef het dan nog een goede spray, tillen secties om een ​​greep en volume echt.
 13. 13
  In dit stadium kan er heel groot. Dit is goed, het zal vestigen en ziet er geweldig de hele dag.
 14. 14
  Afgewerkt.

Tips

 • Gebruik een bevestiging spritz als u het ook wendt of zet mousse in je haar als je het drogen te helpen oplossen van de krul beter.
 • Neem altijd een "quick-fix" oplossing in het geval een van de hiervoor genoemde optreedt, zoals een haar band / gesp of spray en kam om back-kam het weer tot leven.
 • Proberen om elke sectie krijgen dezelfde dikte. Dit vergt oefening. Wees niet ongerust als ze anders zijn, het maakt eigenlijk minder verschil dan je zou denken.
 • Wanneer "dragen" je krullen, te allen prijze vermijden je vijanden, regen, en nog erger elke vorm van vochtigheid in de lucht. Geen sauna's, stoombaden en als het een mistig of zeer vochtige dag, vergeet het maar.
 • Zorg ervoor dat je haar helemaal droog is voordat u begint te draaien. Uw inspanningen zullen worden verspild als je haar is helemaal vochtig.

Waarschuwingen

 • De dichtheid kan worden ongemakkelijk en kan ook leiden tot haarbreuk. U kunt de draai los aan de basis een beetje om dit te stoppen. Alleen ondersteuning van uw wortels door te drukken op hen en trek voorzichtig en beweeg de draai rond totdat het allemaal voelt losser.