Wkanl

Hoe je haar te krullen met foam rollers

Haar dat is krullend, springkasteel en aandacht krijgt is verrassend eenvoudig te bereiken met schuim rollers. Met behulp van deze sponsachtige cilinders kunnen bijdragen aan het creëren van een handtekening manen attractie, of versterker van de glam-factor voor speciale gelegenheden. Het geeft ook uw sloten een gezonde onderbreking van warme rollers of de krultang.

Stappen

Hoe je haar te krullen met foam rollers. Shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk.
Hoe je haar te krullen met foam rollers. Shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk.
 1. 1
  Shampoo en conditie van je haar zoals gewoonlijk. Doe dit rond bedtijd dus er zal genoeg tijd 's nachts voor de ingepakte lokken volledig drogen.
 2. 2
  Handdoek droog je haar. Gebruik indien nodig een detangling spuiten voordat kammen of borstelen eventuele klitten.
 3. 3
  Zorgvuldig te blazen (of lucht) drogen tot het haar verliest ongeveer de helft van haar vocht. Je wilt dat het genoeg vochtig om stijl, nog niet zo nat dat het niet kan uitdrogen en houdt haar krullen.
 4. 4
  Rol de pony eerste. Prep ze met een kwart-size spritz van het instellen van lotion of mousse. Plaats het product op je vingertoppen en voer het uit door de lengte van de pony. Positioneer een roller onder de pony, ongeveer twee centimeter van de tips. Dit geeft je genoeg haar om rond te wikkelen eens en vangen in de roller. Blijven wikkelen totdat het raakt de hoofdhuid. Krijgen zo strak een wrap mogelijk om haar te verhinderen het losmaken terwijl je slaapt.
 5. 5
  Verdeel de rest van je haar in vijf secties: bovenkant, zijkanten en twee aan de achterkant. Houd ze gescheiden met klauw clips.
 6. 6
  Beginnen te rollen het bovenste gedeelte. Proberen om zelfs rijen te maken, met behulp van grote foam rollers. Gedeelte van het haar ongeveer de breedte van de rol, de hoeveelheid is afhankelijk van hoeveel krullen je wilt. Prep met meer instelling lotion of mousse, zorg ervoor dat u de vacht van de gehele lengte van het haar voor elke rol.
 7. 7
  Voor krulletjes, positie rollen verticaal als je de wind het haar naar binnen. Voor een voller, zachter krullen, positioneren de rollen horizontaal.
 8. 8
  Roll haar aan de zijkanten, dan de achterkant van je hoofd. Schakel over naar middelgrote of kleine rollen als je dichter bij je nek.
 9. 9
  Voorkomen buitenste krullen van het krijgen van lelijke bovenkant plooien of deuken. Deze komen van de indruk in de haren achtergelaten door de plastic gesp of sluiting aan de schuimroller. Om dit te voorkomen, voorzichtig verplaatsen de sluiting uit de top van de kraal naar beneden nadat de rol is bevestigd. Veranker de sluiting met hetzij een aluminium eendenbek clip of een haarspeld.
 10. 10
  In de ochtend, unsnap elke rol en verwijder deze voorzichtig. Voor een zorgeloze, warrige look, licht run je vingers door je haar, net genoeg om de krullen los te maken. Als je een haarborstel moet gebruiken, net raken de uiteinden van elke krul.
 11. 11
  Indien gewenst, gebruik haarlak om uw fantastische nieuwe 'doen!

Tips

 • Hoe groter de rol en hoe meer haar je plaatst in staat, zal de zachtere de krul te zijn. Evenzo zal een kleinere rol / haar sectie leiden tot strengere krullen.
 • Zodra je de krulspelden nemen wikkel de krul rond je haar en ga dan langzaam met een borstel. Vervolgens föhnen en voeg haarlak.
 • Te helpen houden rollen in 's nachts plaats, das een hoofddoek of een bandana om hen heen.
 • Als je haar droogt snel, licht spritz de individuele haar secties met water voordat voorbereiden en verpakken ze in foam rollers.
 • Als je kroeshaar hebt, gelden antikroesserum of spuit vlak nadat je handdoek droog uw sloten.
 • Zorg ervoor om te zetten in styling spuiten voordat je rolt je haar in foam rollers, zodat als je ze nemen ze langer meegaan.
 • U kunt ook draai het haar alvorens te verpakken op de schuimroller voor een meer spiraal blik.

Waarschuwingen

 • Bij het verwijderen van de rollen, gaan langzaam en gemakkelijk. Hen niet rukken of haar zal snagged op het schuim. Erger, als het oprekken van een veer, het krullen niet zo sterk.
 • Niet gebruiken foam rollers in nat of vochtig weer. Krullen zal hangen of vrij snel kroezen.

Dingen die je nodig hebt

 • Foam krulspelden, een 24-pack moet het lukken voor schouderlang haar
 • Antikroesserum of spray, indien nodig
 • Styling lotion of mousse
 • Styling kam
 • Klauw clips
 • Eendenbek clips of bobby pinnen
 • Hoofddoek of bandana (optioneel)
 • Haarlak (optioneel)
 • Haarborstel (optioneel)