Wkanl

Hoe te krullen maken met een steiltang

Het is gewoon verschrikkelijk als je niet genoeg geld om die koele, dure krultang dat iedereen kopen. Alles wat je hebt is je plat ijzer - en dat alles doet is recht haar, precies wat je niet wilt. Nou denk opnieuw! Het is inderdaad heel goed mogelijk om uw haar te krullen met een steiltang.

Stappen

Hoe te krullen maken met een steiltang. Zorg ervoor dat uw haar wordt geborsteld, schoon en droog.
Hoe te krullen maken met een steiltang. Zorg ervoor dat uw haar wordt geborsteld, schoon en droog.
 1. 1
  Zorg ervoor dat uw haar wordt geborsteld, schoon en droog. U zult niet in staat zijn om je haar te borstelen weer na de procedure of anders uw veerkrachtige krullen kunnen vallen.
 2. 2
  Verwarm je steiltang. Wachten de nodige tijd voor uw strijkijzer te verwarmen. Sommige strijkijzers knippert een lampje wanneer ze klaar zijn. Als de jouwe niet, dan wacht ongeveer 25 minuten of zo totdat je de warmte in de handgreep kan voelen.
 3. 3
  Pin up van de eerste laag van je haar met een grote kaak clip. Je zult 3 clips moeten pin up de eerste laag van je rug, rechts, en links kant.
 4. 4
  Pak een klein deel van haar dat niet is vastgemaakt. Positioneer uw haar in de steiltang, te beginnen bij de uiteinden van je haar.
 5. 5
  Wind je haar rond de steiltang door te draaien het rond. Wind helemaal tot aan uw hoofdhuid. Je haar moet worden die alle van de steiltang.
 6. 6
  Wacht ongeveer 10 seconden. Als je haar is moeilijker of makkelijker te stylen, optellen of aftrekken van een paar seconden om het gewenste effect te krijgen. Als je van hoe het eruit ziet, herinneren hoeveel seconden je het op zijn plaats gehouden en gebruik dat voor de rest van je hoofd.
 7. 7
  Herhaal helemaal rond je hoofd. U moet nu grote krullen helemaal rond je hoofd.
 8. 8
  Haal een van de kaak clips. Herhaal vervolgens dezelfde curling procedure die u eerder deed. Een voor een te houden afsluiten van clips als je eenmaal klaar bent met secties.
 9. 9
  Wrijf wat haar mousse in je haar. Dit zal helpen je krullen laatst de hele dag.
 10. 10
  Werk af met haarlak. Dit is een extra back-up voor maximale hold.
 11. 11
  Afgewerkt.

Tips

 • Het is handig als je steiltang is afgerond aan de uiteinden, dit geeft je meer natuurlijke krullen.
 • Er zijn bepaalde shampoos die helpen geef je haar volume, en het is best om die te gebruiken voordat je dit doet.

Waarschuwingen

 • Wees extra voorzichtig dat u zich niet verbrandt met je steiltang.

Dingen die je nodig hebt

 • Flat Iron
 • 3 Jaw Clips
 • Hair Mousse
 • Haarspray