Wkanl

Hoe om echt lage baggy broek te dragen zonder ze te verliezen

Je wilt graag je broek te dragen baggy, maar u niet zeker weet hoe laag je kunt gaan en je broek niet blijven waar je ze vast? Je ziet jongens op de straat met massaal baggy pants en vragen zich af hoe ze te dragen op deze manier?

Nou, hier zijn enkele tips over hoe je je broek extreem lage dragen zonder bang te verliezen van hen tijdens het wandelen in de straten.

Stappen

Hoe om echt lage baggy broek te dragen zonder ze te verliezen. Welke maat om te dragen?
Hoe om echt lage baggy broek te dragen zonder ze te verliezen. Welke maat om te dragen?
 1. 1
  De riem: Het is beter om canvas riemen dragen met een het knippen of schuifdeuren gesp dan lederen riemen met een pin gesp, want met een riem met gesp knippen kan je je broek vast zo strak als je nodig hebt om ze niet te verliezen. Pin gespen misschien ofwel te los of te strak vanwege de ruimte tussen elke hole.
 2. 2
  Welke maat om te dragen? Je moet broek die minstens een maat groter dan je normale maat te dragen, maar u kunt ook dragen broek die zijn 2 of 3 maten groter. Bijvoorbeeld als uw normale taille is W34 u kunt dragen baggy pants, die W40 zijn. Het hangt af van de broek ook. Sommige baggy jeans zijn kleiner en lijkt het meer baggy dan andere.
 3. 3
  Hoe laag kun je gaan? Doe je broek aan en trek ze zo laag als je wilt.
  • Je kunt je benen spreiden een beetje om hen niet te verliezen als ze zijn erg baggy.
  • Voor echte verzakking stijl draag ze onder je billen en enkele centimeter onder je geslachtsdelen niet zich ongemakkelijk te voelen. Er is een punt een beetje lager dan waar je heupen en je benen zijn "samen te voegen", waar de broek zal blijven als je ze (voor jongens het is makkelijker te vinden, omdat het aantal centimeter onder de genitaliën) vast.
  • Draag je broek op dezelfde hoogte aan de voorkant en aan de achterkant, want het zal eruit zien alsof ze zijn gewoon te groot en glijd als de hoogte is anders.
  • Bevestig nu je broek door het sluiten van je benen en zetten je voeten bij elkaar. Door dit te doen zal ervoor zorgen dat de band strak genoeg als je loopt en zelfs als je staat. Als u wilt kunt u trek je broek naar beneden een beetje meer. Ze moeten laag genoeg wanneer je vingertoppen te bereiken de top van de band tijdens het ontspannen je armen.
 4. 4
  Er zijn verschillende opvattingen over hoe laag baggy pants moet zijn. Sommige mensen zeggen: "Hoe lager hoe beter" en anderen denken "los is goed, laag is slecht". Als je baggy broek te hoog worden gedragen ze kunnen kijken geeky, als ze te laag je ze zou kunnen verliezen of niet in staat zijn om goed te lopen.
  • Een manier van het verkrijgen van de juiste pasvorm: Neem de hoogte van het gebied waar de riem vastmaakt je broek. Trek je broek naar beneden en zorg ervoor dat de afstand tussen dit gebied en de navel is een beetje meer dan 5 maal de gordelhoogte.
  • Een belangrijk ding is om je broek te dragen laag genoeg dat de achterzakken zijn aan de achterkant van je knieën. Dit zal de geweldige stijl te creëren tijdens het lopen.
 5. 5
  Wat te doen om niet te broek te verliezen? Je moet boxershorts, maar niet satijn boxers dragen, omdat de broek zal makkelijker naar beneden glijden. De broek moet ook lang genoeg zijn om het gebied waar de riem vastmaakt de broek te dekken, want als dit gebied uw huid raakt de broek zal ook naar beneden glijden.
  • Als u niet boxers die lang genoeg hebt kun je ook dragen twee korte broek, een iets lager dan de andere. Twee shorts zijn ook erg handig als u de elastische tailleband van de onderste nemen en trek hem over de band gebied van je broek. De tailleband zal helpen om uw baggy houden waar u het wilt blijven.
 6. 6
  Wat te combineren met baggy pants? U kunt uw baggy broek te combineren met lange stukken of extra grote t-shirts, die bedekken je broek. Het shirt moet lang genoeg zijn om iets dekmantel voor de gordel gebied niet om je ondergoed te tonen, maar om andere mensen te laten weten waar je riem is en hoe laag je draagt ​​je broek. Hoodies werken goed, ook, op basis van hoe de meeste van hen zijn lang genoeg om naar beneden te komen om de riem gebied zonder dat je een enorm verschil in grootte te dragen. Sneakers in dezelfde kleur van je shirt of een pet zou zien er cool uit.
 7. 7
  Om te voorkomen dat het lopen op je broek, neem twee centimeter van elk been en zet het in de achterkant van je schoenen. De rest van het materiaal zal bedekken dit gebied en het zal niet raar kijken. U kunt ook draag je baggy broek over enkele trackpants dus als je het dragen van uw baggy zeer laag geen ondergoed toont en niemand kan zeggen dat is irritant. Op deze manier is er geen noodzaak om dekmantel voor de sag en het is goed voor de koude dagen.
 8. 8
  Hoe om te zitten in baggy pants? Zitten is geen probleem. Als je draagt ​​een canvas riem het zal zijn comfortabeler dan een leren riem, omdat het niet na een tijdje zal pijn doen. Als de band is nog steeds ongemakkelijk zittend, trek je broek naar beneden een beetje niet op zitten in plaats van ze omhoog te trekken. Meestal trekken ze voelt nog meer ongemakkelijk. De gordel moet minimaal laag genoeg dat je direct op zit en dat het in een rechte positie waar je benen uit je heupen horizontaal (omdat de band zal worden geslingerd om je dijen).
  • Als u de riem hoger je draagt ​​tijdens de vergadering zal het een kromme lijn deels rond je dijen en je billen te creëren, wat voelt alsof je vernauwd en het is erg ongemakkelijk na een tijdje.
  • Als je niet van het gevoel van het zitten op je riem, moet u trek je broek naar beneden een beetje meer om niet op zitten (maar merk op dat dit een veel lagere sag zal creëren als je opstaat).
  • Bovendien, als je gaat zitten dan dat het materiaal dat u gaat zitten op wordt uncreased (zoals de rug-zakken en het gebied boven), want er verschijnt permanente plooien na enige tijd wat er niet goed uit. Sleepboot je broek rechts en links op je dijen rechts na zitten en trek ze recht.
  • Als je zit op uncreased materiaal de rug-zakken zal soepel blijven en recht wat ziet er erg leuk vooral als je het dragen van broeken die grote of gekleurde back-zakken hebben. Tijdens de vergadering kunt u uw voorste gedeelte gebruiken waar de rits is zo klein bureau, als je spreid je benen een beetje en je kunt veel dingen in je achterzak, omdat je niet op zitten.

Tips

 • Als je een beetje verlegen draag je broek baggy eerst thuis of op plaatsen waar u comfortabel om te gebruiken krijgen ze te voelen. Draag ze dan terwijl het doen van normale activiteiten (gaan winkelen of vergadering vrienden bijvoorbeeld).
 • Genieten van het dragen laaghangende broek. Als je echt wilt om ze te dragen zul je er goed uitzien.
 • Als je het dragen baggy pants de eerste keer niet de fout maken en dragen ze hoog eerst en laat ze meer en meer, want dit lijkt erop dat je niet zeker bent van het dragen van hen. In plaats daarvan dragen ze laag vanaf de eerste dag op je nieuwe stijl te laten zien aan andere mensen.
 • Nadat je een beetje meer comfortabel met het dragen van je jeans lager, kan je draagt ​​jeans met meer van een uitdrukking voor hen, net als met afbeeldingen op de achterzakken of op het been. Dit is meer een persoonlijke keuze, zodat u kunt kiezen om niet te.
 • Als u denkt dat verslapping je broek laag (bv. onder je kont) voelt raar, draag een broek op normale hoogte en een aantal lage slappe broek over hen. Je zal niet merken de lage slappe degenen.

Waarschuwingen

 • Mensen kunnen kijken je vaker als je draagt ​​baggy pants. Laat ze niet verwarren u, vooral als je nog nooit baggy broeken gedragen vóór. Het is uw beslissing en uw stijl.
 • Sommige scholen kunnen hebben dresscode regels tegen baggy pants, dus wees voorzichtig.
 • Op plaatsen of in situaties waar het niet toegestaan ​​om baggy broek te dragen, trek ze een beetje.