Wkanl

Hoe te vette huid te genezen

Vette huid kan een uitdaging zijn. Het wordt meestal gezien op dikkere, grotere poriën huid en draagt ​​bij tot vlekken. Bepaalde dingen die je thuis kan doen kan de vettigheid te verminderen, verfijnen de poriën en fleuren een doffe teint. Volg gewoon de stappen.

Stappen

Hoe te vette huid te genezen. Niet gebruiken gezichtsscrubs op een vette huid.
Hoe te vette huid te genezen. Niet gebruiken gezichtsscrubs op een vette huid.
 1. 1
  Niet gebruiken gezichtsscrubs op een vette huid. Het stimuleert meer olieproductie. Gebruik in plaats daarvan producten met AHA (Alpha Hydroxy Acids: glycolzuur, citroenzuur, melkzuur) of BHA (Beta Hydroxy Acids: salicylzuur) of enzymen uit ananas, melk, pompoen etc. die zal helpen om de 'lijm' die dode ontbinden huidcellen vast aan de huid.
 2. 2
  Reinig de huid 's morgens en' s avonds met een zachte ph evenwichtige (licht zuur) schuimende reiniger. Uw huid heeft een beschermende zuur 'mantel' die wij willen behouden zoals bacteriën niet de neiging om zich te vermenigvuldigen in een zure omgeving. De meeste 'soaps' zijn sterk alkalische en strip de natuurlijke zuurmantel van de huid en laat het kwetsbaar voor bacteriën.
 3. 3
  Volg de cleanser met een toner zonder alcohol of aceton. Nogmaals, deze zo droog dat ze een bericht naar de talgklier dat het moet olieproductie te verhogen. Plaats gewoon een paar druppels op een schone, natuurlijke wattenschijfje en haal deze zachtjes over het hele gezicht en de keel.
 4. 4
  Gebruik een vochtinbrengende crème die is licht en olievrij. Olie en vocht zijn twee verschillende dingen en vette huid heeft vocht nodig. Vocht is op basis van water en zelfs de vette huid kan uitgedroogd uit gebrek aan water zijn. Zorg ervoor dat u veel water te drinken.
 5. 5
  Gebruik de aha, BHA, of enzym masque twee keer slechts een week (te veel meer zal worden te stimuleren) om de bloedsomloop te verbeteren, en zuurstof uitwisseling van de huid en fleuren een doffe blik door het verwijderen van dode huidcellen. Dit kan ook helpen bij het controleren vlekken.
 6. 6
  Gebruik een klei masker een keer per week om te helpen scherpen poriën waardoor ze raffinage. Houden van de huid schoon te maken zonder over-behandeling het zal zeker helpen bij het raffinageproces door het houden van de poriën vrij van dode cellen, muffe make-up, vuil etc.
 7. 7
  Wees zeer consistent met uw huidverzorging regime en nooit met pensioen voor de nacht zonder het doen van uw programma. De huid is zeer actief tijdens de slaap doen is het repareren van baan en de productie van nieuwe cellen in een sneller tempo dan wanneer we wakker zijn. Help het dit doen door het hebben van een schone, ademen huid 's nachts.
 8. 8
  Gebruik natuurlijke producten. Kunstmatige parfums, kleurstoffen, synthetische chemicaliën en minerale olie moeten worden vermeden ten koste van alles als je wilt controle van de vette huid te krijgen.
 9. 9
  Breng een olievrije, minerale poeder make-up basis voor overdag. Gebruik poeder blush in plaats van crème blush en poeder oogschaduw in plaats van crème oogschaduw. Een afstoffen van een transparante poeder kan twee of drie keer tijdens de dag na deppen het gezicht met een tissue om overtollige olie te verwijderen worden toegepast.
 10. 10
  Verander je gezicht doek elke dag. Oliën worden snel ranzig. Wassen make-up kwasten en applicators ten minste wekelijks. Houd je handen uit je gezicht, het reinigen van de telefoon met een alcohol dagelijks vegen.
 11. 11
  Bezoek een vertrouwde, ervaren, klinische schoonheidsspecialiste voor een diamant dermabrasie behandeling een keer per maand.

Tips

 • Best niet te dermabrasie te hebben met de machines die kristal poeders gebruiken als ze kunnen worden ingebed in de poriën waardoor blokkades die resulteren in vlekken