Wkanl

Hoe om weg te lopen van een gevecht

Of de strijd net kroop over jou of je het uitgelokt, te weten hoe om weg te lopen van een gevecht kan de meest volwassen en verantwoordelijke wat je ooit hebt gedaan in je leven. Het zal de makkelijkste om te doen hoewel niet en je moet sterk blijven in de nasleep van het loslaten. Echter, het lopen manier kan er uiteindelijk voor zorgen dat je niet een al slechte situatie nog erger dan het al is.

Stappen

Hoe om weg te lopen van een gevecht. Maak fysieke afstand.
Hoe om weg te lopen van een gevecht. Maak fysieke afstand.
 1. 1
  Hou je hoofd erbij. Woede, paniek, angst en frustratie zijn allemaal emoties gegarandeerd leiden dat u uit elkaar te vallen en te zien rood in plaats van helder te denken over wat er gebeurt. Dit is des te meer reden waarom de weg lopen is de beste optie in veel gevallen, om de afstand die nodig is om af te koelen creëren.
  • Het is sterk aanbevolen dat je leert om te voorkomen dat je jezelf in situaties die gevechten bedreigen als een onvermijdelijke uitkomst. Houd een oogje op tekenen van gevaar, zoals de opbouw van de hoogspanning, de aanwezigheid van alcohol, een te late avond, of iemand die is boos over iets / iemand anders al, en blijf weg. Poging om de situatie te neutraliseren zodra het zich voordoet.
 2. 2
  Maak fysieke afstand. De andere persoon is waarschijnlijk zo overstuur en boos of bang als je bent en dit maakt de zaken vluchtig. Door een stap terug of afstaande, de eerste oproep om niet verder deel te nemen aan gevechten je. Houd je afstand - als de ander dichterbij komt, af te stappen opnieuw.
 3. 3
  Beoordelen of het zal werken te praten. In veel gevallen worden de emoties gewoon te verhoogd voor een bespreking. Echter, als het lijkt erop dat gepraat zou kunnen werken, gooi wat haken als een uitnodiging om te praten in plaats van vechten. Bijvoorbeeld: Zeg iets als: "He makker Ik wil dit niet Je wil niet dat dit Laten we redelijk zijn en praat het uit...."
  • Dit is misschien niet het juiste moment om uit te werken van de diepste, donkerste motieven van de ander zijn. Maar het is een goede gelegenheid om zijn of haar boosheid of frustratie erkennen op manieren die tonen u betaalt volle aandacht aan hun klacht.
  • Vermijd slingerend shots, zoals dingen zeggen als "dit is allemaal jouw schuld", "je laf bent 'of' je denkt met je vuist, niet je hersenen". Dit soort opmerkingen zullen gewoon verder wakkeren dingen.
 4. 4
  Negeer de beledigingen of negatieve opmerkingen je tegenstander gooide je weg. Dit is te verwachten en moet je klaar voor zijn. Je zou kunnen horen dat je wordt een lafaard, zwak en allerlei kwaad en treiteren dingen geroepen. Dit zijn de laatste feiten van de boze tegenstander die een kans voor een gevecht deflatie, de laatste wanhopige pogingen om RILE u in terug te keren naar de strijd ziet. Ze herkennen voor wat ze zijn en ze niet personaliseren.
  • U kunt horen beschimpingen gerelateerd aan de leden van uw familie of andere mensen waar je om geeft. Nogmaals, laten rollen als water van de rug van de eend. Je tegenstander probeert allerlei tactiek en waardigheid niemand wordt simpelweg verguisd omdat deze persoon zegt belachelijke dingen. Kijk niet op het als een kwestie van trots - kijk op het als een kwestie van een idioot spannen om u te provoceren.
 5. 5
  Vermijd escalerende ruzie. Er kunnen principes die je wilt om op te staan, wijst u wenst te rammen huis en uitzicht dat je denkt dat ze onherroepelijk recht. Je denkt misschien dat je tegenstander is helemaal verkeerd. Maar geen van deze overtuigingen zijn geheel nauwkeurig of nuttig zijn voor jou. Het belangrijkste is het vermijden van een gevecht, geen kleine punten over de onenigheid jullie twee hebben ruzie.
  • Beledig je tegenstander of worden boos op hem of haar. Blijf kalm en doe je best om hem of haar ervan te overtuigen dat een gevecht is een slecht idee.
  • Indien nodig, erkennen dat de andere persoon een geldig argument voor wat het ook is, dat is aanzetten tot de strijd, zelfs als je schijnbaar in de juiste. De rechten en misstanden van de materie kan later worden ontward, als iedereen is afgekoeld.
 6. 6
  Wanneer het proberen om een gevecht te vermijden, houd oogcontact en ook proberen om een oogje houden op de handen. Bespreek het probleem en zich verontschuldigen voor alles wat je hebt veroorzaakt, zelfs als je gelijk hebt. Tijdens een poging om de situatie te neutraliseren, is het belangrijk om je handen te houden in een verdedigbare nog niet agressieve positie. Bovendien bereiden om jezelf te verdedigen mentaal voor het geval dat, als volgt:
  • Wees bereid om sucker stoten blokkeren om je gezicht / lichaam, maar niet in een "vechten houding".
   • Gebruik het "gebed positie" met beide handpalmen tegen elkaar gedrukt, dat ziet er niet bedreigend, maar houdt je handen in de buurt van je gezicht.
   • Gebruik de functie "verblijf terug", handen tegenover uw agressor handpalmen naar buiten.
   • Gebruik de "ik denk" positie, met een hand op je kin / hoofd. Vergeet niet, probeer natuurlijk lijken terwijl je dit doet. Te allen tijde beveiligd te houden.
 7. 7
  Als al het andere faalt, afwenden en vertrekken. Vergeet niet dat er geen schande weg te lopen - je hebt je best gedaan. Lopen weg van een gevecht bepaalt niet dat je bent een lafaard (maakt niet uit hoeveel de andere persoon schreeuwt this); zij bepaalt dat je volwassen en denken verantwoorde, over het niet alleen voor jezelf, maar over de andere persoon bent ook, zoals maar ook families en vrienden die zullen worden getroffen door de gevolgen. Boven alles, herinner jezelf eraan dat de alternatieven veel erger kunnen zijn: Je zou kunnen sterven, raken verlamd, of in de gevangenis belanden. Herinneren wat belangrijk voor je is en hoe een gevecht kan je leven beïnvloeden.
 8. 8
  Wees voorzichtig wanneer u probeert om weg te lopen. Als de andere persoon is erg boos, kunnen ze gewoon je aanvallen van achteren. Bij het lopen weg, het gezicht van de persoon die de oorzaak is van uw problemen, om zo te voorkomen dat ze vallen je van achter, ongezien. Terug weg, houden een oog op de persoon en alleen draaien om daadwerkelijk te vertrekken wanneer het veilig is om dat te doen, zoals in de deuropening of het krijgen in uw auto, enz.
  • Blik terug zo nu en dan, terwijl op zoek naar de situatie onschadelijk te maken, om te controleren op mogelijke vluchtwegen. Draai niet je hoofd als je terug kijkt.

Tips

 • Voor mensen die niet bekend zijn met adrenaline uitbarstingen, weg kan lopen zijn bijna onmogelijk. U kunt onder de druk als je moet vechten. Maar je doet het niet. Het voorkomen van het gevecht is wat maakt je de winnaar. Mensen die krijgen hun adrenaline regelmatig pompen op een vreedzame manier hebben meer controle over zichzelf in een stressvolle situatie. Hoe dan ook, probeer dan tot een niveau en helder hoofd te houden. laat je niet woorden kwetsen je in elk type van weg. Alles dat gezegd zijnde naar je toe, gewoon negeren. Je weet wat waar is en wat niet. Als je merkt dat dit bij u gebeurt, is het tijd om zelf-kalmerende technieken te leren, en snel. Vraag om begeleiding hulp bij deze, als het kan een beetje werk kan nemen om angst gewoonten die zijn ingesleten ongedaan te maken. Net zo hard werken als je kunt om niet antwoorden op alles wat er gezegd wordt. Doen alsof je kunt niet eens iets van hun gezegde hoor. Wees de grotere persoon.
 • In een echt gevaarlijke situatie, het allerbelangrijkste is om je buiten beschouwing laten. Vertel je tegenstander wat hij of zij wil horen.
 • Als je op school, gewoon weg te lopen. Als je in een auto, drive-off. Niet altijd beweren dan dingen leiden tot gevechten in de toekomst. Er is geen waarde in wrok koesteren. Je leeft maar een keer, dus maak er het beste en hebben geen tijd te doen wat je niet hoeft te verspillen..
 • Weet de morele benadering niet in je pogingen om de situatie te neutraliseren. Bijvoorbeeld, iets te zeggen als of "vechten is zo kinderachtig" "Ik heb betere dingen te doen dan vechten op straat kregen" kan ertoe leiden dat uw agressor om uit te gaan van zijn of haar manier je ongelijk te bewijzen. Ze zullen hun best doen om het te maken, alsof je bang bent en dat anderen denken dat je tegenstander beter is dan jij. Het punt van je weg te lopen is, zodat je weet dat je alleen jezelf en dat vechten zal niet helpen bij het oplossen van een van uw problemen. Sommige argumenten kan beginnen omdat je hangen met een persoon iemand die niet graag, dus ze nemen het op jou. U kunt niet toestaan ​​dat iemand contact met u, ongeacht wat. Het is gewoon een andere manier om te proberen te "winnen" van de strijd door het maken van jezelf beter lijken (in een superieure en ergerlijke manier); je doel is niet om te winnen, het is een onderdeel van de strijd niet, dan ook.

Waarschuwingen

 • In bepaalde situaties kan de persoon zeggen iets provocerend. Maar nogmaals, zijn de beter mens en negeren.
 • Wanneer weg te lopen, draai je niet terug op de vijand. Dat maakt het te makkelijk om te gesprongen. Loop weg aan de zijkant in een hoek en houd ze in uw ogen of hoofd naar een menigte. Wees bewust van de obstakels, want als je valt je kunt krijgen gesprongen.
 • Vechten is geen spel en mag niet worden gebruikt om kleine conflicten op te lossen. Ernstige juridische en fysieke gevolgen kan leiden. Het ergste dat kan gebeuren in een gevecht is dat iemand tot doden kan eindigen.
 • Natuurlijk, als er dienst om je heen, aarzel dan niet om ze te waarschuwen.
 • Er zijn geen regels of scheidsrechters op de straat en de persoon die tot dood eindigt kon je.
 • Altijd in gedachten houden dat er geen schande in het draaien van een gevecht. Als u rond mensen, dit is niet anders. Mensen die u belt geel is niet iets om in een strijd over. Vergeet niet dat het is wat je van jezelf als een gevecht gaat beginnen en als je hem aanzet neer dat belangrijk is. Trouwens, er is meer volwassenheid in het draaien van een gevecht, en onthoud: ". Oorlog is niet een sterk maken"
 • Soms is de persoon die je wil vechten is op zoek naar het en zal je toch geraakt. Uw beste optie is altijd weg te lopen, maar als de persoon een bedreiging voor u, en een back-off is geen optie, moet u. Meestal zijn de eerste hit kan de sterkste te zijn en kan ook de persoon van wacht te vangen. Een vervolgonderzoek kan snel einde aan de strijd als het goed getimed en geleverd.