Wkanl

Hoe je laarzen kant

Misschien heb je nog nooit laarzen eerder in het bezit, of misschien wilt u een aantal tips over unieke stijlen van de schoen veters. Veter laarzen is vergelijkbaar met vetersluiting schoenen, maar de extra ruimte laat voor wat meer opties. Dit artikel zal je leren een aantal van de basics en een paar extra looks voor je laarzen.

Stappen

Hoe je laarzen kant. Kies de kant van de boot.
Hoe je laarzen kant. Kies de kant van de boot.
 1. 1
  Kies de kant van de boot. De meeste kans heb je een hoge paar laarzen, maar wees er zeker met wat de stijl van laarzen u bezit, krijgt de juiste lengte veters. Vraag een verkoopster voor advies of lees het pakket om de juiste kant van de boot lengte te bepalen.

Diagonale kant methode

 1. 1
  Start vetersluiting de boot. Vanaf de onderzijde zet veters door de buitenkant van de ogen. Trek de veters van verticaal zo ver ze gaan om te zorgen dat ze zelfs.
 2. 2
  Steek de eerste kant diagonaal over de tong en in te voegen in het tweede oogje van buiten naar binnen.
 3. 3
  Blijven vetersluiting, waarbij u altijd voegen ene kant voor de andere om het patroon uniform te houden totdat de bovenkant van de laars is bereikt.
 4. 4
  Op de top, ofwel binden de veters in een boog en stop de lussen en eindigt in, of bind de uiteinden af en plooi in, om te voorkomen dat op zoek rommelig.
 5. 5
  Doe hetzelfde voor de andere boot, alleen zeker zijn om de andere kant kant kant overgestoken over de top om een symmetrische look gezet.

Rechtdoor over kant-methode

 1. 1
  Start de veters op dezelfde manier als voor de diagonale veters, maar in plaats van het oversteken van de kant over de tong, breng het onder de volgende oogje omhoog aan die kant en steek deze inside-out op de derde hole van de bodem.
 2. 2
  Steek de kant over de tong en steek het buiten-in direct tegenover het gat het vandaan kwam.
 3. 3
  Neem de andere kant van het onderste gat en breng het onder aan het oogje direct boven de eerste. Plaats de kant binnenstebuiten en breng het horizontaal over naar het tweede gat aan de andere kant.
 4. 4
  Plaats de kant outside-in en breng het weer onder, het overslaan van het gat dat de andere kant kant zullen ingaan.
 5. 5
  Blijven vetersluiting aan de top. De andere boot kan op dezelfde manier.

Tips

 • Als u ervoor kiest om afhechten uw veters, zult u niet in staat zijn om je laarzen uit te krijgen zonder veel moeite.
 • Door de manier waarop geregen laarzen passen, kunnen zij wrijf je hielen. U kunt hielkussens (goede) kopen om je voeten te houden van bewegen zo veel in de laarzen.
 • Als u eigenaar bent van een kat, zet de kat buiten de kamer vóór veters of unlacing je laarzen. Ze proberen te 'helpen' door achter de veters.
 • Zilveren veters ziet er geweldig uit met zwarte laarzen.
 • Geregen laarzen nemen een hoop werk op te zetten of op te stijgen, dus als je weinig tijd, wakker eerder om te gaan met je laarzen. Het is vooral het geval voor de knie-hoge laarzen, als het zou zelfs tot 5 minuten in beslag nemen (per boot) om ze lace up.
 • Als je kant je laarzen dwars, zal de veters eindigen aan dezelfde kant aan de bovenkant. Gewoon aansluiten op een snelle halve knoop, Tuck 'em in, en je bent klaar om te gaan.