Wkanl

Hoe te kawaii

Heb je ooit al wilde zijn schattig of uniek? Als dat zo is Kawaii kan de perfecte stijl voor je. Kawaii betekenis leuke of kinderachtig in het Japans, het is een stijl die felle kleuren en karakters zoals Rilakkuma of Little Twin Stars gebruikt om een ​​persoon er meer kinderlijk en schattig. Het is populair onder Japanse meisjes vanaf de leeftijd van 15-18 en het is de perfecte stijl voor degenen die willen opvallen tussen andere mensen.

Stappen

Hoe te kawaii. Blijf op de hoogte van de laatste trends door te doen wat onderzoek op het internet.
Hoe te kawaii. Blijf op de hoogte van de laatste trends door te doen wat onderzoek op het internet.
 1. 1
  Blijf op de hoogte van de laatste trends door te doen wat onderzoek op het internet. Lezen van tijdschriften met de dingen die u interesseren is een goede start, kunt u ook kijken op leuke blogs voor ideeën.
 2. 2
  Wees niet bang om op te vallen en worden opgemerkt. Maak je geen zorgen over wat mensen van je denken. In feite, niet zorgzaam is essential.But niet kawaii net dus je kunt grijpen de aandacht van anderen omdat het soms kan zijn voor de hand liggend.
 3. 3
  Layer goed - Dit is belangrijk slijtage leuke patronen en felle kleuren. Rokken en jurken zijn schattig, ook, en het is een geweldig idee om gestreepte en / of felgekleurde leggings, kousen of panty's te dragen met hen.
 4. 4
  Glimlach en / of giechelen veel. Niet tot een overmaat, hou gewoon giechelen om je lachen hoor, maar als iemand iets leuks zegt. Weten ook wanneer serieus te zijn. Het kan echt vervelend als je iemand nodig hebt om te kalmeren en zijn ernstig en ze zullen gewoon niet. Dat is niet het zijn kawaii-dat is het zijn een ergernis. Wees niet bang om toon neer als iemand lijkt te zijn een beetje aangestreept (of bij u of iets anders).
 5. 5
  Draag interessante, unieke stukken. Er zijn een heleboel leuke t-shirts die er zijn, en die kan kijken schattig wanneer gecombineerd met de juiste accessoires en wat al niet.
 6. 6
  Draag een tas rond met u! Messenger tassen zijn de beste, en je kunt weinig pinnen en kettingen aan toe te voegen om het interessanter te maken. Controleer Target, ze zijn redelijk geprijsd en hebben een aantal serieus leuke spullen.
 7. 7
  Accessorize! Leuk, verward accessoires zijn zeker kawaii. Dus is er iets felgekleurde of met leuke 'Chibi' dingen op.
 8. 8
  Als je make-up dragen, houd het licht. Niet stapel op de stichting, neem dan, en vermijd rokerige oog looks, dat is meer "sexy" dan "kawaii". Houd eyeliner tot een minimum (vloeistof is een betere kawaii blik) en ofwel draag lichte (NOOIT DARK) oogschaduw of helemaal geen. Lipstick moet altijd roze of koraal, nooit donker (weer), en lipgloss moeten met mate worden toegepast.
 9. 9
  Luister naar j-pop en Nightcore muziek. Nightcore wordt ook wel Hardcore Geluk en is erg vrolijk. Een voorbeeld van een lied is "Turn the Beat Around"! Caramelldansen en Boogie Bam Dance zijn geweldig dansen, en is populair bij de meeste "kawaii" mensen.
 10. 10
  Als je het niet erg vindt, houd een leuke tamagotchi of knuffel met u de hele tijd. Dit toont aan dat je van leuke dingen als huisdieren. Tamagotchi kan hechten aan sleutelhangers of kettingen, en opgezette dieren kan gluren uit zakken (sommige hebben zelfs klitteband pads op het einde lange ledematen, waardoor ze hangen rond je schouder). (Je kan wel of niet graag Tamagotchi want ze hebben vervelende pieptoon / het nemen van de tijd / etc. Als u niet klaar om te zorgen voor een, niet een kopen.)
 11. 11
  Nu voor persoonlijkheid! Een wijs persoon zei ooit: "Je bent geboren een origineel, geen kopie sterven!" Dus LEEF door dit! Hou je niet van iets, alleen maar omdat iemand anders het leuk vindt! Ook altijd een positieve houding. Kijk altijd naar de zonnige kant en laat niemand je anders vertellen! Veel lachen en trots in het zijn aardig voor anderen, ook al is het moeilijk!
 12. 12
  Het internet heeft overgenomen. Je weet dat het slechts 5 seconden zal duren om uw BFF gelukkige verjaardag te vertellen door middel van Facebook, maar het zou veel zoeter zijn om haar een kaartje geven met een leuke zeggen en beeld. Ook het bakken van cupcakes en brengen ze naar school geeft u automatisch een REUZE kawaii boost. Zeg niet dat je wil en doe niet alsof, want dat is gewoon onverantwoord.
 13. 13
  Kortom, draag spul dat is schoon, niet onthullen teveel, past en past bij u, en niet te hard. Klinkt ingewikkeld, maar is het niet. U kunt ook proberen het dragen van een heel lichte en schone bovenkant over een lange mouwen witte top. Als de top je draagt ​​dan het is erg mooi en geeft af van de "baby doll" thema, zult u de perfecte, zoete look te krijgen. Experimenteren en te spelen rond.
 14. 14
  Hebben een goede hygiëne. Vergeet niet om altijd schoon: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en baden / douchen. Bij het spuiten van parfum, zeker om net genoeg te gebruiken, maar niet te veel. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht. Omdat het schoon is belangrijk, het zijn groezelig is niet zoet en zeker niet ladylike. Hebben nooit vet haar. Het is grof en zeer trashy.
 15. 15
  Mensen zeggen dat je gezond en in perfecte gewicht te zijn. Maar dat is onjuist. het maakt niet uit hoe je bent gemaakt op alle, zolang je bent erg zelfverzekerd.
 16. 16
  Zweer niet. De meeste mensen zullen het erover eens dat het gebruik van scheldwoorden terloops vertoont een inconsistente staat van karakter. Je zal veel meer indrukwekkend en invloed naar anderen als je vloekwoorden gebruiken minder vaak, of ze te verwijderen uit je vocabulaire geheel.
 17. 17
  Je hoeft niet om uw zinnen eindigen met "desu" dat is een ander ding. Je kunt als je wilt, maar doe het niet de hele tijd. Het zal je ziet eruit als een weeaboo.
 18. 18
  Bij het ​​uitvoeren van een kant zak, probeer dan met behulp van een messenger bag. Dit ziet er zeer verfijnd en u kunt pinnen plakken op het handvat. Voeren ook dingen in je tas als een tekenblok, boek, spel, laptop, of iets anders om je bezig te houden.
 19. 19
  Zoek een hobby. Of het nu gaat tekenen, lezen, anime kijken, luisteren naar muziek, bloggen, fotografie, toneel, sport of gewoon opknoping uit met vrienden, MOET een kawaii meisje een soort activiteit moet doen in haar vrije tijd

Tips

 • Dus niet boos worden als mensen je uitlachen, omdat de kawaiistijl is niet precies mainstream. Gewoon naast zich neerleggen met een glimlach.
 • Het woord "kawaii" in Japanner heeft een bredere definitie dan het Engels woord "schattig". Wanneer toegepast op de popcultuur, zal "schattig" voldoende, maar "kawaii" verwijst voornamelijk naar de genegenheid van een ouder naar een kind in combinatie met het beschermend voor de onschuldige en zwak. Dus een pop stripfiguur wordt beschouwd als "kawaii" omdat het een voorbeeld van de onschuld van een kind en roept de algemene beschermende, zorgzame instincten in de kijker. Andere vertalingen van "kawaii" kan bevatten "kostbaar", "lief" of "onschuldig".
 • Spreek Kawaii "kah-wah-ee". Hier is waarom: De Japanse karakters voor 'kawaii' zijn 可愛い opgebouwd uit か, わ en twee い 's achter elkaar. か wordt uitgesproken als 'kah', わ wordt uitgesproken als 'wah', en いい is een lange 'e' klank. Als je het uitspreekt als Hawaii met een K, zult u waarschijnlijk klinken als je zegt こわい of Kowai, wat betekent 'eng'.
 • Bento-boxen zijn erg kawaii! Als je van rijst en / of Aziatisch eten, zou je willen dat ze! En zij zijn de meest kawaii lunches EVER! Ze komen in alle verschillende stijlen en kleuren. Er is een bento box die er voor u!
 • Bekijk enkele etsy winkels. Je vindt er een heleboel leuke dingen te vinden!
 • Tenzij je een goede reden om verdrietig te zijn, probeer altijd vrolijk en optimistisch. Dit soort mensen zijn vaak erg kawaii.
 • Tijdens het typen kunt gebruiken schattige kleine uitdrukkingen en altijd veel gebruik van smiley gezichten.
 • Wees niet betekenen voor mensen, zelfs als ze je uitlachen.

Waarschuwingen

 • Nogmaals, als je veranderen wie je bent voor andere mensen, je zult een vals beeld van jezelf te creëren.
 • Sommige mensen kunnen niet zoals jij. Laat je niet al te opwindt over het! Je kunt niet iedereen tevreden! Wie weet, je toekomstige man zou iemand die het leuk vindt kawaii meisjes zijn!
 • Weet je hele zelf niet veranderen, zorg ervoor dat u bent altijd trouw aan jezelf.