Wkanl

Hoe om te weten of je ex is verliefd op iemand anders

Bent u last van de mogelijkheid dat uw ex is verliefd geworden op iemand anders? Het is eigenlijk heel simpel - als je ex heeft, is het tijd om verder te gaan. Als je sterven van nieuwsgierigheid, nou, dat is weer iets anders, gemakkelijk te ondervangen door te vragen...

Stappen

Hoe om te weten of je ex is verliefd op iemand anders. Vraag je ex hoe ze aan het doen zijn.
Hoe om te weten of je ex is verliefd op iemand anders. Vraag je ex hoe ze aan het doen zijn.
 1. 1
  Vraag je ex hoe ze aan het doen zijn. Tekenen dat ze verliefd zijn meestal vrij duidelijk - ze zien iemand anders, ze besteden veel tijd met die persoon en ze zijn blij, lachen veel. Zij kunnen het dragen van een ring, of speciale sieraad. Als je nog steeds zorg voor je ex, wordt ervan uitgegaan dat u nog steeds een burgerlijk partnerschap met hen (als je dat niet doet, dan misschien heb je grote problemen grenzend aan stalking). Eerder dan surmising wat uw ex is aan hoewel, je bent beter af zijn gedurfde en openen met hen. Vraag hen ronduit als ze zien van iemand anders en wat deze nieuwe persoon voor hen betekent. Leg uit dat je moet weten dat ze blij zijn, zodat je eindelijk kan laten gaan. Wensen hen het beste van geluk, geef ze alle goodwill en - meen het.
 2. 2
  Behandelen. Als u ontdekt dat uw ex is verliefd geworden op iemand anders, wees grootmoedig en pragmatisch. De twee van u niet meer samen en het is jouw gevoel dat een soort van terugkeer naar de gang van zaken, niet je ex's willen. Duidelijk je ex niet weg te nemen samen dezelfde bagage vanaf het einde van je relatie. Nieuwe relatie van je ex is een duidelijke wake-up call om u te laten gaan voor eens en voor altijd nu.
 3. 3
  Leer van de liefde die je ooit had. Elke persoon die in ons leven komt om gaat om een ​​of andere reden. Niemand kan op worden gehouden tegen hun wil, we zijn allemaal gratis agenten en liefde komt zonder snaren. Als dit het enige wat je leert van nieuwe liefde van je ex, dan is dit een grote les. Als de liefde komt weer voor u - en het zal, mits je open en klaar om verder te gaan blijven - u zult de waardevolle les van niet proberen vast te klampen aan een ander mens voor je eigen eigenwaarde hebben geleerd. Liefde is tussen gelijken en het wordt vrij gegeven. Als u zorgen te maken over het doen en laten van een ex, is het duidelijk dat je nog steeds een manier om deze les te realiseren.
 4. 4
  Vraag jezelf af wat je doet in je leven om dingen beter te maken voor jezelf. Dit is een belangrijke stap in het verder gaat dan je ex. Beweegt u zich op in je opleiding, carrière, doelen en persoonlijke hobby's? Bent u het leiden van een volwaardig leven in je eigen recht? Als u deze vragen in het positieve niet kan beantwoorden, is het tijd om de focus te verschuiven van zorgen te maken over het leven van je ex om zorgen te maken over je eigen en het doen van positieve dingen om het terug te krijgen in goede vorm. En een persoon met een doel en zelf-zekerheid is veel aantrekkelijker voor anderen dan iemand die Mopes over het missen van iemand lang voorbij.

Tips

 • Maak een afronding ceremonie. Al die herinneringen aan je ex nog steeds rond het huis - de tijd om ze uit je leven. Wanneer je leert je ex is verliefd op iemand anders, het verzamelen van al deze items op en neem ze terug naar je ex. Als je dit niet kunt doen, breng ze naar de plaatselijke kringloopwinkel. Doe het gewoon en worden gedaan met het. Je herinneringen zijn genoeg van een herinnering.

Waarschuwingen

 • Heb geruchten niet verspreid of proberen uit te vinden wat je ex is aan door andere partijen. Als u wilt weten, zijn vet genoeg om ronduit te vragen. Maar ook verstandig genoeg om het gezicht dat u dit doet alleen maar om jezelf verder te gaan, niet naar een reden om te wentelen in 'wat had kunnen zijn "te creëren.
 • Soms is het vinden van je ex is verhuisd en vond een nieuw iemand kunt zorgen dat u zich verscheurd, als dit gebeurt dan moet je alles wat je kunt doen om door het houden van jezelf bezig constructieve dingen.