Wkanl

Hoe je witte jurken dragen

Witte jurken zijn eenvoudig, verfrissend, en zomers. Het dragen van witte jurken goed, echter, is een beetje ingewikkelder dan de eenvoud voorgesteld door de kleur. Dit artikel geeft een aantal tips op het dragen van witte jurken ook.

Stappen

Hoe je witte jurken dragen. Kies een tint van de witte die past bij je huidskleur.
Hoe je witte jurken dragen. Kies een tint van de witte die past bij je huidskleur.
 1. 1
  Kies een tint van de witte die past bij je huidskleur. Niet iedereen kan dragen helder, fris wit, maar gelukkig, er is een schaduw van wit voor elk huidtype. Cool huidtinten (met blauwe en roze ondertonen) werken goed met klassiek helder wit (want het heeft ook koele ondertoon) en koppelen goed met zilveren accessoires. Bronze huidtinten (met oranje, gele of rode ondertoon) gaat het beste met wit of ecru, vooral wanneer gecombineerd met gouden accessoires. Ebony huidtinten (die gele, blauwe of rode ondertoon kan hebben) zijn veelzijdiger en werk met wit of ecru evenals zowel zilveren en gouden accessoires. Warme huidtinten (donkerbruin, lichtbruin, of zelfs bleke voorwaarde dat er gouden of gele ondertoon) gaat het beste met crème of ivoor wit en goud of zilveren accessoires. Olive huidtinten (met een bleke groene of gele ondertoon en geen roze) ziet er het beste met ecru. Als u niet zeker weet wat je huidskleur is, staan ​​in heldere, bij voorkeur buiten licht en vergelijk uw huid om een ​​vel wit papier.
 2. 2
  Selecteer een stevige en ondoorzichtige witte jurk. Witte stof lijdt de vloek van zijn doorkijk in veel gevallen. Wanneer je winkel voor je witte jurk, check de transparantie factor. Om dit te doen:
  • Plaats de jurk omhoog tegen het licht.
  • Houd een hand achter de jurk.
  • Kijk voor je hand en zien hoe vanzelfsprekend het is. Als u de kleur en de vorm van je hand kan zien, is dat de jurk gaat alles eronder te tonen! Alleen kopen zo'n jurk als je de juiste onderkleding (zie hieronder).
 3. 3
  Kies kwaliteit stof. Kwaliteit stoffen zijn minder waarschijnlijk doorzichtig te zijn. Sommige jurken kan zelfs worden gevoerd. Kijk voor zwaardere count katoen, linnen, en een aantal kunstmatige stoffen.
 4. 4
  Vermijd vastklampen witte jurken. Wit is geen kleur die zich leent voor vleiend als het zich vastklampt aan je rondingen. Selecteer witte jurken die billow, volant en flow. Wit is over de zomer, vrijheid en Breezes, dus zorg ervoor dat de jurk weerspiegelt deze functies ook.
 5. 5
  Draag ondergoed dat is dezelfde kleur als je huid. Counterintuitively, wit ondergoed is eigenlijk heel zichtbaar onder witte stof, dus vermijden - en iets anders dan je huidskleur, wat dat betreft. Huid-gestemde ondergoed zal ervoor zorgen dat er niets gluurt naar het oog te vestigen op de verkeerde plaats; gebruik huidkleurige slips, onderbroeken en beha's.
 6. 6
  Kies een geschikte schoen om een witte jurk passen. Wit de kleur van zuiverheid en eenvoud. Als je wilt opvallen, dan kunt u rode hoge hakken toe te voegen met uw witte jurk, maar sommige mensen is het misschien overwegen over de top - en als dat is wat je gaat voor, dat is goed! Anders...
  • Beige, camel, bruin en zacht grijs maken grote kleurkeuzes.
  • Zilver, brons of goud metallic sandalen of slippers zijn altijd perfect passend met wit.
  • Vermijd het dragen van witte sandalen of schoenen, want dit zal een overweldigend effect te creëren.
 7. 7
  Kies de juiste accessoires. White is een doek dat veel soorten accessoires past, maar een belangrijk element is om het simpel te houden. Overweldigen nooit het witte doek. Houten accessoires gaan goed (armbanden, kralen enz.), evenals een metalen sieraden.

Tips

 • Wit is niet altijd een goede kleur als je het opvoeden van kinderen. Het zal niet wit zijn voor lang nadat ze op te pakken en actief na hen. Bewaar het voor de speciale gelegenheden als iemand anders is verantwoordelijk voor hen voor een paar uur. Of, aankoop witte stoffen die zal houden aan het krijgen gebleekt elke keer de kids aanval!
 • Een slip is niet zomaar iets wat je oma droeg. Investeren in een hoge kwaliteit, huidkleurige slip kan een redder in nood. (En als een plus, de meeste mannen vinden een beetje slip piek uit wanneer je rok fladdert heel sexy.)
 • White heeft een afbeelding "goody-two-shoes". Het wordt aanbevolen om een ​​beetje huid laten zien als je wilt dit beeld uitdaging een beetje.
 • Wit op het werk mag alleen worden gedragen tijdens het kledingstuk past echt goed en is van goede kwaliteit. De meeste witte jurken zijn waarschijnlijk te zomers en zorgeloos aan de ernst van een zakelijke omgeving passen te zijn.

Waarschuwingen

 • Wit neigt te worden doorzien als nat. Terwijl het dragen van een witte jurk, probeer niet te lopen door de sprinklers / fonteinen / etc.
 • Draag nooit witte jurken voor een bruiloft, het is speciale dag van de bruid dus haar zuiverheid niet verpesten door het dragen van een ook. Maak je geen zorgen - je dag heeft of zal komen... hopelijk!
 • Wees voorzichtig met witte tijdens je menstruatie. Lekkages zijn zeer duidelijk!

Dingen die je nodig hebt

 • Witte jurk
 • Accessoires
 • Schoenen, sandalen of slippers
 • Zonnebril
 • Huid-afgezwakt ondergoed
 • Eenvoudige jewlery