Wkanl

Hoe je een meisje eruit ziet als een jongen te maken

Het is soms moeilijk voor meisjes te kleden als jongens. Voor een ding, kan haren vallen uit hoeden, of u misschien iets zeggen tegen iemand die dat is vreemd voor de jongens te zeggen. Dit artikel helpt meisjes jurk als jongens, of het nu voor Halloween of om andere redenen.

Stappen

Hoe je een meisje eruit ziet als een jongen te maken. Praten als een jongen.
Hoe je een meisje eruit ziet als een jongen te maken. Praten als een jongen.
 1. 1
  Bedek je hoofd of je haar knippen. Je ziet op tv laat zien hoe ze gewoon duwen haar in een hoed, maar dat zal niet werken. Krijg een pruik pet en spullen uw haar in dat. Dan krijgt een hoed met een foto van iets, zolang het niet een girly hoed.
 2. 2
  Get kleren. Ofwel gaan in sectie van de jongen van een winkel en krijg je grootte, of zoek een jongensachtige outfit in je kast. Zorg ervoor dat de shirts zijn losse (u kunt ook dragen een FTM bindmiddel of een strakke strapless beha om je borst te verbergen), en de jeans zijn straight-legged en verberg je rondingen. Draag dan een jongensachtige paar schoenen, zoals hoge toppen (Maar degenen die zijn zwart of iets, niet dragen van een girly paar!
 3. 3
  Praten als een jongen. Jongens niet zeggen: "OMG!" 'mooie', en dat is heel belangrijk. Zeggen dat spullen die ze zouden zeggen, als "kerel" of "ziek", of vloeken veel. Vervolgens krijgt de stem van een jongen door te praten in een, maar niet zo diep het nep klinkt. Vraag andere vrienden wat ze vinden van uw man gesproken. Typisch, jongen stem imitatie is verschrikkelijk, dus schieten voor iets dat is laag, maar is nog steeds je stem, niet falsetstem.
 4. 4
  Fungeren als een jongen. Jongens vuistbuil, praten over video games, sporten, en tonen van de verwondingen. Ze niet giechelen, kijken naar hun nagels, of raken hun haar. Ook, als je zit of staat, jongens nemen veel ruimte in beslag. In plaats van het kruisen van je benen, probeer ze te verspreiden en leun een beetje terug. Houd jezelf ook anders. Wanneer rond een aantrekkelijk meisje, zitten, anders, zijn totaal ontspannen. Krabben waar u maar wilt, wanneer u wilt. Ook, zorg ervoor dat je een minimale hip sway. Hip sway is aangeboren voor meisjes, want het is een manier van het pronken. Schouder sway (overdrijf niet) is iets wat jongens doen om te pronken, aan de andere kant).
 5. 5
  Hebben de rekwisieten van een kerel. Een man zal niet over een roze mobiele telefoon of portemonnee, natuurlijk! Een man zou voeren rond een skateboard, een rugzak, of een iPod. Hoe je vasthouden dingen helpt. Houd dingen met minder genade, meer comfort. Jongens willen dingen makkelijker.
 6. 6
  Doe niet alsof een basisschool jongen. Een basisschool jongen zou echt in oprispingen en haat meisjes. Jongens zijn in de meisjes. Dus als je een meisje dat is goed kijken, kennis te nemen. Als de twee van je voorbij, kijk voor zo lang als ze is in gehoorsafstand (zinnige bereik). Als u twee verblijven in hetzelfde gebied voor een langere periode (meer dan 10 seconden) niet staren, maar kijk uit bij haar zo nu en dan. Indien het pertinent is, of ze is gewoon absoluut warm roken, brengen haar aanwezigheid. Vertel de andere jongens van de aanwezigheid van het meisje, en als je gevoel extra vet, durven een van de jongens die je bent met gaan praten met haar. Dit is zeker een goede manier om wantrouwen te verlichten.
 7. 7
  Niet krijgen. Als je echt zorgen maakt over alsof ze een man te zijn, dan is het wel vertellen wanneer je stem is zo diep, het is nep en je per ongeluk zeggen: "OMG". Oefenen voor een paar dagen en dan zeg tegen jezelf dat je gewoon op een normale dag.
 8. 8
  Draag geen make-up. Je hebt waarschijnlijk denken dat dit kan helpen, of dat je weet een manier om het te gebruiken om jongensachtige kijken, maar het zal niet. Laat uw gezicht duidelijk en make-up vrij. (Zelfs niet concealer of stichting!)
 9. 9
  Niet te girly muziek luisteren rond andere mensen. Liever mannelijke vocalisten naar vrouw het grootste deel van de tijd.

Tips

 • Zorg ervoor dat u korting op alle nagellak en make-up en draag geen girly sieraden.
 • Kijk hoe jongens lopen en praten, en probeer ze te imiteren.
 • Vraag een jongen hoe te handelen. Dit is misschien niet accuraat in vergelijking met hoe de jongens je zult opknoping met act, maar dit artikel heeft de gemiddelde jongen in het achterhoofd.
 • Draag jeans met gaten erin-het maakt je kijkt alsof je bent zeer actief (die jongens over het algemeen zijn!).

Waarschuwingen

 • Niet imiteren andere jongen te proberen lastig te vallen of te bedreigen hem, of anders zult u waarschijnlijk worden gevangen en gearresteerd! Gedraag je als een jongen uit een andere school of iemand die thuis les, maar hem nooit nadoen tenzij hij geeft je zijn toestemming.
 • Er zullen mensen zijn die je zal uitzoeken en geven je rare blikken. Gewoon naast zich neerleggen, lachen en genieten van hun verwarring.