Wkanl

Hoe te artsy

Heb je ooit bewonderde dat koffie-shopper, hoed-drager, schrijver uit de verte? U kunt eenvoudig te bewonderen, ook. Toon uw kunstzinnige kant en vergeet niet een volger of een groupie niet - rages voorkomen. Geniet van jezelf uit te drukken in je eigen kunstzinnige manieren...

Stappen

Hoe te artsy. Zoek een unieke beker.
Hoe te artsy. Zoek een unieke beker.
 1. 1
  Steun de arts . Wennen aan kunstenaars in uw omgeving en zelfs een nieuw schilderij of andere originele kunst te kopen. Denk aan het vinden van uw innovatieve artistieke kant en het creëren van een stuk al uw eigen. Ten eerste, probeer zang, songwriting, fotografie, keramiek, scrapbooking, beeldhouwen, visuele effecten, acteren, film maken, fashion design, het schrijven, enz... Er naar kijken, er zijn vele soorten van kunst die kan worden opgenomen. Zoek degene die je wilt en doe het. De sleutel tot een kunstenaar is het betrekken van jezelf in de kunst.
 2. 2
  Kijk artsy . Er is zo veel dat je kunt doen om artsy kijken, dus zoek iets wat je wilt dat je kunt vasthouden aan. Zo niet deze gigantische strutting pauwen in peacoats geweldig?

Enkele andere artsy ogende ideeën

 1. 1
  Doe artsy make-up. Draag een getinte moisturizer, verbergt alle donkere plaatsen (onder de ogen, rond de mond) of vlekken. Op losse poeder op te zetten (niet te veel, zodat je er cakey). Nu, gelden bronzer aan onder je jukbeenderen, tempels, voorhoofd, kin, en neus-overal de zon zou raken. Zorg ervoor dat je BLEND. Doe wat crème blush op je wangen. Nu, voor de ogen-zet een basiskleur over je hele ooglid, rond je dezelfde huidskleur. Nu, zet een oogschaduw een paar tinten donkerder op je vouw, BLEND BLEND BLEND. Zet een lichte room of witte kleur onder je wenkbrauwen en op de binnenste hoek, het opent je ogen en maakt ze lichter uitzien. Zet een lijn van vloeibare eyeliner op je bovenste ooglid, beslist u hoe dik. Zetten op meerdere lagen mascara om je wimpers te geven extra oomph.
 2. 2
  Koop een unieke. Hier krijg je een enorme zak om alles, zoals een tas of gewoon een oversized tas.
  • Dragen magere jeans. Soms, skinny jeans zijn niet goed voor iedereen, maar als je goed in hen kijk, ze dragen! Vasthouden aan een kleur die contrasteert met de rest van je outfit. Heb je gekocht dat oranje tote? Krijg paarse skinny jeans. Stel je outfit uit elkaar en vind een top om het te koppelen aan. Probeer flare legged jeans zijn een mooi schokkend alternatief voor skinny jeans in dit jaar, toen skinny jeans wow-factor was dwindled.Erase alle waargenomen noties en op jezelf te richten op dat moment op dat moment. Wat wil je en graag? Richten zich niet op de uniekheid van uw doel in het leven, zal dit helpen voorkomen dat u omverwerpen in sub genres en fads.Being artsy is geen modegril, het is een attribuut om je persoonlijkheid te begeleiden.
  • Accessorize. Dragen kleurrijke hoeden en sjaals in de winter en de dikke en de summer.Earrings | oorbellen]], kettingen en armbanden en draag ze waar mogelijk.
  • Zoek een unieke beker die is ook draagbaar. Wij moeten u zeggen dat in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, veel kunstenaars geen koffie hebben voor bloed. Maar als je moet handelen uit dit idee, ga naar een coffeeshop die kleurrijke mokken groot genoeg voor die dubbele mokka verkoopt. Krijg een met een veilige deksel en overal deze bij u dragen, ook al heeft cola in het in plaats van koffie. Online zoeken naar een die roept om u.
 3. 3
  Krijgen in een boek dat echt bezig je. Dat betekent niet voeren rond Crime and Punishment of Jane Eyre te intelligent te kijken, tenzij je echt genieten van die soort books.Carry uw boeken in uw enorme tas, rugzak, koffer of tas en lees het wanneer je een minuut, op de metro, bus of in het cafe. Als je niet een roman lezer, overwegen tijdschriften. Plak tijdschriften zijn behulpzaam en je kunt leren over nieuwe als je tred te houden met "cultuur."
 4. 4
  Ontwikkel een houding. Nooit in de steek gelaten en wanneer hoop verloren. Natuurlijk, het is een beetje griezelig om gelukkig te zijn de hele tijd, maar artsy mensen meestal op een gelukkige voorzijde. Aangenaam en inzicht in buiten situaties.
 5. 5
  Wees netjes of rommelig . Je bent niet een lijdende kunstenaar bent: heb je ooit iemand met gematteerde knopen in hun haar gezien en beschouwde hen als artsy?
  • is zeer belangrijk in kunstzinnige bezigheden, en niets zegt: "Ik weet niet schelen 'als een rommelige uitstraling.
  • Je uiterlijk is een eerste indicatie van wie je bent, en hoe mensen zullen reageren op je.
 6. 6
  Ondersteuning van lokale kunst-scene evenementen. Veel plezier op kunsttentoonstellingen, muziekfestivals, liefdadigheid veilingen, en en je zou altijd pick-up een aantal originele werken - artsy stuff...
 7. 7
  Betuttelen de lokale kunstzinnige cafe. Is er een klein cafe in de straat? Denken over te gaan er om het uw thuis weg van huis. Draag een stuk van artsy kunst om de sfeer fleuren, maken vrienden daar. Ga daar heen om te lezen, surfen op het web, en roddels. Blijf uit de buurt van grote keten cafes zoals Starbucks.
 8. 8
  Plakboek! Schroot het boeken is een geweldige manier om bij te blijven met je leven, familie, en door het onthouden van de goede herinneringen. Het kan worden romantisch of professioneel, en is een geweldig alternatief voor een dagboek.
 9. 9
  Omdat artsy is meer dan een kijkje, het is een manier van leven. Iedereen is uniek, maar we vaak "squash" deze uniciteit te passen inch Of we gebruiken het idee van uniciteit te vallen in een ander gebied waar iedereen hetzelfde is. Denk na over alles wat bestaat uit je wezen, en omarmen, zonder dat het lijkt te vreemd of vervelend. Bijvoorbeeld: Ben je een biker, maar hebben ideeën over inrichting? Een huisvrouw met een drang om te boetseren met gelaste-ijzeren staven? Ontdek jezelf, wees jezelf, moet worden voldaan en om anderen te inspireren.

Tips

 • Houd iets inspirerend in je hart te allen tijde. Of in uw jaszak. Die ooit het beste werkt.
 • Verander nooit zelf te passen inch Als de enige reden waarom je op deze pagina is omdat je wilt aan te sluiten bij uw artsy vrienden, moet je jezelf niet te veranderen om mensen zoals u maken. Wees jezelf, en als je vrienden niet accepteren uw stijl zijn ze niet echt vrienden.
 • Zijn altijd comfortabel met in kunstzinnige ideeën, maar druk in de richting van het grijze gebied een beetje.
 • Regels zijn er om te worden aangetast, en denken boxen binnen is uit den boze. Wat ik bedoel is doen wat je maar wilt (binnen reden!) En denken buiten de doos.

Waarschuwingen

 • Artsy betekent niet excentriek, maar als je streeft naar het, ga je gang.
 • Niet te verwarren met artsy, of Hipster. Artsy mensen kunnen meer open-minded zijn ten opzichte van alle soorten en kunst dan alleen een bepaalde stijl, zoals emo of Indie. Artsy mensen over het algemeen de neiging om veel aspecten van kunst en music.They niet schelen of er iets is mainstream of niet waarderen. Artsy mensen zijn geen modegril, het zijn mensen met een wilde fantasie, creativiteit en de handen te handelen uit deze gedachten.
 • Vermijd iets je spijt gewoon om iemand te imponeren of passen in een bepaalde menigte doet.
 • Wees nooit onbeleefd om anderen of pretentieus omdat andere mensen niet "krijg je". Blijf trouw aan jezelf en de gekwelde kunstenaar daad, het is vervelend en ruïnes onze reputatie niet te doen!
 • Geniet van jezelf en niet te hard te proberen. Net liefhebberen in de kunsten en in een paar maanden zul je een verandering in je waarneming merken.
 • Je hoeft niet naar een professionele kunstenaar te zijn of hebben geweldige tekening vaardigheden te artsy. Gewoon creatief zijn en wees jezelf! Kunst is over genieten van het proces van de schepping, dus test je vaardigheden, daag jezelf en geniet van het afgewerkte project. Probeer daadwerkelijk tekenen of het leren van de technische aspecten, zoals Depth of Field, Rule of Thirds of Kleur Compositie in je vrije tijd.
 • Veel jonge kunstenaars opkomen voor hun halfbakken ideeën en noemen ze kunst. Doe dit niet! Bijvoorbeeld, lijmen een rots op papier, waardoor het een "ironische" naam en verdedigen door te bellen naar het Post-Moderne kunst is contraproductief en dom, niet artsy.