Wkanl

Hoe te handelen als een punk meisje

Of u wilt een meisje voor Halloween zijn of je serieus overweegt wezen, zal dit artikel u tonen hoe te handelen en neem het op de punk look.

Stappen

Hoe te handelen als een punk meisje. Negeer de negatieve kijk naar je kleding, haar of zijn punk, het is geen van hun bedrijf hoe je je leven leidt, naar welke muziek je luistert, of hoe je het bekijkt.
Hoe te handelen als een punk meisje. Negeer de negatieve kijk naar je kleding, haar of zijn punk, het is geen van hun bedrijf hoe je je leven leidt, naar welke muziek je luistert, of hoe je het bekijkt.
 1. 1
  Weten wat punk is niet. Omdat punk betekent niet dat het dragen van een bepaalde outfit of handelen op een bepaalde manier. Het betekent om jezelf te zijn zonder zorgen wat de anderen denken! Punks worden vaak beoordeeld door anderen, maar handelen hun zelf toch en dont nemen aan de mening van anderen - maar laat dat je lastig. Deze focus op jezelf zijn en niet bepalen of de poging tot punk te kunnen wijzen voor u dat de rest van dit artikel, die u vertelt hoe u punk te zijn, is overbodig en mogelijk contraproductief-en je hebt gelijk zou zijn!
 2. 2
  Kom op voor uw zaak! Punk is over het feit dat een rebel en opkomen voor wat je gelooft. Dit is niet, bijvoorbeeld, gaan tot een bank en het stelen van al het geld binnen, maar veeleer is het opkomen voor je waarden. Hoewel, natuurlijk, kan hardcore nihilistische illegaliteit een van je waarden, in dat geval, ga er voor.
 3. 3
  Ben een individu. Opvallen. Wat je draagt ​​kun je uitdrukken, maar je hoeft niet te punk kleden om punk te zijn. Kom op voor wat u in gelooft, zelfs als de hele wereld is tegen je. Wees moedig, maar niet aanraken van jezelf niet verliezen.
 4. 4
  Kleed punk mode. Als je wilt om te kijken als een klassieke punk, vesten met spelden en badges zijn een gemeenschappelijke keuze. Luipaard print en plaid zijn ook klassieke punk memorabilia. Portemonnees en messenger bags zijn zeer geschikt voor het zetten pins en badges op. Wees niet bang om te dragen wat niemand anders draagt, en omgekeerd wees niet bang om te dragen wat al uw punk vrienden dragen. Sommige mensen zeggen dat het een manier van het voldoen aan kleden in typische punk kledij, maar als dat is wat je graag draagt, ga ervoor! Het maakt niet uit wat ze think.You net zo goed kan zijn een punk in een prinses kostuum net alsof je iets uit de kast Sex Pistols 'getrokken. Gewoon dragen wat voor u comfortabel is. In feite, als het concept van een 'dress code' is tegengesteld aan de basis van punk, kunt u veilig deze manier negeren; dit 'punk fashion' is grotendeels aan uw eigen status uitgezonden als een punk, die aantoonbaar is zelf het missen van de punt van de punk. Verwijzen naar het punt boven en definieer uw eigen look of anti-mode als je wil.
 5. 5
  Maak je haar punk. Je hoeft niet aan, maar als je wilt kun je Mohawks of liberty spikes, al zijn ze zeer veel onderhoud. Haarkleur en bleekmiddel is ook leuk, maar kan het haar beschadigen. Negeer iedereen die je vertelt dat kleurstof of een kort kapsel voor altijd zal nemen om uit te groeien. Maar als je niet hardop te spike je haar of scheren of iets probeer dan gewoon het krijgen van een paar spatten van heldere kleuren in het voor bijvoorbeeld roze, groen of blauw etc, als je beslist niet om kleur je haar te maken dan voor het in uw make-up.
 6. 6
  De juiste houding. Een punk meisje is sterk en gevoelig. Respecteer jezelf en anderen. Punk betekent niet onbeleefd zijn - maar als iemand is knoeien met je, wees niet bang om ze op hun plaats.
 7. 7
  Negeer de negatieve kijk naar je kleding, haar of zijn punk, het is geen van hun bedrijf hoe je je leven leidt, naar welke muziek je luistert, of hoe je het bekijkt.
 8. 8
  sommige punk bands als Green Day, Deftones, Slipknot, enz. Bands als Parkway Drive en Bring Me The Horizon zijn geen punk, maar kunnen een beroep op u.

Tips

 • Gebruik geen oude vrienden niet sloot in het voordeel van uw nieuwe punk vrienden. Alleen maar omdat iemand is niet punk betekent niet dat ze niet een waardevolle vriend.
 • Mensen kunnen je bestempelen als een poser of wannabe als je nieuw bent in de scene zijn. Maak je geen zorgen over, vriendelijk, en iedereen die iets waard is zal je respecteren.
 • De beste accessoire is een stijve middelvinger.
 • Als je ouders niet laat je je haar verft, kunt u extensies krijgen, snijden, of opgemaakt vrijheid spikes al rond je hoofd. Maar wees ervan bewust dat ouders die niet zal laten je je haar verft misschien niet goed met je doet vrijheid spikes. Wilt u misschien eerst controleren op die ene, zelfs als ze gaat echt klein. Natuurlijk, als een punk, heb je waarschijnlijk niet in het bijzonder voor de toestemming van de ouders in uw persoonlijke uitstraling.
 • Vorige kogels vermeld dat punk hoofden zou kunnen noemen je uit op het zijn een poser of zoek als een emo jongen. Ze zijn waarschijnlijk gelijk. Maar je punk bent, zodat je niet schelen wat ze denken en je doen wat je wilt.
 • Je hoeft jezelf niet te maken punk of bewijzen aan iedereen of je nu "punk" is of niet. Je bent wat je bent en als dat niet punk dan kun je niet veranderen. In feite probeert te zijn punk zijn inherent contraproductief, aangezien de loutere daad van het geven of u bent een punk in strijd is met de tijdgeest van de punk-, maar daarna, rebelleren tegen die opstand door middel van eerlijke zelfbewustzijn is misschien wel een vreemde meta- punk houding.
 • Haat niet de,,, schemos, chavs, of enige andere subcultuur in deze wereld-hoewel, haten deze subculturen is een centrale activiteit in sommige punk kringen.
 • Erkennen dat de volgende richtlijnen voor "hoe punk te zijn" is wat maakt je niet punk. Ze vertellen je om jezelf te zijn zonder de zorg wat mensen denken, maar toch adviseren om niet naar een manier iets te kleden of te doen want je zal worden aangeduid als iets wat je niet bent. Dit is tegenstrijdig, omdat je niet hoort te schelen wat mensen denken. Echt, moet u stoppen met lezen van dit artikel geheel, en stoppen met de zorg over het feit dat punk. U bent niet punk. Je punk.
 • Soms zullen mensen je bestempelen als e mo of scene. Er is niets mis met deze subculturen, maar het is een beetje vervelend wanneer mensen proberen om anderen te classificeren. Laat je niet beledigd.

Waarschuwingen

 • Niet het gevoel dat je je haar verven, kleurstof het als je zin hebt. Je zal niet de eerste noch de laatste punk met een normale natuurlijke haar. Natuurlijk wilt u misschien, dat is prima, maar je haar niet verft of scheer je hoofd als je doet het alleen om punk te zijn.
 • ga niet rond te vertellen mensen je punk, want het zal je lijkt een poser
 • Probeer niet om andere punks te overtuigen dat je een punk. Gewoon wachten tot ze het te accepteren. Anders zal je ziet eruit als een poser. Veel mensen hebben verschillende definities van punk.
 • Als je moe bent van punks overwogen, bedenk dan dat punk is niet over wat andere mensen denken, dus als je wilt luisteren naar emo muziek of jurk emo, doe het! Iedereen die probeert om u te delen in een subcultuur heeft te veel tijd op hun handen.
 • Doe niet alsof een huichelaar, wees trouw aan jezelf en anderen. Vasthouden aan wat je wilt en niet, niet gewoon de menigte. Als je bewondert iemand en willen meer als hen, dat is een ding, maar als je dat op een bepaalde manier om de mensen die je bewondert om je wilt krijgen, moet je je prioriteiten te heroverwegen.