Wkanl

Hoe om te weten als je een echte gothic

Dus je bent anders. Zodat u de "Dark" kant van het leven te waarderen. Mensen kunnen je bewondert: anderen kunnen je als bewoner buitenissige beschouwen. Hoe ooit vele labels en stereotypen zijn toegepast op je, je wilt echt bepalen of de donkere, mooie en vaak onbegrepen lifestyle titel Goth, is degene die je vallen in. Maar hoe bepaal je of je bent er zelf een? Je kon eindeloos internet nemen quizzen, raadpleeg dan een groot aantal mensen, of staren in de spiegel voor talloze uren. Dit artikel neemt u weg van het vonnis, de stereotypen en cliches die je kan overkomen als je probeert te ontdekken wie je bent. Dit is een handige leidraad die u wenst te volgen: echter het ware antwoord op uw vraag ligt in jezelf. Lees verder...

Stappen

Hoe om te weten als je een echte gothic. Bepalen of je bent een poseur.
Hoe om te weten als je een echte gothic. Bepalen of je bent een poseur.
 1. 1
  Bepalen of je bent een poseur. Het is niet ongewoon voor u om te hard te proberen, maar als je wilt om eerlijk te zijn met jezelf, moet u deze vraag te beantwoorden: Probeer ik iets dat ik niet ben als u wilt aan te sluiten bij een bepaald publiek,? indruk op mensen of de aandacht vestigen op jezelf, je bent alleen maar liegen tegen jezelf, en je kan uiteindelijk verliest het ware je voor altijd. Het is prima om de Gothic mode en niet een Goth wilt, en het is goed om te luisteren naar de muziek en niet te Goth. Als je jezelf dwingen om op een bepaalde manier te handelen of te hard proberen om iets wat je echt niet te zijn, stop dan gewoon, want als je liegt tegen jezelf, het is ongelooflijk helder aan anderen. Als je gewoon een aantal aspecten van de levensstijl bewonderen, probeer ze gewoon samenvoegen in met uw eigen stijl. Het gehele deel van het zijn een Goth is over jezelf zijn en uniek zijn: niet een menigte volger.
 2. 2
  Ga weg van de stereotypen. Als iets dat ondernemingen weg van de mainstream cultuur, de Goth levensstijl is zwaar bestempeld en stereotype. Als je probeert te ontdekken of dit bij je past, is het belangrijk dat je niet in een van de domme "Goth Rules" die poseurs of onwetende mensen over kunnen prediken vallen. Deze omvatten de algemeen onjuiste overtuigingen die:
  • Alle Goths dragen zwart. Hoewel veel van de Gothen doen zwart dragen, er zijn zo veel verschillende stijlen die je kunt verkennen met, van Cyber ​​Goths naar Romantic Goths. Korsetten, lange rokken, haren vallen of cabaret outfits zijn slechts enkele van de kleding voorkeuren die veel Goten genieten, en kleuren kan van alles zijn: zelfs roze en zwart.
  • Alle Goths zijn depressief en suïcidaal. Dit is waarschijnlijk de meest waanzinnig onware van alle stereotypen. Veel Goths hebben een eigenzinnige, donkere gevoel voor humor, en iedereen in de levensstijl is helemaal uniek: niemand is hetzelfde. Hoewel niet iedere Goth in de wereld gelukkig is, hoeft u niet om zelf te verwonden of huilen de hele tijd om een ​​Goth.
  • Goths zijn in drugs, alcohol en slapen rond. Dit weer, is volledig onwaar. Hoewel het natuurlijk kunnen sommige Goten roekeloos te zijn, dit alles hangt af van je eigen persoonlijkheid, niet of je nu Goth of niet. Goths zijn zo intelligent als iemand anders.
  • Goths aanbidden Satan of kwade geesten: Dit is een van de redenen waarom mensen noemen Goths freaks. Dit is niet waar. Er zijn veel goths die zijn christelijk, joods, moslim... Wees gewoon jezelf en geloven in wat je wilt geloven inch
 3. 3
  Evalueer uw muzieksmaak. Er zijn geen "regels" aan het zijn van een Goth, en er nooit geweest. Echter, het nemen van een goede kijk op uw muzikale voorkeuren en antipathieën kan u veel vertellen over jezelf. Goth is een muziek-based subcultuur. Daarom is iemand die luistert naar een groot deel van de Gothic Rock is een Goth. Omdat er veel verschillende subgenres van Goth Rock, zijn er tal van genres van muziek en artiesten die je kan beluisteren.
  • Deze genres zijn onder andere Deathrock, Ethereal, Dark Cabaret, Darkwave, post-punk en Gothic Rock. Veel Goths ook genieten van het luisteren naar Industrial muziek. Hoewel fans van Industrial (ook bekend als Rivetheads) distantiëren zich vaak met de Goth scene als Industrial heeft verschillende oorsprongen van Goth. Echter, Goten en Rivetheads overwegen vaak broers en zussen als zowel Goten en Rivetheads doen delen dezelfde ruimte op de gelegenheid. Er zijn verschillende andere genres van muziek die niet zijn Goth, maar worden vaak genoten door Goten. Zoals EBM, synth pop, elektronische muziek, New Age, en klassieke muziek. Omdat het een Goth betekent niet dat je moet luisteren naar slechts Goth Rock. Nochtans, betekent het dat een groot deel van je favoriete bands komen van binnen de gothic rock en het is sub-genres.
  • Sommige invloedrijke bands zijn: The Cure, Bauhaus, Joy Division, Siouxsie & The Banshees, Sisters of Mercy, Geloof en de Muse en The Damned.
  • Je hoeft niet te luisteren naar "Goth" muziek de hele tijd. Vergeet niet dat je gewoon jezelf kunt zijn, of je uiteindelijk ongelukkig en verloren. Het is absoluut prima om te luisteren naar Gothic Rock een seconde en overschakelen naar Pop de volgende. Het betekent gewoon dat je bredere muzikale smaak.
 4. 4
  U kunt proberen te luisteren naar een aantal van deze bands en genres als u dit nog niet eerder gedaan. Het verkennen van je muzikale smaak kan een beetje overweldigend, dus gebruik het bovenstaande als leidraad. Als u genieten van dit soort muziek en kunstenaars, probeer verder verkennen, in plaats van te luisteren naar mainstream spul als je het niet bijzonder leuk.
 5. 5
  Kijk naar je hobby's en interesses. Nadenken over de dingen die je het meest genieten van het doen is een goede manier om uw persoonlijke smaken en stijlen bepalen. Hoewel iedereen is anders, er zijn een aantal gemeenschappelijke belangen en activiteiten die veel Goths genieten. Deze omvatten:
  • Muziek. Veel Goths hebben een diep inzicht en passie voor muziek, of het nu te zingen of om in een band, of gewoon luisteren. Uiteraard zal uw muzikale smaak ook bepalen of u de Gotische cultuur passen.
  • Schrijven. Poëzie, verhalen en liedjes zijn allemaal dingen die veel Goths leuk om te doen. Sommige belangrijkste interesses zijn gotische verhalen en gedichten.
  • Lezen. Goths zijn, zoals eerder vermeld, zo intelligent als iemand anders. Sommigen lezen genres dat sommige soorten Goths genieten zijn verschrikking, bovennatuurlijk, romantiek, drama of klassiekers. U kunt genieten van vampier verhalen of klassieke literatuur. Het kan worden gedichten of verhalen.
  • Tekenen. Goths neiging om meer in contact met hun artistieke en creatieve kant. Dit is echter niet een vereiste in wezen Goth.
 6. 6
  Kijk naar je kledingstijl. Goth mode is een belangrijk onderdeel van de subcultuur ook. Gothic mode oorspronkelijk begonnen als fans verkleden als hun favoriete artiesten als Siouxsie Sioux van Siouxsie and the Banshees, Andi Sexgang van Sex Gang Children, Robert Smith van The Cure, en Johnny Slet uit Specimen. Deze dagen zijn er veel verschillende soorten Goths mode die zijn geëvolueerd. Er zijn echter enkele kledingstukken die gemeenschappelijk zijn voor mode Goth, zoals:
  • Haren vallen of licht of donker / diep haarkleuren.
  • Veel Goths dragen kleuren zoals donkerblauw, diep paars, rood of zwart. Niet allemaal, maar wel veel.
  • Korsetten.
  • Lange rokken of extravagante jurken, zoals dingen van het Victoriaanse tijdperk, dat kant of ruches, of een bepaalde cabaret, stijlvol over de top stijl als dress shirts of zwarte pakken en hoge hoeden en vesten omvatten.
  • Make-up zoals donkere eyeliner, diep gekleurde lippen en oogschaduw. Sommige Goths graag helder te gaan en over de top, zoals de Cyber ​​Goths, maar anderen vasthouden aan het cabaret / Romantisch / Victoriaans beeld Goth, met ouderwetse, stijlvolle make-up of diepe donkere kleuren.
  • Laarzen, een gemeenschappelijke favoriet van schoeisel.
  • Accessoires zoals kettingen, spikes, chokers en elegante sieraden. Piercings en tatoeages kunnen ook populair.

Tips

 • Goth is voornamelijk een muziek / fashion ding, vanuit een subcultuur oogpunt. Het gaat niet om alle zwarte, maar gothic mode is een groot deel van de subcultuur. Het idee dat er "regels" als een "echte gothic 'is belachelijk en tegenstrijdig.
 • Vergeet niet om trouw aan jezelf te zijn. Je hoeft niets te bewijzen aan iedereen.
 • Goth is niet gebonden of omlaag gehouden met regels. Goth is niet altijd alleen maar verdriet, depressie, verslaving, maar creativiteit en vrijheid in de zuiverste manieren.
 • Je hoeft niet te koud zijn, do drugs, rook, enz. worden goth. In feite zijn de meeste van de goths zijn intelligente mensen die echt lachen.

Waarschuwingen

 • Als je heel jong, of een baby Goth, kunt u geconfronteerd met een poseur wordt genoemd, zelfs door andere Goten. Als dat zo is, plak het door en geloof in jezelf. Goths zijn gewoon moe van anderen proberen te hard en de behandeling van hun stijl met respect en stereotypen, maar als je weet dat je trouw aan jezelf, andermans mening niet uit.
 • Naar aanleiding van de "Gothic" trend maakt je niet een Goth.
 • Anders zijn dan de rest van de menigte zal je een doelwit voor pesterijen te maken.