Wkanl

Hoe maak je een gothic man om je krijgt als je niet gothic

Hebt u ooit dat verliefd op de man in de hoek, degene die is donker en mysterieus? Je wilt hem te benaderen, maar kijkend op uw roze ballerina's en witte kanten rok, besef je dat geen goed idee zou kunnen zijn. Hoe ken je hem benaderen? Wat zeg je?

Stappen

Hoe maak je een gothic man om je krijgt als je niet gothic. Realiseer je dat deze gotische vent je zin is net als elke andere persoon.
Hoe maak je een gothic man om je krijgt als je niet gothic. Realiseer je dat deze gotische vent je zin is net als elke andere persoon.
 1. 1
  Realiseer je dat deze gotische vent je zin is net als elke andere persoon. Hij is gewoon niet bang om zichzelf te zijn. Bij de beslissing om hem te benaderen moet je een paar dingen in gedachten te houden.
  • Hij misschien wel, misschien de stereotiepe gotische man niet, dus als je de moed om hem te spreken slechts een rustiger versie van jezelf te zijn.
  • Ga niet overboord! Toon je persoonlijkheid naar een lager niveau, totdat je ziet hoe hij is. Dus in plaats van het overslaan naar hem toe en kruipend op en op ongeveer juichen praktijk, lopen over en naast hem zitten. Introduceer jezelf. Daarna staken een eenvoudige en goedaardige conversatie als: "Bent u van hier?", Of, "Welk liedje luister je? ' en proberen om weg te blijven van onderwerpen, zoals sport of dingen die elke vorm van extravert gedrag te betrekken. Deze manier kunt u zijn reactie te horen en te bepalen hoe hij is zonder vervreemden hem en zetten sociale barrières tussen de twee van jou.
 2. 2
  Vergeet niet dat als je het niet klikte meteen laat je niet ontmoedigen. Verwacht geen glimlachen of lachen van hem, tenzij er iets is grappig. Hij ook zou kunnen proberen cool om rond zijn vrienden. U kunt glimlachen wanneer je weggaat, maar niet zwaaien, zeggen: "He," maar niet "Leuk je te ontmoeten." Probeer te emotieloos blijven mogelijk en vooral niet te schattige en vervreemden en verlegenheid hem. Wacht een tijdje, en later op de dag naderen hem, dit keer als hij alleen is. Hij zou zelfs je negeren - vooral als u met uw vrienden - denken dat je het maken van plezier van hem (hij krijgt dit veel). Als dit gebeurt, betekent niet dat hij je niet mag, maar probeer het later opnieuw.
 3. 3
  Weet dat als je twee niet klikte blijven niet altijd rond, verlaten na ongeveer vijf minuten en probeer niet om te praten met hem terwijl hij is niet in de buurt van andere mensen. Op deze manier is het niet zo duidelijk dat je hem leuk, het lijkt net alsof je vriendelijk. Stoppen door met hem religieus praten. Binnenkort uw vriendschap zal groeien, en misschien heb je twee samen zullen eindigen!

Tips

 • Een groot deel van de tijd dat de persoonlijkheden van de gotische jongens komen niet overeen met hun optredens. Ze konden kleden in ketens en zwart, maar in zijn hart wel een lieve leuke jongen. Je moet dit in gedachten te houden, terwijl ze te praten. Als je ervan uitgaat dat ze zijn donker en somber, kan uw gesprek blijken helemaal verkeerd. De meeste goths zijn vriendelijk als je respect voor hen te tonen.
 • Goth is niet alleen een gevoel voor mode, het is een subcultuur. Dus, de meeste van de tijd, ze kleden in donkere kleuren en kettingen want dat is het soort dingen dat ze geïnteresseerd Maar dit betekent niet dat ze niet zoals jij.
 • Soms tegenpolen elkaar aantrekken. Als u niet goth, hebben geen angst, want soms goth jongens willen zijn rond een vrolijke (maar niet hyper-vrolijk) meisje. Soms is de reden dat ze kleden Gothic in de eerste plaats is omdat ze uiten verdriet of innerlijke onrust, en het hebben van iemand die daar is zoet en uiteraard cares zal hen helpen.
 • Rustig coffeeshops en boekhandels die niet worden bezocht door tal van mensen zijn een uitstekende eerste date, geloof me.
 • Wees voorbereid, worden sommige gotische jongens gewoon acteren gotische, sommige zijn echt beneden en depressief. Je weet nooit hoe ze zullen reageren!
 • Goths zijn individuen. Ze hebben niet allemaal denken met slechts een brain wave. Dus, gewoon omdat een gothic jongen houdt niet van jou, het betekent niet dat de degene die je zal op dezelfde manier te zijn. Als de man houdt van je, hij je leuk vindt, als hij dat niet, dan doet hij het niet.
 • Niet vooruit te zijn. Je zou ze gek worden als je vraagt ​​om te veel vragen of lijken te stalken hem. Vergeet niet om u te laten het gesprek stromen, eenvoudige vragen over hem, en vertelde wat dingen over jezelf. (Zoals: U: Wat is je favoriete band Hem: Bauhaus... Dan You: Ik ook Ik hou ook van de Siouxsie & the Banshees Hem:?.? Oh echt Dat is grappig want ik doe ook...) De enige uitzondering wordt als hij blijft het maken van oogcontact met u, dan is het aan jou om de eerste stap te zetten.
 • Zelf veranderen nooit dus hij zal net als je beter. Een groot deel van de tijd jongens als meisjes die anders zijn, omdat ze zijn interessant en nieuw. Ook als hij niet graag je om wie je bent, hij mist!
 • Altijd onthouden om te lachen, alleen maar omdat ze zijn gotische het betekent niet dat ze niet graag leuke mensen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet om hem te veranderen!
 • Goths zijn niet een of andere vreemde buitenaardse bloedzuigende wezens. Het zijn ook mensen.
 • Verander uzelf niet voor hen! Je bent wie je bent, zou niemand dat veranderen.