Wkanl

Hoe te kleden goth voor een ongedwongen feest

Afgezien van, mode is een groot deel van de subcultuur. bekend zijn, (en soms gehaat) voor hun geweldige,, over de top of gewoon "ongewone" en hun vermogen om zich te onderscheiden in beslag vreemden met alleen hun keuzes. over de top of op een opvallende manier is groot, maar kan zeer irritant te onderhouden als je gewoon wilt gaan naar de winkel om de hoek met een paar. Maar als je wilt op de hoogte blijven van uw zonder barst een bloedvat op hetzelfde moment, dan is paniek niet meer. Dit is uw ultieme gids voor dressing " terloops "voor Goths.

Stappen

Hoe te kleden goth voor een ongedwongen feest. Te kleden in al je innerlijke lagen kleding.
Hoe te kleden goth voor een ongedwongen feest. Te kleden in al je innerlijke lagen kleding.
 1. 1
  Te kleden in al je innerlijke lagen kleding. Dit betekent comfortabele ondergoed, een stap boven wat je zou rond inch of de slang goed zijn, als je wilt. Als je het dragen van een laag uitgesneden vinden van een goede singlet / strak shirt te dragen eronder in een contrasterende of bijpassende kleur om meer flair toe te voegen.
 2. 2
  Denk na over wat je wilt dragen op je benen. Bondage broek zijn goed voor mooi weer, maar als het is erg moet je laag iets onder als er metalen onderdelen die raken het, want dit kan uitgegroeid tot een onaangenaam gevoel na enige tijd. Toch zou gemakkelijker heeft een eenvoudige in een goede kleur, of andere, comfortabel en toch aantrekkelijk broek.
 3. 3
  Kijk door uw t-shirt collectie. Kies een band tee naar iets dat niet helemaal mall goth-bijvoorbeeld, neem dan draag je E Nomine tee in plaats van-of, over-je HIM shirt. Of ga een beetje meer "mainstream friendly" met The Cure of Nine Inch Nails. Als u een bepaald teken tee of stripfiguur kiezen, wilt u misschien een belangrijke kleur uit het beeld te selecteren en gebruik het met je accessoires. Bijvoorbeeld, kan een GIR tee garandeert uw verschrikkelijke zure groene oorbellen. Congruente / of contrasterende uw en accessoires, kunt u trekken samen een eenvoudige blik aan het meer uniek te maken.
 4. 4
  Voeg eventuele accessoires, zoals arm / beenwarmers,, badges, enz. Als u wilt opvallend is, maar niet helemaal overdrijven, dan accessorizing is een goed idee.
 5. 5
  Doe je haar. Een eenvoudige stijl als een paardenstaart of links los kan werken, maar als je het dragen van een vrij "rustig" dan wil je misschien om het te spelen met uw sloten. In ieder geval, borstel, glad / / rechtzetten en dan knoeien met het. Meisjes kunnen willen elke haarclips / bogen / stukken toe te voegen om te gaan met hun outfit en voeg wat extra flair.
 6. 6
  Goed te doen je make-up (zie gerelateerde Googles). Wees voorzichtig met fijnafstelling deze stap - het dragen van een down-tone outfit en extravagante make-up eigenlijk niet zo aantrekkelijk uitzien. Bijvoorbeeld, als je gewoon een rok en een band tee dragen, dan is het poederen uw gezicht wit en het toepassen van de ringen en schokkende oogschaduw maakt van jou misschien als een kind dat aan het spelen was rond met magic markers. Beoordeel de voorwaarden van je outfit en je make-up toe te passen dienovereenkomstig. De basis kan echter omvatten:
  • Enkele eenvoudige werk - als je gaat voor heel ongedwongen, dan gewoon een simpel potlood voering moeten doen. Als u wilt spelen een beetje, probeer dan met een donkere / dikkere toepassing.
  • /. Een simpele schaduw van subtiele lippenstift of gloss zou moeten doen.
  • Foundation / concealer is optioneel, als u op dit moment last van een " slechte huid "dag, te dekken / glad over eventuele vlekken. Echter, witte foundation kan het beste idee voor de casual look niet, zoals je kan kijken dom overdreven.
  • U kunt ook om je nagels te lakken - een eenvoudige effen kleur, zoals zwart, of moet voor een basic outfit te doen, maar voor iets dat een beetje extra nodig heeft flair, kan je meerdere kleuren doen of de praktijk van uw nail art vaardigheden.
 7. 7
  Voltooiing van de outfit met schoenen. Laarzen zijn geweldig, maar je kunt vrijwel dragen wat comfortabel. Zorg ervoor dat het past bij je outfit en niet misstaan.

Tips

 • Zorgen te maken over de vraag of je kijkt "Goth" of niet is gewoon dom, zoals elke echte Goth weet dat je kunt dragen spijkerbroek een en nog een deel van de subcultuur. Ondanks de diverse posers verspreiden stereotypen en onwaarheden over de gotische stijl, de cultuur is ook over, kunst en persoonlijkheid, in plaats van simpelweg het dragen van kleding die je er "Goth". In feite, kunnen andere Goths u meer van een te overwegen als je doelbewust kleden "Goth" elke minuut van de dag. Als dressing up je gelukkig maakt dan is het oke, maar als je gewoon je zorgen maakt over het onderhoud van uw reputatie dan moet je ophouden zo. Veel oude school Goten gewoon Draag casual alledaagse kleding.
 • Met natte nagels of bijzonder kleverige lip make-up, het risico van lijmen je haar op je gezicht loopt u. Wees voorzichtig.
 • Verwacht niets ongemakkelijk dat je zal moeten prutsen om de vijf seconden te dragen. Uitgebreide outfits moet worden opgeslagen voor grotere gelegenheden, zoals naar de clubs of andere speciale evenementen.
 • Wees voorzichtig om niet over laag tijdens de, een warm of een warme winter. Vergeet niet, als je zeer donkere kleuren je draagt, is de kans groot dat u oververhit raken.
 • Als u probeert om te toon je make-up een aantal, een suggestie is een donkere schaduw van en een beetje minder eyeliner, indien mogelijk.

Waarschuwingen

 • Als mensen staren, neem het niet te veel aan het hart, ze zijn gewoon op zoek omdat je anders naar hen lijken. Vergeet niet dat is een goede zaak.
  • Laat niet de angst om hun blik te stoppen uit te gaan en het leven je eigen leven in je eigen stijl.
 • Veel mensen hebben een negatief stigma op in al zijn facetten-als je ze ontmoet, alleen maar staren alsof ze het kweken van een derde oog.
 • Zorg ervoor dat u niet preken over individualiteit en klagen over hoe mensen je uitlachen, en dan gaan lachen om sommige emo. Je zou alleen maar worden ze te behandelen hoe je wordt behandeld, en aangezien je niet wilt op die manier te behandelen, doe het niet, want je hebt om "anderen te behandelen hoe je zelf behandeld wilt worden." Het is een gouden regel.