Wkanl

Hoe te gothic kijken zonder je ouders steeds boos

Willen proberen de gotische stijl, maar ben je bang dat je ouders zou kunnen worden verstoord? Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen uit. Gotische kleren draagt ​​kan spannend en leuk, maar je zou overstuur je ouders en krijgen ze boos op je.

Stappen

Hoe te gothic kijken zonder je ouders steeds boos. Begin in een traag tempo.
Hoe te gothic kijken zonder je ouders steeds boos. Begin in een traag tempo.
 1. 1
  Begin in een traag tempo. Als u plotseling verlaat het huis op een dag in het zwart visnetten, een 'Sisters of Mercy' t-shirt, ladingen van eyeliner, een gescheurde rok en laarzen van het gevecht, toen u gisteren conservatieve kleding droeg, zullen je ouders worden gevangen off-guard, en kan een goede reden om te spiegelen. Probeer maar draagt ​​een zwart shirt en broek voor een paar weken. Dan kunt u geleidelijk over te gaan naar wat meer "extreme" kleding zoals visnetten, studs en ga zo maar door. Als je gemak in het langzaam, is de kans groot dat ze niet zo verbaasd en onthutst.
  • Als u hebt geprobeerd het verbergen van uw gothic neigingen van je ouders, omdat je weet dat ze gewoon niet begrijpen, maar opeens vind dat je hebt gevangen, leg uw kant van de dingen rationeel. Het is u die moet worden gezien in het openbaar met deze kleding, niet je moeder of vader. Waarom maakt het hen lastig vallen? Hebben ze geen enkele alternatieve life-styles proberen toen ze jong waren? Met alle middelen, begin dan niet schreeuwen, schreeuwen of gillen. Echter, het is ook best te graag compromis niet te zijn, je hebt je recht om je eigen levensstijl, zoals ze doen met die van hen.
 2. 2
  Gooi alle religieuze neigingen richting gothic zoveel als je kunt. Proberen te distantiëren zijn Gotische van een bepaalde religie zo goed als je kunt. Dit kan moeilijk zijn, gezien de religieuze voorstellingen vaak gebruikt in alle dingen Goth. Hoewel Satanisme is natuurlijk niet, in verband met de Gothic scene, kunnen ouders niet weten. Probeer dit uit te leggen, en wel zo rustig mogelijk. Het kan moeilijk zijn als je fundamentalistische christelijke familieleden die ervan overtuigd zijn dat je aanbidden satan alleen maar omdat je anders gaan kleden, Calmly uit te leggen dat je niet bent, en als je naar de kerk gaat, blijven doen. (Het zal niet ruïneren uw gothic geloofwaardigheid, maar zorg ervoor dat u de latex en leer thuis te laten.) Als ze nog steeds van overtuigd dat je een satanist bent geworden, dient u te veel tijd doorbrengen met hen (zij ' re meer waarschijnlijk minder van je denken als je veel tijd doorbrengen alleen in je kamer), en wijzen op overeenkomsten tussen veel gothic artistieke elementen, en de kunst van het middeleeuwse katholieke kerk.
 3. 3
  Niet hangen met "slechte mensen" en verwachten dat je ouders niet ongerust. Heb je nieuwe Goth vrienden roken / drinken / drugs gebruiken? Kun je de schuld van uw ouders voor bang? Ze hebben gelijk, als dit gebeurt.
 4. 4
  Koop een dunne zwarte (vloer lengte, bij voorkeur) jasje. Draag een fel gekleurd overhemd dus mama denkt niet dat een slechte gedachte helemaal niet, maar zet de jas op als je naar buiten. Je moeder zal niet denken over het twee keer, maar u zult in alle zwart.
  • Eyeliner is goed toe te passen voor je ouders (als je een meisje bent), maar als je wilt dat de "overboord" kijken, wacht tot je buiten bent.
  • Probeer om je moeder te kopen zwarte kleren voor u, maar niet te kleden "all-black 'te vaak. Dat is wanneer je moeder zal draaien uit en ze zal nooit kopen meer kleding voor u.
 5. 5
  Duik niet recht in de gothic levensstijl. Je ouders zou denken je gaat door een fase, of hebben te veel onder druk gezet als je direct aan de slag met zwarte make-up en wil je haar verven zwart.

Tips

 • Pas op! Mensen kunnen / zullen je anders behandelen. Maar maak je geen zorgen over. Let niet te veel op wat andere mensen zeggen, gewoon blijven kleden op die manier en de mensen zullen er wel aan wennen!
 • Kleed je niet Goth omdat je vrienden het doen, of voor een ander dan uw eigen persoonlijke voorkeuren redenen. Doe het omdat je het leuk hoe het eruit ziet. Wel iets dat je niet tevreden bent met nooit. Zet betekenis achter je garderobe en geef niet toe aan postmoderne corporatisme.
 • Als je niet kan kleden vol op Goth, kijk of je kunt / mag Gothic accessoires te dragen. Een kant choker, een Victoriaans draperen ketting, een spin-ring, een schedel hair-bow, een knuppel armband, een beslagen riem, sommige glovelets of werkhandschoenen, gestreepte kniekousen, enz... kan een gothic tintje aan anders "conformistische" outfits.
 • Dressing Goth maakt je niet beter in een manier om andere mensen te maken. Hou dat in gedachten. Het is niet goed om anderen slecht behandelen alleen omdat ze niet de manier waarop je dat doet kleden. Proberen en sturen duidelijk van deze "Gothier dan Thou" syndroom.
 • Breng geen permanent orgaan wijzigingen aanbrengen wanneer uw helemaal zeker dat u ze wilt hebben. Zelfs een kapsel is niet noodzakelijk. Wees creatief, gebruik haarspeldjes of wat dan ook om je haar er echt cool. En je haar niet zwart te zijn!
 • Als u vindt dat u wilt kleden in de Goth stijl als ook 'lichtere' stijlen, niet te veel zorgen over te maken. Omdat Goth is niet over het dragen van labels of wordt een stereotype, het gaat over originaliteit. Je moet niet beperk je tot een enkele, monotone stijl.
 • Wees niet bang om felle kleuren te dragen! Zelfs bepaalde tinten roze kunt kijken Goth als je het goed doet.
 • Probeer niet om het te verbergen van je ouders. Verbergt het alleen versterkt het idee dat er iets mis is met het doen. Als u wilt aankleden Goth, kleden Goth.
 • De beste manier om te beginnen is om dingen te dragen met diepe ironische of satirische betekenis, maar niet zwart. Uiteindelijk gaan dragen donkere kleding (paars, blauw) en Inch je weg naar het dragen van zwarte. Neem alles een stap tegelijk.
 • Je eigenlijk niet al te veel make-up dragen. Probeer een een ding concentreren op een moment. Als u wilt dat donkere lippen dan niet dragen oog make-up, en als je wilt om je ogen te benadrukken, draag geen lippenstift.
 • Gaan heel gemakkelijk op de make-up op het eerste, dan wanneer je ouders en de mensen om je heen te wennen kun je zwarte lipstick en alles wat u normaal niet doen gebruiken.
 • Als je een christen bent u zelf kunt versieren met mooie rozenkransen. Rozenkransen en kruisen zijn altijd de voorkeur in de elegante Goth stijlen.
 • Je hoeft niet te kleden Goth om te luisteren naar muziek en vice versa Goth.
 • Een goede ding om te doen als je donkere make-up, is om je haar uit zetten van je ogen. Net als een rommelige knot type ding. Gebruik een paar paren van eetstokjes om het op zijn plaats (het is erg snel dus je kunt het doen op school)
 • Breng reserve eye-liner en een spiegel met u, zodat u meer kunt toevoegen wanneer u uit.
 • Als je ouders serieus draaien uit, ontslaan voor een beetje. Drukken dingen nu zal gewoon al je levens moeilijker in de toekomst.
 • Als u wilt dat een klassieke, oude school, stoom-punk, romantisch, elegant Goth stijl (bijv. Rozz Williams-Christian Death) kunt u ook bepaalde stoffen gebruiken om het gewenste effect te verhogen. Kies fluweel (pluche of geplet), kant, chiffon of satijn. Vermijd laarzen en schoenen met dikke, volumineuze, of dikke zolen en kies puntige laarzen bedekt met gespen om deze look te accentueren. Oude Victoriaanse lace up stijl laarzen werken goed ook. Zelfs klassieke vrouwelijke Mary Jane's zal doen.
 • Als je ouders zijn echt zo slecht, breng uw kleding naar school met u en krijgt daar gekleed. (Tenzij je een school dress code dragen)

Waarschuwingen

 • Krijgen alleen piercings en tatoeages van gekwalificeerde professionals. Je zou kunnen ziekten (waaronder HIV-AIDS!) Samentrekken als je dit zelf proberen of iemand anders toestaan ​​dat echt niet weet wat ze doen.
 • Niet overboord te gaan. Dit resulteert in een slechte uitstraling en aangestreept ouders en leeftijdgenoten.
 • Grootouders zal waarschijnlijk niet zo enthousiast om uw stijl te aanvaarden als ouders, als ze kunnen hebben oudere ideeën.
 • Wees niet verbaasd als mensen lachen of maak onhandige blikken op jou. Draag het en bezitten het als haar nobody's business
 • Ook voor zorgen dat je klaar bent om te worden opgeroepen naam staat bent. De meeste mensen zouden zeggen "buitenissige" of "Monster." Ze begrijpen niet dat je bent ook een mens.
 • Niet te doen om het even wat, neem het langzaam en gemakkelijk, en je komt wel goed!
 • Wees niet verlegen over je nieuwe look, zijn vertrouwen in je identiteit. Je moet het gevoel dat dit de juiste manier van leven, en vergeet niet mensen zullen staren.
 • Word geen Goth om de menigte te volgen. De hele reden achter Goth-ness is non-conformiteit!
 • Denk niet dat je ouders niet zal willen of zal freak out. Sommige ouders zijn een stuk koeler dan je denkt.
 • Niet te veel huid niet onthullen.
 • Niet yak over wordt Goth als het zal je lijkt een "poser" Als je elke persoon die je ontmoet vertellen. Echter, als iemand vraagt: "bent u een Goth? ' en je bent - zeg ja.

Dingen die je nodig hebt

 • Een grote rugzak voor het verbergen van kleding, sieraden, etc.
 • Helderder Gothic kleding (donkerpaars, marineblauw, etc.) Dus je moet iets om op terug te vallen als je in de problemen komen.
 • Ouders niet automatisch aan te passen als je kunt om uw nieuwe stijl in het achterhoofd dus hou dat je heel voorzichtig moet zijn bij het maken van deze beslissing.
 • Zwarte makeup.Don 't denken dat je vrienden niet zal willen it.It doet net of het u bevalt.