Wkanl

Hoe je exotische kijken als adrianna lima of Megan Fox

Adriana Lima en Megan Fox staan ​​bekend om hun prachtige exotische looks. Zoek exotische maakt u zich onderscheiden van de massa en anders dan alle anderen.

Stappen

Hoe je exotische kijken als adrianna lima of Megan Fox. Exotische middelen om niet gebruikelijk om je eigen culturele situatie en de omstandigheden kijken.
Hoe je exotische kijken als adrianna lima of Megan Fox. Exotische middelen om niet gebruikelijk om je eigen culturele situatie en de omstandigheden kijken.
 1. 1
  Exotische middelen om niet gebruikelijk om je eigen culturele situatie en de omstandigheden kijken. Dit betekent dat je kijkt alsof je uit een ander land of plaats. Misschien is de Pacific Islands, Europa, Latijns-Europa, Afrika of Brazilië. (Zoals Adriana Lima)
 2. 2
  Begin met je haar. Afhankelijk van welke exotische plek je kiest te zijn uit, moet je om het te veranderen. Stel, je licht bruine haren zijn en je wilt kijken Oceanisch, verft je haar donkerder. En Laat je haren lang en mooi.
 3. 3
  Als u wilt exotische kijken, wil je misschien een kleurtje te krijgen. Gebruik altijd SPF, hoef je niet wilt zonverbrande of kanker krijgen. De zon schadelijke UV-stralen veroorzaken rimpels, zonnevlekken, kanker, en zonnebrand, dus altijd gebruik maken van bescherming! Vermijd ook kijken oranje. Kom niet te gebruind. Het ziet er onnatuurlijk. Gebruik bronzer op je gezicht. Bleke huid kan ook kijken exotische, vooral wanneer gecombineerd met donker of kastanjebruin haar, afhankelijk van wat look die je gaat voor.
 4. 4
  Donker haar ziet er prachtig uit met lichte ogen. Gebruik kleurrijke contacten als u wilt het uiterlijk, zoals Adriana of Megan bereiken. Ook Maak je ogen willen hen met eyeliner langs de bovenste deksel en bodem deksel. Verleng de staart van de liner op je oog net iets te sexy ogen krijgen. Ook gebruik maken van een wimperkruller en houd deze gedurende vijf seconden vervolgens met een lange zweep mascara. Oogschaduw moet een natuurlijk bruin.
 5. 5
  Megan en adriana hebben weelderige lippen. Hier krijg je een vollere lippen kit als je niet van nature grote lippen. Lippen zijn een groot deel van het kijken exotische. Gebruik heldere lipgloss of lip tint voor een vleugje van de schoonheid. Victoria's Secret heeft veel beauty producten die kunnen helpen bij het bereiken van de look
 6. 6
  Besteed aandacht aan alle andere details: Krijg een kleurrijke garderobe die gaat met de hele exotische look. Probeer een mooie bikini in de zomer of krijgen een smaakvolle jurk die maakt je lichaam onberispelijk. Exotische mensen hebben exotische bochten.
 7. 7
  Accessorize met exotische kralen en sieraden. Gebruik grote hoepels en bungelende earrings.You probeer ook lange kettingen met kralen en houten armbanden.
 8. 8
  Notice adriana en megan volgen hun eigen stijlen. Dus, heb je niet alles wat ze doen te kopiëren! Maak je eigen exotische look die ongewoon is in uw regio! Veel plezier ermee!

Tips

 • Voor uw exotische make-up, moet u eerst op een vochtinbrengende crème, dan beginnen met concealer, dan foundation, bronzer, oogschaduw, eyeliner, mascara, lipgloss, dan welke andere schoonheid raakt. Trim je wenkbrauwen, maar hou ze natuurlijk. Gebruik niet te veel make-up, net genoeg om puistjes te dekken en geven een stralende gloed. En niet overdrijven de oogschaduw met Bright blauw en roze. Houd het natuurlijke.
 • Wees jezelf en veel plezier ermee!
 • Uw tan moet er natuurlijk uitzien.

Waarschuwingen

 • Als je geen gebruik maken van lotion of sunblock, kan je eindigen met ernstige gezondheidsproblemen.

Dingen die je nodig hebt

 • Sunblock
 • Haarverf
 • Make-up
 • Contacten (optioneel)