Wkanl

Hoe te grof haar lang te laten groeien

Dit artikel, dat zal u helpen om lang haar te laten groeien. Als u wilt lang, mooi haar hebben, lees dan verder. Dit zal werken voor zowat iedereen met dikke of ruwe haren.

Stappen

Hoe te grof haar lang te laten groeien. Begin met een professionele kapsel om uzelf de best mogelijke uitgangspunt voor lang, gezond haar.
Hoe te grof haar lang te laten groeien. Begin met een professionele kapsel om uzelf de best mogelijke uitgangspunt voor lang, gezond haar.
 1. 1
  Begin met een professionele kapsel om uzelf de best mogelijke uitgangspunt voor lang, gezond haar.
 2. 2
  Was en conditie van je haar zo weinig als je kunt. Hoe langer je gaan zonder nat, gemakkelijk uitgerekt en snauwde haar schachten de betere! Concentreer wassen op je hoofdhuid en conditionering op de uiteinden. Snij openbreken wanneer je haar blijkt dat zij aan hen. Er is geen noodzaak om regelmatig te trimmen, tenzij je splitst, maar als ze lijken te ontdoen van hen!
 3. 3
  Met behulp van een warmte-producten wordt niet aanbevolen. Als je een föhn gebruiken, gebruik van beschermende producten. In het algemeen is het het beste om warme rollers, krultangen, of drogers vermijden, omdat ze zullen haar beschadigen en maken lange haren minder aantrekkelijk in de tijd. Overweeg wassen van je haar 's nachts en ze te laten drogen aan de lucht plaats. Gebruik de koele instelling in plaats van de warme.
 4. 4
  'S Nachts kunt u of vlecht je haar of zorgvuldig wikkel je hoofd in een zijden sjaal. Er is geen noodzaak om haar banden te gebruiken, maar als je gebruik maken van degenen zonder een metalen deel.
 5. 5
  Olie je haar met kokosolie of extra vergine olijfolie. Alleen doen deze stap over als je haar beschadigd is op een bepaalde manier. Deze stap zal niet je haar te laten groeien.
 6. 6
  Denk aan het verven je haar met henna dan met commerciële kleurstof. Dit zal niet je haar te laten groeien en is alleen aanbevolen voor mensen die willen verven terwijl ze groeien het uit en willen niet te beschadigen met commerciële kleurstoffen.
 7. 7
  Word lid van lang haar gemeenschappen en forums om alle informatie die u nodig hebt.

Tips

 • Gebieden van je leven, zoals voeding, lichaamsbeweging, uren slaap, en stress invloed op de haargroei. Gezonde gewoonten zullen gezond haar te bevorderen - goed eten en veel water drinken, moet elke verandering laten zien in ongeveer 6-8 weken op je haar.
 • Als je moet kam nat haar, doe het voorzichtig met een grove kam. Kam onderaan elk slot eerste en werk naar boven. U kunt dit doen terwijl je haar is beladen met conditioner. Het is veel beter om niet te.
 • Plaats geen gel of haarlak met alcohol in je haar, omdat het een uitdrogend effect hebben. Als u nodig hebt om product te gebruiken, doe je onderzoek naar wat chemicaliën zijn schurende of oplosmiddelen. Gewoon 100% aloë vera gel kan worden gebruikt in plaats van gel.
 • Gooi alle borstels met de kleine ballen op het einde van de borstelharen, maar ze beschadigen het haar!
 • Reguliere kapsels zijn niet nodig, maar als je haar 'sleepboten' wanneer je borstel uit het eindigt, is het waarschijnlijk een goed moment voor een trim.
 • Vergeet niet, zal olie behandelingen niet vullen het vocht in je haar, ze meer te beschermen tegen verlies. De beste manier om haar maskers doen is om je hoofd te laten onderdompelen in het bad voor ongeveer een half uur, laat het dan half droog en breng de olie-inch
 • Omdat je haar is al grof, probeer niet te veel warmte op je haar. Als je een steiltang te gebruiken probeer het niet te föhnen.
 • Als je niet weet hoe je een hete olie behandeling in je haar doen, vraag om hulp en / of lees richtingen. U kunt zelfs proberen zomaar een paar druppels kokos of extra vergine olijfolie op je eindigt! U kunt zelfs gebruik maken van jojoba, avocado-olie, de lijst is eindeloos... maar CO en EVOO zijn de beste omdat ze na te bootsen dichtst op de natuurlijke olie van je haar.
 • Laat nooit iemand je onder druk te zetten knippen je haar af voor een charitatieve organisatie. Veel van deze organisaties zijn niet echt charitatieve, of zelfs een oplichterij! Als je je haar knippen kun je het verkopen op plaatsen zoals www.thehairtrader.com en doneren het geld aan een goed doel, maar voel me niet druk om. Het is je haar, je harde werk - iedereen die druk om wat bloed of beenmerg te doneren vertellen!

Waarschuwingen

 • 'Chemicals' zijn niet de duivel! Alles is gemaakt van 'chemische stoffen', leren de lingo van goede haarverzorging en beslissen of je moet gebruiken 'kegeltjes' of 'SLS' of niet. Er is geen goed antwoord, en de behandeling doet veel meer dan product in de meeste gevallen.
 • Vermijd krultangen en rechttrekken ijzers. Als je een hete tool gebruiken altijd gebruik maken van een warmte-beschermende product. Rechttrekken en curling haar beschadigt het altijd - u bent op de vocht uit de haarschacht en niets kan deze aanvullen. Je haar zal sneller gesplitst en langer duren om te groeien als je warmtebehandeling gebruiken.
 • Neem nooit advies van iemand wiens haar is heel anders dan de jouwe.