Wkanl

Hoe maak je een permanent haar rechttrekken krijgen

Ben je moe van het moeten de straightener elke dag gebruiken? Heeft je haar al begonnen om te kijken beschadigd? Wil je steil haar zonder iedere dag stijl het? Lees dan verder!

Stappen

Hoe maak je een permanent haar rechttrekken krijgen. Zoek een aantal salons die vaste rechttrekken doen.
Hoe maak je een permanent haar rechttrekken krijgen. Zoek een aantal salons die vaste rechttrekken doen.
 1. 1
  Zoek een aantal salons die vaste rechttrekken doen. Bijvoorbeeld, een van de meest wijdverspreide keten van salons dat deze techniek is L'Oreal. Ze hebben een nieuwe procedure, genaamd X-Tenso, dat steil haar belooft voor maximaal 6 maanden.
 2. 2
  Zoek uit of je haartype maakt chemische rechttrekken. Erg dun of erg beschadigd haar kan niet slagen voor de test. U moet de kapper of je kunt het proberen of niet vragen.
 3. 3
  Bepaal hoe sterk wil je het effect te zijn. Misschien wilt pin-steil haar of gewoon van nature steil, dus zorg ervoor dat u dit aan de kapper.
 4. 4
  Ga verder met het rechttrekken. Een dergelijke procedure is meestal rond de 50-705€ naar het salon. Het kan een paar uur duren. Meestal is het niet erg schadelijk, natuurlijk, betekent chemische rechttrekken betekenen een zekere hoeveelheid schade, maar natuurlijk, het is gezonder dan rechttrekken het elke dag voor enkele maanden.
 5. 5
  Geniet van uw vers rechtgetrokken haar! Vergeet niet dat je zal hebben om het te onderhouden met de juiste producten voor het op die manier te blijven, maar ze zijn niet zo duur. U kunt meestal kopen de producten uit de salon.

Tips

 • Het rechttrekken zal slijten in een paar maanden en je moet de wortels opnieuw rechtgetrokken hebben.
 • Je hebt meestal wachten een paar weken voordat je het weer kan verven, nadat je dit doet.
 • Je haar zal vrij veel verliest zijn glans en gezonde uitstraling na deze. Solliciteer maskers voor beschadigd haar, geen gebruik van een stijltang te vaak, gelden smoothing lotion / serum / gel / wat dan ook en koop goede conditioners.
 • Krijgen alleen een permanente haar rechttrekken op gezond haar. Chemische rechttrekken is vrij te beschadigen, zodat uw haren literately zal kijken opgebrand als je ontspannen beschadigd haar. Als je haar beschadigd is, eerst laten groeien totdat het twee keer zijn huidige lengte. In de tussentijd, doe niets dat schade het (plat strijken, verven, etc.). Nadat het is gegroeid, knip alle beschadigde haren. Nu kunt u het ontspannen.
 • Probeer het krijgen van een nieuw kapsel, dat is vleiend voor uw nieuwe look. Een van de vele voordelen van steil haar is dat het honderden kapsels en kapsels kunnen ondersteunen.
 • Er zijn andere opties naast rechttrekken krullend haar. Alvorens een drastische stap als deze wilt u misschien overwegen te leren hoe je natuurlijk krullend haar te beheren.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet dat L'Oreal X-Tenso niet hetzelfde zal zijn voor iedereen haar als iedereen is anders. Vergeet niet om voorzichtig te zijn!
 • Dit proces kan leiden tot schade aan het haar en de hoofdhuid verbrandt dus zorg ervoor om het te laten gebeuren door een ervaren professional.
 • Als je haar al chemisch behandeld voordat het nog meer beschadigd zal worden als permanent rechtgetrokken. Dit kan leiden tot een grote doorbraak in het haar en een lange herstelperiode.
 • Chemisch rechtgebogen haar vraagt ​​meer zorg omdat het droger worden en meer kwetsbaar. Zorg ervoor dat u diep conditie regelmatig en op zijn hoede voor product bouwen.