Wkanl

Hoe je gekleurde tips toe te voegen aan platina haar zonder kleur dop

Wil je een nieuwe look? Het is gemakkelijk om een ​​beetje flair toe te voegen aan je haar.

Stappen

Hoe je gekleurde tips toe te voegen aan platina haar zonder kleur dop. Tijdelijke kleur wast meestal na een of twee shampoos komt echter in een grote verscheidenheid van kleuren.
Hoe je gekleurde tips toe te voegen aan platina haar zonder kleur dop. Tijdelijke kleur wast meestal na een of twee shampoos komt echter in een grote verscheidenheid van kleuren.

Selecteer een kleurtype

 1. 1
  Tijdelijke kleur wast meestal na een of twee shampoos komt echter in een grote verscheidenheid van kleuren.
 2. 2
  semi-permanente kleur niet strippen bestaande kleur omdat het geen peroxide bevat. Semi-permanent zal duren meestal 8-12 wasbeurten en kan alleen worden gebruikt om donkerder niet lichter haarkleur.
 3. 3
  Demi-permanente kleuren hebben een kleine hoeveelheid peroxide en zal daarom een rijkere kleur die ruim 3-6 weken, afhankelijk van zorg kan duren geven.
 4. 4
  Permanente kleur heeft een hoge concentratie van peroxide en kan niet alleen donkerder ook lichter haarkleur tot 3-4 tinten en duurt totdat het groeit er echter langzaam uitdoven.

Werkwijze

 1. 1
  wassen wassen. Dit zal het haar de kleur helpen absorberen.
 2. 2
  Bereid de kleur door de instructies precies zoals aangegeven op de verpakking. De instructies bij het ​​naar de letter zal u voorzien van de beste resultaten.
 3. 3
  Scheid je haar in kleine spikes zorgen dat ze staan ​​recht omhoog en zijn goed gescheiden. Houden ze op hun plaats met haarspeldjes of bobby pins (alt: kirby grips uk: haarspelden).
 4. 4
  Borstel de kleur op de tips met behulp van een professionele haarkleur borstel (ziet eruit als een kwast) of een zachte haren tandenborstel. Zorg ervoor dat de kleur is niet te waterig en dat je niet te veel van toepassing op de borstel druipen te voorkomen. Gebruik de kant niet op de borstel om het haar onder het punt waarop u de kleur wilt beginnen te houden. Dit is om het gemakkelijker maken om alleen van toepassing op de tips.
 5. 5
  Zorgen voor verwerking, omdat we geen gebruik van een kleur dop niet dekken of raak je haar terwijl u wacht op de kleur in te stellen als je niet wilt dat de gekleurde delen duwen in de wortels. Volg de instructies op de verpakking kleur over hoe lang de kleur moet worden overgelaten inch
 6. 6
  Verwijder de kleur uit je haar, waardoor de haarspeldbochten op zijn plaats terwijl je afspoelen. Zodra het haar is gespoeld kunt u de pennen en de shampoo en conditie grondig te verwijderen met behulp van professionele salon shampoo ontworpen voor kleur behoud. (Let op: voor tijdelijke kleur, doe niet shampoo, gewoon goed uitspoelen).

Tips

 • Shampoo en conditie van je haar niet meer dan een keer per dag, of voor de beste kleur, conditie elke dag en shampoo maar een keer om de andere dag. Zorg ervoor dat u goede kwaliteit salon shampoo en conditioner is ontworpen voor kleur behoud gebruiken.
 • Ga naar een salon als je ongemakkelijk deze of als u geen tijd hebt om eventuele fouten die kunnen optreden corrigeren doet.
 • Fouten verwijderen U kunt elke kleur die gedruppeld of bloedde verder naar beneden dan gewenst door het gebruik van een blonde wortel touch-up kit te verwijderen.

Waarschuwingen

 • Haarkleur kan kleding en handdoeken vlek. Wees voorzichtig bij het toepassen van kleur en dragen een oud t-shirt tijdens het proces.
 • Sommige kleuren zoals neons kan worden afgekeurd door sommige werkgevers. Zorg ervoor dat u met uw baas voor het toevoegen van kleur aan je haar.

Dingen die je nodig hebt

 • Haarkleur kit
 • Oude T-shirt
 • Shampoo en Conditioner
 • Kleurplaat borstel of zachte tandenborstel
 • 20-45 minuten vrije tijd