Wkanl

Hoe maak je een man vertellen dat hij heeft je pijn gedaan

Deze "How To" is niet van toepassing op situaties van geweld. In een romantische relatie, tussen een man en een vrouw, vertelt een man dat hij heeft of pijn doet kan moeilijk zijn. Deze "How To" toegepast op vrouwen die willen haar man vertellen (vriend, minnaar, echtgenoot) dat hij heeft of is haar pijn.

Als u wordt mishandeld door een man, overwegen om professionele hulp van een advocaat, uw arts of een erkende geestelijke gezondheidszorg. Iemand te vertellen dat ze je hebben gekwetst kan moeilijk zijn. De kans is groot dat niemand bedoeld om je pijn te doen, dus, iemand vertellen dat ze je pijn kunnen ze zich schuldig voelen (voor u kwetsen), boos (om te worden beschuldigd van jullie kwetsen), angstig (ik haar pijn gedaan, zodat ze zal eindigen onze relatie), matig (ik kan nooit haar gelukkig te maken, en ik haar in plaats daarvan pijn), en verdrietig (ik hou niet van om haar pijn te zien). Slechte gevoelens te maken voor moeilijke conflicten. Hoe slechter de gevoelens, hoe intenser het conflict. Dit hoe je kan helpen het werk door deze moeilijke situatie. Het gaat niet over coming out op de top, het is over het hebben van een gezonde relatie!

Stappen

Hoe maak je een man vertellen dat hij heeft je pijn gedaan. Bedenk dat het vertellen van een man die hij je pijn doet kan leiden tot een conflict.
Hoe maak je een man vertellen dat hij heeft je pijn gedaan. Bedenk dat het vertellen van een man die hij je pijn doet kan leiden tot een conflict.
 1. 1
  Bedenk dat het vertellen van een man die hij je pijn doet kan leiden tot een conflict. Dus, voordat je iets doen, overwegen hoe u en hij liever conflicten (uw temperament) te behandelen: bent u 'vermijdende', 'rustig' of 'vluchtige'? Als u verschillende temperamenten, dan zal dat waarschijnlijk leiden tot andere problemen. Bijvoorbeeld: als u uw stem te verheffen, omdat je vluchtige bent, dan mag hij je negeren of blaas hem uit als hij een rustig of vermijdende type. Zelfs de beste van de koppels kan hebben veel moeite met het werken door verschillen in temperament. Hoe groter het verschil in temperatuur, hoe groter de kans uw relatie problemen.
 2. 2
  Wees ervan bewust dat mannen kunnen krijgen defensiever van hun ego dan vrouwen. Dus, als hij zich bedreigd voelt, kan hij met woede en defensief reageren. Wanneer de mensen boos worden, krijgen ze een stormloop van testosteron en dit versterkt hun woede (ja, mannen zijn hormonale, ook). Vrouwen zijn meestal minder defensief en meer kans te geven inch
 3. 3
  Tot slot, vergeet niet om te zorgen dat je de romantiek zult verpesten door het hebben van een conflict. De gelukkigste koppels zijn degenen die beseffen dat een relatie niet perfect is om mee te beginnen, maar is beter gemaakt in de tijd door te werken door problemen weloverwogen.
 4. 4
  Bedenk hoe en wanneer je gaat jezelf opkomt. Praten in het openbaar kan verhinderen dingen van het krijgen ook uit de hand, maar het kan ook hem een ​​excuus om later over praten. Maak geen ruzie in de slaapkamer of plaatsen waar je normaal je plezier of seks.
 5. 5
  Zeg het. Houd in gedachten een aantal fundamentele ideeën over goede communicatie: 1. zacht te spreken tijdens conflicten, 2. zeg iets mooi, ook, "Ik moet je iets vertellen, omdat je zo belangrijk voor me bent..." 3. gebruiken "Ik voel me" of "Ik denk dat" verklaringen in plaats van de schuld te geven, bijvoorbeeld: "Ik voel me verdrietig als je dat soort dingen zeggen," in plaats van, 'je maakt me zo boos of verdrietig. "
 6. 6
  Nu dat u gesproken hebt, moet je om te reageren op zijn reactie. Als hij wordt defensief, probeer iets aardigs zeggen. Zorg ervoor dat hij heeft begrepen wat u zegt. kan hij moeite te begrijpen wat je hebt gezegd, dus zorg ervoor dat een specifiek voorbeeld van wat je over bent boos geven. Als hij blaast het uit, maakt plezier of je, geeft je de schuld voor zijn gedrag, minimaliseert wat je hebt gezegd, probeert om dingen te draaien en maken het uw probleem, dan moet je misschien overwegen dat hij misschien niet de meest zelfverzekerde, volwassen of aardige vent die je had gehoopt was hij, en laat hem dit weten. Als dit is uw echtgenoot of verloofde, kunt u koppelen begeleiding of relatietherapie overwegen om te werken door middel van deze problemen. Hopelijk zal hij begrijpen en respecteren uw gedachten en gevoelens.
 7. 7
  Als hij goed reageert, niet verwachten dat hij 100% direct te wijzigen. Hij kan het nodig zijn enkele aandachtspunten. Zorg ervoor dat het niet persoonlijk op als hij een fout maakt en ondersteunend te zijn. De kwetsende gedrag zal hopelijk met de tijd veranderen. Als hij lijkt erger te worden, dan moet u een ander hebben "praten." Houd in gedachten dat je niet perfect en hij wil dat je iets over jezelf te veranderen, ook.

Tips

 • Wees sterk, maar niet agressief. Gebruik geen beledigingen, schreeuwen en schelden te voorkomen.
 • Rustig blijven tijdens de discussie. Probeer in een zachtere toon van de stem te spreken.
 • Zorg dat minstens een specifiek voorbeeld te bespreken.
 • Bedenk oefenen wat je gaat om hem te zeggen, hetzij in de voorkant van een spiegel of met een vriend. Denk na over hoe je je zou voelen als je hem waren.

Waarschuwingen

 • Als dingen te intenser wanneer hij wordt geconfronteerd, beschouwen het beëindigen van de discussie en het krijgen van buiten of professionele hulp.
 • Fysiek geweld is onaanvaardbaar en moet u onmiddellijk professionele hulp van een advocaat, arts, of in licentie geestelijke gezondheidszorg professional.