Wkanl

Hoe om te gaan met onbeantwoorde liefde

Onbeantwoorde liefde is liefde die niet wordt teruggegeven. Of u bent degene die liefheeft of bemind wordt, kan het een pijnlijke ervaring zijn. Dit artikel biedt een leidraad voor het omgaan met onbeantwoorde liefde, die heeft achtervolgd en mensen geïnspireerd door de geschiedenis heen.

Stappen

Hoe om te gaan met onbeantwoorde liefde. Accepteer dat romantische liefde is meestal niet een bewuste keuze.
Hoe om te gaan met onbeantwoorde liefde. Accepteer dat romantische liefde is meestal niet een bewuste keuze.

Als u het slachtoffer bent van onbeantwoorde liefde

 1. 1
  Accepteer dat romantische liefde is meestal niet een bewuste keuze. Dus als iemand weet dat je van ze houdt, maar niet op dezelfde manier voelen over jou, niet het te kunnen zien als een soort van verraad of het bewust achterhouden. Ze zou willen je liefde, maar doe gewoon niet, om redenen die ze niet begrijpen, en kan nooit begrijpen. Soms is het gevoel is er gewoon niet. Probeer het niet te persoonlijk op te vatten.
 2. 2
  Roeien elk gevoel van behoeftigheid. Als je boos, depressief, of bitter voelt, is het waarschijnlijk omdat je voelt dat je de liefde van die persoon nodig hebben om gelukkig te zijn. Maar, het onderzoek naar geluk zegt dat alles wat je nodig hebt is een gezonde dosis optimisme. U kunt ook vinden dat het een gevoel van behoeftigheid (die je kan overbrengen zonder zelfs te realiseren) dat is het uitschakelen van de persoon die je liefde, misschien door ze het gevoel dat ze op een voetstuk dat ze niet willen zijn op.
 3. 3
  Neem afstand. U zult niet willen, maar blijven dicht bij iemand die je wilt maar niet kan hebben is gewoon niet gezond. Vertellen niet de persoon of iemand die dicht bij hen wat je doet, als ze zouden proberen om u anders te overtuigen. Gewoon proberen om weg te komen voor een tijdje. Ze niet bellen, niet gaan plaatsen waar je weet dat ze regelmatig bezoekt, en maak jezelf schaars. Als je moet wat contact (zoals werk) reageren op berichten langzaam na een paar dagen. Alleen terug te bellen als je een goed excuus om de telefoon uit te krijgen na een paar minuten. Neem de tijd om na te denken over uw situatie en leer meer over jezelf.
 4. 4
  Genieten van het single zijn. Omgaan met onbeantwoorde liefde is een partij zoals het krijgen van meer dan een break-up, behalve dat u een gevoel van verlies over iets wat je nooit gehad. Toch, je moet leren hoe het leven te genieten zonder iemand, die moeilijk kan zijn in onze paar-centered samenleving, maar het is doenbaar.
 5. 5
  Als je vrienden wilt blijven, volg de stappen in hoe om te gaan met gedumpt als je vrienden wilt blijven. Terwijl je niet gedumpt, werd je afgewezen, en na dat advies zal bijdragen aan het behoud van uw vriendschap met deze persoon.
 6. 6
  Oefen onvoorwaardelijke liefde. Als je het gevoel dat je echt, echt van deze persoon, dan misschien kunt u hen onvoorwaardelijk liefhebben. Je weet dat je dat punt hebt bereikt waarop je echt kunt voelen blij voor hen, zelfs als dat geluk je niet bevat. Met onvoorwaardelijke liefde, is er geen gevoel van verlies, omdat het gaat over het afleiden van al uw geluk van de handeling van het geven - niet van het ontvangen.

Als u de ontvanger van onbeantwoorde liefde

 1. 1
  Vergeet niet dat het niet een bewuste beslissing van hun kant. Ze proberen niet om voelt u zich ongemakkelijk, en zijn waarschijnlijk nog slechter voelen, ongeacht of je bent de beste vrienden, hebben ze meer op de lijn emotioneel dan jij.
 2. 2
  Overweeg of u het blokkeren van hun liefde. Soms voelen we undeserving of verdachte vanwege onze ervaringen uit het verleden, maar als je afwijzen hou gewoon omdat je iemand niet kunt vertrouwen, je jezelf tekort. Kijk of je voelt dit misschien uw raadsel te zijn.
 3. 3
  Als je zeker weet dat je niet van deze persoon, zijn stevig. Laat niet de persoon zijn van mening dat je op het hek, dat als zij maar dit of dat doen ze misschien in staat om u te overtuigen om ze te houden. Hoe langer je wacht om hen te vertellen, hoe moeilijker het is om te doen. Een ding dat je kan zeggen is "Ik weet niet op dezelfde manier voelen over jou als jij over mij. Ik weet niet waarom, maar ik weet zeker dat is hoe ik me voel, en ik geloof niet dat het gaat veranderen. " Ze zouden kunnen worden boos, bitter, depressief, maar ze zullen het snelst herstellen als u over te brengen dat dit niet onderhandelbaar.
 4. 4
  Verminder contact of wanneer de grenzen niet kunnen worden opgehelderd of gehandhaafd. Als de persoon zich aangetrokken voelt tot jou als meer dan een vriend en kan niet schijnen om die aantrekkingskracht opzij te zetten, is het waarschijnlijk het beste om de vriendschap in een inkeping te nemen. Houd contact met casual, gesprekken kort en borrels kort. Als de vriend blijft druk of verlangen naar een romantische relatie als je hebt duidelijk gemaakt dat je niet wilt dat een, als ze voortdurend trash praten uw significante andere (zonder goede reden), of als ze laten hun eigen significante andere vernederen u, dan misschien de vriendschap is niet het behouden waard, en deze persoon moet gewoon meer van een vriendelijke kennismaking.

Tips

 • De eenvoudige waarheid is dat alle mensen chemische attracties aan elkaar en niet vaak is het wederzijds. Dit moet je niet moedeloos maken... er zijn veel andere mensen die je aantrekkelijk vindt in alle vormen, intellectueel, fysiek, emotioneel... het feit is, moet je het accepteren en verder te gaan (zonder pessimistisch) dat hij / zij was gewoon niet zo in je, maar er is iemand die er zijn die uiteindelijk zullen zijn.
 • Proberen om je aandacht te richten op iets anders. Maak een lijst van dingen die je altijd al wilde doen, en doe ze allemaal!