Wkanl

Hoe te bescheiden te kleden (voor vrouwen)

Of het nu om religieuze of persoonlijke redenen, als je wilt meer bescheiden te kleden, hier is de handleiding voor hoe te verdoezelen.

Stappen

Hoe te bescheiden te kleden (voor vrouwen). Bepaal wat uw normen van bescheidenheid zijn.
Hoe te bescheiden te kleden (voor vrouwen). Bepaal wat uw normen van bescheidenheid zijn.
 1. 1
  Gaan door je kast. Heb gooien / doneren kleding die onbescheiden op hun eigen lijken. Bijvoorbeeld, kan een diepe V-hals shirts worden gelaagd met een leuke tanktop eronder, of een tank top kan een vest hebben overheen. Als je niet kunt veranderen het omhoog of-laag om het te maken bescheiden vervolgens te ontdoen van het. Doneer het als je kunt.
 2. 2
  Bepaal wat uw normen van bescheidenheid zijn. Heeft bescheidenheid voor u betekenen kleden op een manier die uw familie zou goedkeuren? Betekent het afdekken van uw schouders en dijen? Betekent het vermijden van kleding die zich vastklampen aan je huid? Is het afdekken van uw armen en benen? Erachter te komen wat maakt je comfortabel en goed voelt voor jou.
 3. 3
  Probeer je kleren aan in de voorkant van een grote spiegel. Zie hoe je kleding past bij u en welke indruk het uitstraalt. Bukken, zitten, zwaaien je armen rond. Zorg ervoor dat uw kleding niet verschuiven rond te veel. Vuistregel voor sommige bescheidenheid, als je kunt tillen je armen omhoog en zie huid te krijgen iets anders. Als je gaat zitten en je rok rijdt te veel dan is het waarschijnlijk niet bescheiden. Zelfde met bukken.
 4. 4
  Als je gaat winkelen, houd je ogen uit voor bescheiden kleding. Als wat er in is gewas-tops en dat is niet bescheiden voor u, kijk op andere plaatsen, zoals tweedehands kleding winkels en online winkels. Ook erkennen dat het langer zou duren om kleding te vinden, maar het is zeker mogelijk.
 5. 5
  Graag online winkel? Geen probleem, meet jezelf en alle metingen opschrijven. De meeste winkels online zal een lijst van hoe lang een jurk, broek of top is, zodat u precies weet hoe het zal u past, zonder te proberen het op de eerste!
 6. 6
  Kopen veel sjaals en sjaals. Deze kan gedragen worden over tops met lage decolletes en / of blootgesteld schouders, om u bescheiden te houden. Ze een extra laag in de winter ook toevoegen!
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Je kan zowel trendy en bescheiden! Bijvoorbeeld, kunt u nog steeds dragen de statement ketting en armbanden met een lossere shirt en een lange rok.
 • Het maken van de overgang naar een meer bescheiden levensstijl is altijd makkelijker als je het te doen met een vriend. Zoek een goede shopping vriend die net zo geïnteresseerd zijn in het veranderen van hun garderobe als je bent. U kunt elkaar helpen bij de beslissing wat geschikt is, en je kunt elkaar helpen met het vinden en regelen van geweldige outfits.
 • Vergeet niet: gewoon omdat je besluit om meer bescheiden te kleden betekent niet dat je moet alle hoop van de dressing in een unieke en leuke manier te verlaten. Je bent niet gedoemd te leven in jumper een vloer lengte wonen. In plaats daarvan kijken naar dit als een kans om de stijl die u altijd al wilde krijgen. Veel plezier met het vinden van een classier mooier je! Winkelen voor koele bescheiden kleding kan lastig lijken op het eerste, maar je krijgt beter en beter naarmate de tijd verstrijkt. Vrij snel al uw vrienden zullen willen weten waar je je kleren.
 • Koop lange shirts. Laten we eerlijk zijn, weinig mensen er goed uitzien in kleding die hun maag en lagere rug te onthullen. Lange shirts betrekking op de taille en te voorkomen dat de kans op een pijnlijke situatie bij het voorover bukken.
 • Hou je minirokken? Dat is oke! Ze zien er schattig uit gelaagd over langere rokken, bijgesneden broeken, leggings, of uw favoriete spijkerbroek.
 • Layer uw kleding! Hebben een strak shirt met lange mouwen? Draag een losse mouwloze shirt over het als een vest. Het ziet er echt stijlvol wanneer dit juist gebeurt en houdt met de verering van de vrouwelijke vorm.

Waarschuwingen

 • Het doel van dressing bescheiden is om niet leiden anderen naar je kijken op een manier die ze niet moeten doen.
 • Zoals met alle modes, ga niet te gek met de creativiteit, tenzij zoek radicaal anders is uw unieke stijl.
 • Jongens met een fatsoenlijk bedrag van integriteit zijn moeilijk te vinden, maar als je bescheiden te kleden, zul je de juiste soort te trekken - iemand die je graag voor u, niet uw schraal kleren.