Wkanl

Hoe om wakker te blijven de hele nacht op een sleepover

Laat opblijven kunnen zeer moeilijk, en blijven de hele nacht is nog moeilijker. Bij logeerpartijtjes, veel mensen proberen om hele nacht te leren trekken, hoewel weinig kan het af te trekken. Hier is hoe om wakker te blijven de hele nacht en plezier hebben in het proces.

Stappen

Hoe om wakker te blijven de hele nacht op een sleepover. Slaap zo veel als je kunt de avond ervoor.
Hoe om wakker te blijven de hele nacht op een sleepover. Slaap zo veel als je kunt de avond ervoor.
 1. 1
  Slaap zo veel als je kunt de avond ervoor. Als u dit doet, bent u klaar voor de lange nacht. Hebben een middagdutje, of een lange slaap, op de dag vóór. Slapen voor ten minste 12 uur de avond ervoor, of slapen voordat je vrienden langskomen.
 2. 2
  Maak de kamer helder. Als je kunt, zet tenminste twee lichten, en de TV. Dit zal uw ogen open te houden en je zult er zeker om wakker te blijven.
 3. 3
  Doe dingen die je echt genieten. Bijvoorbeeld, het bekijken van films, spelen van videogames, of het spelen van een rustig bordspel dat je bezig houdt. Speel games als Truth or dare, wil je liever, en de maffia. Je moet aandacht in deze games, die je alert houdt betalen. Je zou ook kunnen spelen Guitar Hero of Rock Band. Dit zal je gedachten af ​​te houden van slapen.
 4. 4
  Niet in bed liggen. Het is zo comfortabel dat het moment dat je je ogen sluit, zult u niet wilt ze weer open, dus zitten op een harde stoel, de vloer, of iets dergelijks.
 5. 5
  Bij het ​​kijken naar tv, probeer niet te kijken re-runs van tv-programma's je eerder hebt gezien. Het feit dat je weet wat er uiteindelijk gebeurt, maakt het kijken naar de show saai. Proberen om afleveringen van tv-programma's die je nooit hebt gezien, of dat je niet hebt gezien in een tijdje te kijken. Hetzelfde geldt voor films.
 6. 6
  Heb een! Dit zal u en uw vrienden actieve en plezier houden. Als je wel een kussengevecht, probeert het volume laag te houden, of doe het ergens waar het geluid niet echo!
 7. 7
  Niet op je pyjama. Als je pyjama zijn comfortabel, en daardoor gemakkelijk in slaap te vallen in, dan verblijf in je kleren en dragen strakke jeans of iets dat niet comfortabel genoeg om te verblijven in een positie.
 8. 8
  Probeer de hele nacht praten over spannende dingen. Wees voorzichtig niet om iemands gevoelens te kwetsen of maak iemand geluid slecht. Bijvoorbeeld, de mensen met wie je een oogje op, de mensen die je vrienden hebben een oogje op, de school roddels, de tv-programma's of films die je wilt op het moment, etc.
 9. 9
  Scare jezelf dom. Vertel veel super enge verhalen die zullen elkaar helft doodsbang. Probeer een waarheid spelen of durven spel in de donker buiten, dus je zal te bang om te slapen. Kijken horror films als je het allemaal eens.
 10. 10
  Kijken infomercials. Probeer ze te bekritiseren en vinden hun gebreken zo veel mogelijk. Het is leuk en krijgt ook je hersenen denken en uit een toestand van rust.
 11. 11
  Vertrouwen op elkaar. Maak een regel waar als iemand ziet iemand anders beginnen af ​​te vervagen, of kijk slaperig, ze kunnen ze een klein snufje in de arm te geven of schud ze wakker.
 12. 12
  Splash je gezicht met koud water. Als je echt gaat om in slaap te vallen, ga naar de badkamer om dat te doen. Dit zal je langer wakker te houden.
 13. 13
  Drink koffie of cafeïnehoudende dranken. Als je niet van koffie, drink frisdrank. Enkele goede voorbeelden zijn Red Bull, Dr Pepper, Monster, Mountain Dew, en Coke. Ook, probeer het mengen van warme chocolademelk met instant koffie en melk.
 14. 14
  Eet kruidig ​​voedsel. Het eten van iets pittig is net als knijpen jezelf, maar met meer branden. Spicy Cheetos, pittige noedels, pikante chips, en iets anders dat is pittig.
 15. 15
  Luisteren naar luide muziek. Rock of zware metalen zijn meestal luider, of gewoon weer het volume omhoog meer.
 16. 16
  Spelen verstoppertje te zoeken in het donker. De sensatie van het verbergen van wie is "het" houden u op! Het is ook een leuk spel om te spelen als je niets te doen. (Verberg niet liggen, want anders kon je in slaap valt.)
 17. 17
  Probeer niet om de klok te kijken. Dit maakt de avond aanslepen, en het lijkt alsof het nooit het einde van die avond zal bereiken. Besteed aandacht aan wat je vrienden aan het doen zijn of praten over plaats.
 18. 18
  Probeer het eten van zoete snacks. Suiker kan je actiever en bewegen meer. Eet snoep, chocolade, ijs, koekjes, cake, en andere zoete lekkernijen. Je kon ook eten zure gummy wormen en ijsbrekers, zodat u zult worden bekrachtigd door de constante zuur, en de snoep zal u wat suiker te geven.
 19. 19
  Drink veel water. Het is moeilijk om te slapen als je een volle blaas. Het zal je moeten blijven bewegen. Niet te vergeten dat water is ook gezond voor je.
 20. 20
  Kauwen op sommige mint kauwgom. Als je mond is bezet kauwen en bijten, zul je niet zoveel kans om in slaap te vallen.
 21. 21
  Ga naar buiten. Naar buiten in de frisse nachtlucht (als je ouders dit goedkeuren). Springen op de trampoline, spelen zaklamp tag, draaien in cirkels, hebben races, of ga zwemmen in de achtertuin zwembad 's nachts (met toestemming van de ouders). Je zou ook kunnen spelen "Star Tripping"; pick iemand te zijn "het". Die persoon zal onder een ster staan, kijk rechts omhoog naar het, en beginnen met draaien zo snel als ze proberen te duwen ze over. of je kunt proberen schijnt een felle zaklamp op hun ogen, zij zal direct op de grond vallen.
 22. 22
  Daag je vrienden. Zet mondspoeling in je mond, zien wie het in hun mond kunnen houden het langste, enz.
 23. 23
  Zet op een heleboel kleren te maken je dik kijken en doen buik slams of lachen.
 24. 24
  Ga naar buiten en speel games in de kou om u wakker te houden (als je oud genoeg bent om). Enkel ben zeker om stil te zijn en iedereen die niet wakker.
 25. 25
  Bewegen veel. Als je blijft bewegen, zal je lichaam verspreid blijven en je zal hyper geworden. Probeer het vervullen van activiteiten zoals springen aansluitingen of push-ups, ze helpen om je wakker.
 26. 26
  Probeer te zingen. Het maakt niet uit of je bent een goede of slechte zanger, zingen neemt altijd de tijd. Misschien kun je een spel spelen als Europees Idool of X Factor in uw woonkamer of slaapkamer, zelfs buiten, maar zeker niet om anderen wakker.
 27. 27
  Rupsen. Grijp uw dekbed of slaapzak en klim erin. Als je met behulp van een dekbed, krijgen in het door hoofd kan, schuift u de trap af, proberen te spelen verstoppertje of games, zoals Caterpillars!

Tips

 • Niet staren naar iets. Staren naar iets wat je slaperig maken.
 • Wees niet te hard wanneer het begint te vroeg in de ochtend te krijgen, zullen de ouders van de gastheer niet blij zijn met jou.
 • Als al je vrienden het eerst komt, leggen de regels voor hen en zeg iets als "De eerste persoon die in slaap vallen zal een permanente snor op hun gezicht hebben!" of "Je moet je hand gedoopt in warm water en je zal plassen!" Dat zal hen houden!
 • Probeer de sleepover verhuizen naar een beneden hol of ruimte waar je lawaai kan maken en anderen niet storen in het huis. Hebben iedereen brengen kussens en slaapzakken.
 • Maar als je vrienden in slaap vallen, neem controle!
 • Doe ijsblokjes op je ogen of naar beneden je shirt.
 • De cafeïne in frisdranken kan een beetje tijd om uw systeem te raken nemen. Geef het de tijd voordat u begint overbelasting op cafeïne.
 • Proberen en hebben de logeerpartij in de zomer of in het weekend, zodat u de tijd om uw slaappatroon weer lossen.
 • Als je niet bang jezelf dom. Wees voorzichtig niet te richten op het veel, of je zult zeer laten afleiden van plezier!
 • Het belangrijkste om te onthouden is ofwel een plan maken van mogelijkheden om te doen (niet op basis van tijd, net ideeën) en / of vinden dingen die je beiden of het allemaal eens over te doen. U wilt dat iedereen om te genieten van wat je doet of ze verveeld zou kunnen krijgen en in slaap vallen.
 • Laat je niet vangen door een ouder, ouder van een vriend, een voogd, enz. Ook, als je wilt (als je moe) lopen door de buurt (op en neer uw straat als je jonger bent, en mag). Of staan ​​door uw koelkast. U vindt meer wakker worden wanneer de koude lucht blaast in je gezicht (de deur sluit na een paar minuten). Als u, drink wat water of ijs-koude melk. Deze moet je houden.
 • Als je weet dat wanneer je in slaap valt je vrienden wil prank je, en je op het punt om in slaap te vallen, je kon altijd fake een ziekte en naar huis gaan.
 • Ga op een sociaal netwerk en een praatje met lang verloren vrienden.
 • Schakel de AC tijdens de logeerpartij. De kilte wordt u wakker en alert te houden. Maar het kan geven u de drang om lekker in je warme, gezellige dekens, dus houd een oogje in het zeil.
 • Neem een ​​2-4 uur slapen de dag erna.
 • Maak een notitie om nog veel plezier!
 • Terwijl het spelen rupsen, wees voorzichtig! Vermijd jezelf pijn te doen of je niet wilt om te bewegen zo veel, dat je erg moe maakt.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u goed uitrusten daarvoor en daarna. Een gebrek aan slaap kan je minder gefocust op de dag uren en kan uw gezondheid beïnvloeden.
 • Drink niet te veel koffie of cafeïnehoudende dranken, kunnen ze schade aanrichten aan uw hart. Een of twee zal je wakker houden.

Dingen die je nodig hebt

 • Video games
 • Nachtverlichting
 • Zaklampen
 • Glow sticks
 • Frisdranken / Energy Drinks
 • Suikerhoudende voedingsmiddelen, zure voedingsmiddelen, kruidige voedingsmiddelen, enz.
 • Airconditioner
 • Spannende films (misschien proberen met behulp van Netflix of Redbox als u geen goede / spannende films bezitten.)
 • Karaoke
 • TV
 • Bordspellen
 • Vrienden
 • Make-up (Als meisje)
 • Koud water
 • Game Console (X-Box 360, Playstation, Wii, etc.)
 • Laptop / PC
 • Dekens voor de gasten als ze ze niet mee te nemen.
 • Kussens voor de gasten als ze ze niet mee te nemen.