Wkanl

Hoe maak je een meisje op school te maken zoals jij

Hey jongens! Wil je een meisje te maken op school als jij en je weet niet hoe? Nou dan bent u op de juiste plek. Dit artikel zal u vertellen alles over hoe het ijs te breken met die ene speciale persoon.

Stappen

Hoe maak je een meisje op school te maken zoals jij. Wanneer u klaar voor school je wilt iets dat ziet er goed uit op je draagt.
Hoe maak je een meisje op school te maken zoals jij. Wanneer u klaar voor school je wilt iets dat ziet er goed uit op je draagt.
 1. 1
  Wanneer u klaar voor school je wilt iets dat ziet er goed uit op je draagt. De meeste meisjes willen jongens die preppy kleding zoals van Abercrombie en Hollister Vans dragen. Als je draagt ​​mooie kleren het toont een meisje dat je niet een totaal sloddervos. Ook zet wat deodorant. Spuit wat stof luchtverfrisser op je rugzak en kleren.
 2. 2
  Als je haar eerst te zien op school gedag zeggen tegen haar. Maak haar een goed gevoel binnen. Vertel een leuke mop of twee. Nadat je dat weglopen waren ze is. Als je hangen rond haar te veel is het misschien haar freak out.
 3. 3
  Als je haar ziet in de klas zwaaien naar haar. Ze zullen beginnen met het aansluiten met u. Ook iedere keer als ze langs loopt u knipoog of iets.
 4. 4
  Maak haar aan het lachen. Zij zullen genieten van je humeur en misschien zelfs beginnen wens u.
 5. 5
  Tijdens de lunch, zitten in de buurt van haar tafel. Blijven kijken naar haar en als ze ziet u wanneer u op zoek bent naar haar glimlach. Meisjes houden van jongens die glimlach.
 6. 6
  Wees jezelf. Jezelf zijn is de belangrijkste sleutel tot een goede relatie.
 7. 7
  Geef haar een briefje. Vertelde haar in persoon is een beetje moeilijk dus een noot is een goede manier om te gaan. Maar zorg ervoor dat ze niet haar vrienden te laten zien!
 8. 8
  Na school, trek haar opzij en vertel haar dat je haar graag. Ze zullen echt niet erg. Vraag of ze wil je vriendin te zijn en ze is waarschijnlijk ja zeggen.
 9. 9
  Ok, leuk zijn en alles, maar niet knipoog naar haar. Ze krijgt onprettig dat waarschijnlijk vertellen haar vrienden, en dan weet iedereen dat je haar graag en ze zullen denken dat je een engerd.
 10. 10
  Niet staren. Als je dichterbij gaan zitten om haar dat is prima, maar niet zodat het lijkt alsof je haar stalkt. Het laatste wat je wilt is haar dat je vermijden.
 11. 11
  Wees voorbereid op afwijzing. Als je gaat om haar te vragen in persoon klaar te zijn voor haar om nee te zeggen. Als ze dat doet dan ben je voorbereid. Als ze ja zegt dan ben je blij en opgelucht.

Tips

 • Denk eraan, niet haasten het proces!
 • Als ze wordt je vriendin koopt haar bloemen en geef haar veel omhelzingen.
 • Vraag haar om uit te gaan naar een film of naar het park
 • Smile!
 • Complimenteer haar
 • Vertel haar nooit wie je als vrienden, dat is geclassificeerd als je twee verliefdheden niet onverstandig, denk dingen door.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat ze niet al een vriendje.
 • Ze kan nee zeggen, dus kijk uit voor dat.
 • Niet alle meisjes zijn hetzelfde, ze hebben allemaal verschillende smaken.