Wkanl

Hoe om te doen alsof je slaapt

Wilt u weten hoe om te kijken als je slaapt, zelfs als u niet? Hebben je ouders je verteld om te gaan slapen, maar je wilt om wakker te blijven? Volg deze stappen om uit te vinden hoe het eruit ziet als je slaapt!

Stappen

Hoe om te doen alsof je slaapt. Liggen in een slaaphouding.
Hoe om te doen alsof je slaapt. Liggen in een slaaphouding.
 1. 1
  Liggen in een slaaphouding. Zorg ervoor dat u bent houdende te allen tijde, voor het geval iemand je vindt. Het zou overtuigender zijn als u werd gelegd in bed of waar u normaal slaapt. Lag in een natuurlijke positie, hoe je denkt dat je normaal slapen. Zorg ervoor dat je overtuigend uitzien, je kan dit doen door het curling je armen rond of buigen van je benen in plaats van alleen leggen rechtdoor.
 2. 2
  Denk na over hoe je normaal slaapt. Als je meestal slapen onder de dekens, zorg ervoor dat je liegt onder hen. Zorg ervoor dat je alles wat je normaal zou doen als je gaat slapen.
 3. 3
  Denk na over hoe je normaal hebt de lichten. Doe het licht uit terwijl je in de kamer, tenzij je slaapt met het licht aan. Als u alle lampen aan of nachtverlichting verlaat, zorg ervoor dat ze op.
 4. 4
  Luister naar mensen. Als je iemand hoort aankomen, sluit je ogen, maar ze niet scrunch up. Sluit ze naturally.If je niet kunt doen dit cover-up uw ogen met een kussen of iets dergelijks. Luister naar voetstappen of stemmen buiten uw kamer, of mensen die het openen van uw deur.
 5. 5
  Weten wat te doen als je niet bereid bent voor hen komen. Als iemand loopt in of kijkt rond de deur en je bent niet in een slaaphouding gelegd, geen snelle bewegingen maken of ze zullen zien of horen. Gewoon je ogen dicht en probeer je best om stil te blijven en te handelen alsof je in slaap vallen of in slaap gevallen.
 6. 6
  Denk na over de beste manier om te leggen. Lay afgekeerd van de deur of waar het is licht, om de kans van de persoon te zien als je je ogen opent of een fout maken te verminderen. Als je niet denkt dat het zal verdacht uitzien, trek je covers tot aan je nek of rond je gezicht.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je goed ademt. Ademen zwaar en langzaam, alsof je sliep, maar niet meer dan overdrijven. Probeer realistisch te zijn. Als je slaapt met je mond open en adem door je mond, doe dat. Als je inademt door je neus met je mond dicht, doe dat.
 8. 8
  Weten wat te doen als ze erachter komen dat je doet alsof. Als iemand je vraagt ​​of je wakker bent, mompelen een beetje en beweeg oncomfortabel en dan drijven terug in 'slaap'. U moet dit overtuigend te maken, dus maak je je ogen niet openen en niet meteen te verplaatsen. Als de persoon / personen toevallig worden die te dicht bij je houden van uw rug / liggend op je buik zal helpen, want op die manier kunnen ze niet zien je gezicht.
 9. 9
  Overdrijf het niet. Als iemand komt over om te proberen en je wakker, zorg ervoor dat je reageert. Als je daar liggen zonder te bewegen dan zullen ze erachter te komen dat je faken.
 10. 10
  Helemaal kalm en ontspannen jezelf. Dit is absoluut de belangrijkste stap. Wanneer je slaapt, bent u terug te keren naar je natuurlijke staat van lichaam en geest. Laat de spanning in je nek, handen of schouders. Denk niet over je ademhaling, het moet vanzelf komen.
 11. 11
  Denk na over iets anders. De meeste mensen lachen als ze pretenderen te slapen. Om te voorkomen dat dit denken over iets rustgevend en ontspannend als slapen kittens of liggend op een zonnig strand. Je zou ook kunnen overwegen het uitproberen van een geleide fantasie of meditatie oefening, zoals deze kunnen grote manieren van ontspannen van de geest en het lichaam.

Tips

 • Nogmaals, proberen weg te staan ​​van de persoon, of anders je zou per ongeluk barst een glimlach.
 • Zorg ervoor dat u weet dat uw slaapgewoonten (snurken, tandenknarsen, praten in je slaap, enz.)
 • Als iemand denkt dat je niet slaapt moet je nep wakker en vertel hen u niet zeker weet wat ze over praten. Het helpt ook om over te klagen hoe vroeg het is en ga terug naar nep slapen totdat ze vertrekken.
 • Als je niet normaal slapen met het licht aan of tv, houd ze dan uit.
 • Weersta de drang om uit te breken in de slappe lach. Dit zal snel breken de illusie, en maken het zeer onwaarschijnlijk dat de persoon / personen je dit proberen op zal worden voor de gek gehouden een tweede keer.
 • Als u wilt op de hoogte blijven en tv kijken, houden de TV aan beide "input" of zet het geheel af.
 • Als je dit elke nacht het kan verknoeien je bio-klok te doen - mensen zullen denken dat je slapeloosheid!.
 • SOMMIGE MENSEN GEEUW tijdens het slapen! Dus als je te gapen doen! Probeer niet om niet te gapen, dat volledig zal geven u weg!
 • Misschien vindt u het helpt om te luisteren naar wat andere mensen kijken en klinken als in de handeling van slapen, voordat het naderen van dit. Je zou dit in een film of televisieprogramma proberen op mensen die je kent, of als alternatief (als je een niet-opdringerige benadering eerder zou nemen) studie acteurs op het scherm (in een geschikte scène), en te leren van de technieken die ze gebruiken om te verschijnen overtuigen.
 • Als mensen u hebben beschuldigd van snurken, dan kunt u dit gebruiken. Kijk uit, NIET gebruiken het gesnurk van de keel, dat is totaal onrealistisch. Doe het uit je neus, waar snurkt echt vandaan komen.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen krijgen in de problemen als ze worden betrapt laat in de nacht. Het is niet precies een onvergeeflijke zonde in bed te blijven wakker, dat wel. Maar zorg ervoor dat je niet ook iets tegen hun zin doen terwijl je daar liegt.
 • Niet overdrijven dit, of voelt u zich extreem moe en ellendig de volgende dag.
 • Je zou kunnen raken! Het is geen big deal als je al doet, zeg gewoon dat je een harde tijd in slaap te vallen.
 • Als u besluit om de meditatie of geleide fantasie methoden proberen, zou u merken dat u zich zo ontspannen je echt in slaap vallen - het zal afhangen van hoe wakker je bent voordat je probeert deze uit.
 • Houd het controleren van de klok, zodat je niet blijven tot 3 in de ochtend - vergeet, hoeft u werkelijk nodig hebben om te slapen.
 • Als je werkelijk in slaap vallen, en keken naar een ongepaste kanaal, verandert het kanaal als je gaat slapen.