Wkanl

Hoe je je ouders te kalmeren als je een slecht cijfer

Alle studenten krijgen een slecht cijfer eens in de zoveel tijd te krijgen, of het nu op een test, quiz, schoolrapport, of iets anders. Ouders natuurlijk boos geworden omdat ze willen dat hun kind om te slagen. Het is aan u om te draaien verdienen de goede cijfers die je ouders willen zien, en dat je wilt zien.

Stappen

Hoe je je ouders te kalmeren als je een slecht cijfer. Geef een reden voor de slechte kwaliteit voordat je ouders te snel conclusies.
Hoe je je ouders te kalmeren als je een slecht cijfer. Geef een reden voor de slechte kwaliteit voordat je ouders te snel conclusies.
 1. 1
  Laat je ouders het slecht cijfer. Het is beter dat ze weten het van je voordat ze uit te vinden het van iemand anders. Of anders, zullen ze denken dat je hebt verstopt dit van hen. Gewoon niet naar huis lopen alle mopey, dan shove het in hun gezicht, dat ze echt boos zal maken.
 2. 2
  Geef een reden voor de slechte kwaliteit voordat je ouders te snel conclusies. Bijvoorbeeld, als de leraar gaf een oneerlijke test die de helft van de klas is mislukt, vertel hen dat.
 3. 3
  Excuses voor uw slechte kwaliteit en je ouders vertellen dat je de volgende keer beter zal doen.
 4. 4
  Je ouders vertellen hoe je je studie techniek (s) zal veranderen. Vraag naar hun meningen en suggesties, want ouders hebben altijd behulpzaam ideeën / ervaringen.
 5. 5
  Huilen, als dat hoe je je voelt. Niet faken, dat zal niet helpen. (Ook sommige ouders vinden het irritant)
 6. 6
  Zoek een vriend die is meer comfortabel met het onderwerp. Vraag om hulp in de specifieke gebieden waar u wordt geconfronteerd met moeilijkheden.
 7. 7
  Organiseer uw werk. Lijst naar beneden specifiek hoe je van plan bent om het onderwerp aan te pakken. Houd altijd een planner en schrijf je huiswerkopdrachten en werkt deze dag. Je kunt ook een klein wit bord in je kluisje en schrijf je opdrachten er om te onthouden wat je mee naar huis nemen.
 8. 8
  Hier is de belangrijkste stap: Eigenlijk doen de volgende keer beter. Het is aan u om te studeren voor de volgende test, gaan na-school voor extra hulp, of zet meer inspanning in je schoolwerk. Bijna alle docenten willen al hun studenten om te slagen en zal u graag helpen als je in de inspanning en tijd.
 9. 9
  Vergeet niet, zullen sommige ouders heel boos als je ze dit vertelt. Als ze dit doen, vertel hen u zou willen dat ze hun stem verlagen en hebben een volwassen gesprek, en vertel hen hoe dit kan niet gebeuren als ze schreeuwen.
 10. 10
  Vraag je ouders of ze bereid zijn om te kijken over je toekomst huiswerkopdrachten zal zijn. Het hebben van hen doen, dat zal ze laten zien dat je echt je best doen om je cijfer omhoog te trekken. Het zal hen ook geeft (en u) een kans om fouten te vangen en de opdracht nog beter.
 11. 11
  Vertel hem dat je bent heel erg voor je fouten en ga akkoord met hen wanneer ze zeggen dat alle dingen die je verkeerd hebt gedaan.
 12. 12
  Echt goed en niet te krijgen in een gevecht!
 13. 13
  Vertel hen nogmaals je spijt.
 14. 14
  Snijd de speling en af te halen uw games en muziek. Iedereen heeft iets geweldig om te doen, maar probeer niet om spelletjes te spelen of luisteren naar muziek. Straffen jezelf en neem uw games en muziek van jezelf en probeer het doen van uw opdrachten.

Tips

 • Vergeet niet om je ouders te tonen de goede cijfers die je krijgt.
 • Nooit liegen tegen je ouders.
 • Vergeet niet dat u goede cijfers. Gewoon blijven geloven en proberen je best.
 • Werk hard, maar vergeet niet om plezier te hebben en een keer ontspannen in een tijdje.
 • Laat je niet in een schreeuwende wedstrijd. Ga gewoon naar je kamer of een badkamer als je ouders uit de hand en wacht tot ze kalmeren.
 • Het is moeilijk om te studeren tijdens het luisteren naar muziek of tv kijken dus zorg ervoor dat al uw reguliere afleidingen zijn niet aanwezig.
 • Als u vindt dat u niet de tijd om te studeren of huiswerk hebben, bezuinigen op de video games, instant messaging, of wat is de toegang tot die kostbare tijd. Je hoeft niet te stoppen, doe het gewoon minder.
 • Niet bedriegen. U zult ontdekken als je nog niet hebt dat het je pijn doet meer dan het je helpt.
 • Dit is een truc die zal helpen kalmeren je ouders naar beneden, maar de tijd gaat. Ten eerste, als je goede cijfers halen, schrijf het op een stuk papier. Houd een lijst van alle rangen die je ouders gelukkig zou maken. Wanneer u een uitstekende kwaliteit, zoals 100/100, schrijf het op als goed, niet je ouders vertellen meteen. Dan, als je een slecht cijfer, eerst hen te vertellen over al je goede cijfers, dan over je slecht cijfer. Ze moeten minder boos.
 • Als je vrienden je niet zou accepteren als je verdiende goede cijfers, ze zijn niet echte vrienden. Vinden van nieuwe.
 • Ga naar je docent en vraag of je op een dag kunt werken met hen op correcties of helpen met dat onderwerp.
 • Wees bereid om hulp te vragen - uit welke bron. Iedereen heeft gebieden die zij kunnen worstelen met en het hebben van iemand steun en hulp die je maakt het veel gemakkelijker die worstelen op uw eigen. Als ze een klasgenoot, kan er een onderwerp kunt u hen helpen om de gunst terug te keren.
 • Als u niet wilt dat uw games weggenomen gewoon proberen om het onderwerp te veranderen, maar gewoon niet zenuwachtig te krijgen.
 • Als de leraar je niet mag, is er waarschijnlijk een reden. Beter gedragen in de klas en probeer het niet te storend voor starters.
 • Beperk uw tijd met vrienden, tenzij ze proberen om je te helpen, want als ze niet ze zijn gewoon steeds een andere afleiding.
 • Wanneer u uw ouders uw test / quiz / examen papieren tonen, vraag hen te helpen opnieuw het doet / doen een correctie zodat de volgende keer zul je niet dezelfde fout te maken. U kunt dit ook doen met een docent als je wilt.
 • Als je ouders niet de zorg en houden schreeuwen laat ze gewoon schreeuwen, neem de straf en vertel ze dat je harder volgende keer zullen proberen.

Waarschuwingen

 • Het zal niet gemakkelijk zijn om goede cijfers te verdienen, maar je kunt het doen.
 • Vergeet niet de rang zul je in de problemen en verliezen hun vertrouwen.
 • Verliezen hoop nooit en te onthouden "haar nooit te laat"
 • Vertel hen dat je de volgende keer beter zal doen.
 • Niet komen met onredelijke excuses.
 • Veel ouders vergelijk uw leerjaar tot de rang van uw collega's. Ze zijn ook geïnteresseerd in de manier waarop je hebt ten opzichte van anderen!
 • Als je je telefoon of andere elektronische weggenomen, omgaan met de straf. Als je zeuren deal> en klagen over het, zal de straf nog langer klagen>!