Wkanl

Hoe je verlegenheid op de middelbare school te overwinnen

Jij bent de persoon die bijna niemand weet en altijd krimpt in de achterkant van de klas als de leraar op het punt staat een beroep op u, u kunt dat veranderen. Maak je klaar om de persoon die tonnen, blaakt persoonlijkheid, en smeekt om te worden opgeroepen in de klas te worden!

Stappen

Hoe je verlegenheid op de middelbare school te overwinnen. Je zult vertrouwen nodig!
Hoe je verlegenheid op de middelbare school te overwinnen. Je zult vertrouwen nodig!
 1. 1
  Je zult vertrouwen nodig! Als mensen zien dat je gelukkig over het leven en over jezelf bent, ze bewonderen en kijken tegen je op en willen zijn om je heen. Dus eerst af, vergeet je uiterlijk. Baseren nooit je zelfvertrouwen op looks. Wat als je op een dag wakker wordt met een grote reus puist op je neus? U voelt zich lelijk. Integendeel, na te denken over je beste lichamelijke functies: je armen, benen, voeten, ogen,, oren, wat dan ook, en leren om ze te accentueren (zonder dat te veel). Alles wat je onzeker over bent? Dat is alleen omdat de maatschappij denkt dat zijn slechte. U zult uw fouten te omarmen als "eigenaardigheden" en voeren ze af met vertrouwen tegemoet.
  • Denk na over je sterke punten. Heb je grote kwaliteiten, leraren hou van je, een sport speel je goed, of een instrument? Aan werken en voortdurend herinneren jezelf over je sterke punten. Probeer nieuwe dingen zoals een kunst-klasse, het besturen van een versnellingspook, of oppas, en je zult wat meer dingen je goed vindt aan!
 2. 2
  Nu je bent zelfverzekerd,! Als je lacht naar mensen, het laat zien dat je bent extravert, vriendelijk, vrolijk en een geweldig persoon. En dat is wat je wilt worden genoemd, toch? Dus laat die parelwitte tanden! Poets je tanden ook, het verbetert de uitstraling van uw glimlach en je bent niet zo onderbewustzijn te laten zien.
  • Als je niet lachen omdat je schaamt je tanden bent, krijg, bretels, een voorschot - iets waardoor je je beter voelt over jezelf.
 3. 3
  Je lachte naar iemand en ze glimlachte terug. Wat nu? ! Vergeet niet de naam van die persoon! Aantekenen het in je geheugen, zodra ze het zeggen.
  • Volgende keer dat je ze ziet, in de klas, of lunch, of een voetbalwedstrijd, ga dan en zeg hallo. Zitten naast hen als ze je uitnodigen om, een van hun vrienden kan uw nieuwe beste vriend zijn!
  • Geïnteresseerd zijn. Vraag de persoon vragen over zichzelf, zoals welke graad ze in, waar ze geboren zijn, hobby's, favoriete tv-shows, films, enz. Als u mensen die u geïnteresseerd bent in hen zien, zullen ze voelen zich gewaardeerd en belangrijk, en ze 'll zeker goeiedag te zeggen tegen u in de hal. Als je niet weet wat te zeggen bij het starten van een gesprek, penseel op de actualiteit! MTV News, CNN, of wat dan ook, net zo lang als het is interessant. Lees ook blogs, tijdschriften, boeken en tv kijken op conversatie starters krijgen.
 4. 4
  Stoppen met denken anderen je beoordelen, en alles wat je doet. Voor mensen, dat is moeilijk. Je zou kunnen denken dat mensen je beoordelen op hoe je eruit ziet, hoe verkeerd je bent iets te doen, en kunnen het gevoel alsof de hele wereld is Simon Cowell uit Europese Idol. Het is niet waar! Mensen hebben te maken met hun eigen onzekerheden en veldslagen, en als je uit te reiken naar hen en stoppen met focussen op hoe je het bekijkt, zullen de mensen zoals u en behandelen je als een vriend.
 5. 5
  Eruit meer. Stop loungen in de voorkant van de tv of computer en uitstappen van het huis! Doe mee met clubs, en. Je zult mensen ontmoeten met dezelfde interesses als jij, en dat is alles wat je nodig hebt om een ​​vriend te maken! Vergeet niet, een vreemdeling is een vriend die je nog niet ontmoet.
 6. 6
  Compliment! Complimenteren is een geweldige manier om een ​​gesprek te beginnen en mensen zoals jij maken. Dus als je een meisje of een jongen met veel haar, schoenen of een leuke outfit, spreek omhoog! Je wordt bekend als een aardig persoon, en ze zullen uiteindelijk terug te keren de gunst.
 7. 7
  Heb moed! Vergeet niet, er is iemand die prachtige binnenkant van je dat kruipt naar buiten te komen. Alles wat je nodig hebt is moed. Als u wilt uw hand op te steken in de klas om een ​​vraag te stellen, ga ervoor! Vergeet niet: de enige domme vraag is de ene niet gevraagd! Als u wilt zitten met een groep die je bewondert of een meisje dat interessant lijkt, go for it. Mensen zijn net zo vriendelijk als je bent. Als ze je afwijzen, dan is er iets mis met de persoon, niet jij.
 8. 8
  Vergeet niet dat u een plaats in deze wereld, omdat uw geboorteakte zegt. Alle mannen en vrouwen zijn gelijk geschapen, en hebben recht op gelijke rechten. Je kan het niet laten deze harder mensen menigte je uit. Je moet jezelf opmerken, dan zullen mensen je opmerken.

Tips

 • Laten gaan van de veronderstelling u niet in staat zijn sociale, of niet maatschappelijk aanvaardbaar zijn. Het is absoluut niet waar, het zal enige tijd duren, maar je bent in staat om vertrouwen en wees jezelf.
 • Laat geen andere mensen met je sollen en verander je omdat je verlegen bent. Blijf trouw aan jezelf, je zult je niche te vinden op een dag.
 • Het zal moeilijk zijn om dit te doen voor verlegen mensen. Maar vergeet niet, mensen willen vrienden net zo veel als jij. Ze willen zich belangrijk voelt. Dus als je dat kunt doen, gewoon lachen, vragen stellen, compliment, lopen elkaar naar de klas, zullen ze je vriend zijn.
 • Stop met denken dat mensen beter zijn dan u, omdat van uiterlijk, kleding, geld, enz. Ze zijn niet. Periode.