Wkanl

Hoe om te gaan met ontbrekende uw significante andere

Iedereen die ooit in een lange-termijn relatie is geweest weet dat gevoel: Wanneer uw significante andere is weg, je ze intens missen. Gelukkig zijn er manieren om te gaan met dat gevoel. Deze eenvoudige gids zal u tonen hoe.

Stappen

Hoe om te gaan met ontbrekende uw significante andere. Geen stress als de communicatie niet mogelijk is.
Hoe om te gaan met ontbrekende uw significante andere. Geen stress als de communicatie niet mogelijk is.
 1. 1
  Geen stress als de communicatie niet mogelijk is. Rekening houden met waar ze zijn. Als ze afgesneden van technologie, stop wachten tot de telefoon te rinkelen of voor hen te tekenen op AIM. Je weet dat het niet zal gebeuren, dus waarom benadrukken het? Zelfs als ze computer of telefoon toegang zou kunnen hebben, wacht niet door de telefoon voor uren of worden aangemeld bij AIM elke vrije seconde. Het zal alleen maar je ze missen meer.
 2. 2
  Jezelf af te leiden. Plan een avondje met vrienden om je gedachten af ​​van uw significante andere. Als al je vrienden lijken je te hebben verlaten ook, krijgen uit het huis. Ga naar het winkelcentrum of de supermarkt. Maak een wandeling. Mail dat pakket dat u "vergeten" over.
 3. 3
  Weet dat, terwijl het lijkt misschien niet op die manier, ze zullen snel terug zijn. Als je merkt dat je mist ze, zeg tegen jezelf dat en zoek iets anders te doen / denken.
 4. 4
  Als geen van deze tips werken, overwegen uit te zoeken of de volgende keer dat uw significante andere is op een reis, kunt u een manier om ofwel te gaan met hen of vakantie in de buurt waar ze zullen vinden. Bijvoorbeeld, als ze in (of nabij) een grote stad als Los Angeles of New York, kon je waarschijnlijk gaan met hen en plezier hebben. Of als ze in de buurt alleen in de buurt van een grote stad, zou je de stad te bezoeken en gewoon langskomen voor een bezoek.
 5. 5
  Niet doen alsof je niet overleven zonder hen. Het maakt de situatie alleen maar erger. Tuurlijk, je ze missen, maar er zijn andere belangrijke dingen in het leven.
 6. 6
  Doe kleine dingen die je het gevoel dichter bij hem / haar - draagt ​​zijn jassen, eten bij uw favoriete restaurant, of kijken naar foto's. Het is geruststellend om terug te gaan door middel van goede herinneringen.
 7. 7
  Proberen en doen iets speciaals voor zijn of haar terugkeer. De planning zal het helpen kanaliseren je opwinding en houden u afgeleid, evenals je het gevoel alsof ze eerder terug zult zijn.
 8. 8
  Niet om vrienden te praten over hoeveel je mist uw significante andere, tenzij je weet dat ze begrip zal worden en je eigenlijk troosten. Vertellen mensen je op "get over it" vaak dat gevoel van het missen van iemand intens niet begrijpen en zal u zich nog slechter voelen.

Tips

 • Niet in paniek raken dat ze je bedriegt elke seconde van elke dag. Dit is weer een van die dingen die gewoon zal benadrukken je uit.
 • Als uw significante andere heeft toegang telefoon, niet bellen ze elke andere uur naar "check-up" op hen. Ze zullen weirded. Geloof me.
 • Proberen en het opzetten van een speciale tijd voor elkaar, zoals het kijken naar een favoriete show op hetzelfde moment, terwijl ze weg. Je voelt je dichter weten ze kijken hetzelfde als jij, zal het ook u beiden iets anders dan hoeveel je mist elkaar bespreken.
 • Als ze dat doen het vaak, probeer een open en uit te leggen hoe je je voelt.
 • Heb krijgen flipte niet houden omdat je verwacht dat hij / zij volledig en volkomen worden in de liefde van u missen, maar misschien dat hij / zij had een dagje uit of iets en hij / zij 's houden het op zijn eigen / haar zelf.

Waarschuwingen

 • Wees goed voor je, en dingen die je wilt doen... maar meestal zou de tijd niet vinden. Zoals schilderen, schroot het boeken... wat je gelukkig maakt.
 • Als ze gaan weg voor een lange periode (zoals 2 maanden), niet hoeft bezig te houden met hoeveel dagen het gaat worden tot ze terug. Het antwoord in deze gevallen is vaak een stuk, en het zal alleen maar benadrukken je uit om na te denken over het.
 • Als je een big deal over, zult u niet een significante andere te missen voor veel langer. Doe niet alsof het het einde van de wereld.
 • Weet slaap niet verliezen dan dit. Het is waarschijnlijk niet de moeite waard.