Wkanl

Hoe je relaties door middel van zorgvuldige communicatie creëren

Om dynamische relaties te creëren, hetzij persoonlijk of professioneel, moet u eerst het belang van duidelijke communicatie begrijpen en vaardigheden op te bouwen in dit gebied.

Stappen

Hoe je relaties door middel van zorgvuldige communicatie creëren. Maak aantekeningen tijdens het luisteren, zodat er geen spoor verliezen van je gedachten.
Hoe je relaties door middel van zorgvuldige communicatie creëren. Maak aantekeningen tijdens het luisteren, zodat er geen spoor verliezen van je gedachten.
 1. 1
  Luister: rechts opzichte van anderen om hun gedachten te voltooien voordat u onderbreken om te zeggen wat je wilt zeggen.
 2. 2
  Maak aantekeningen tijdens het luisteren, zodat er geen spoor verliezen van je gedachten.
 3. 3
  Adviezen zijn waardevol, maar kennen het verschil tussen denken dat je iets weet en eigenlijk weten. En vergeet niet dat een advies niet gelijk een feit.
 4. 4
  Luister goed, herhaal dan dezelfde zinnen te controleren of u de juiste zin of niet hebben ontvangen.
 5. 5
  Begrijp het belang van de erkenning dat alleen maar omdat je denkt dat je weet wat je het over hebt niet per se het zo maken, en als je je standpunt te herkennen is gebrekkig, excuses en laat het gesprek voort te zetten. Gelijk hebben is nog nooit zo belangrijk als het herkennen wanneer we verkeerd, te leren en te groeien, om een ​​zwakke gebrekkige observatie beweren belemmert alleen enige kans van het orkestreren van een zinvol gesprek. Suck it up - het is prima te kloppen.
 6. 6
  Herkennen bijdragen van anderen en standpunten door te knikken en verbaliseren dat je ze hebt gehoord en kunnen hun punt zien. Wees specifiek bij het aanbieden van opbouwende kritiek door het geven van voorbeelden die zin te maken.
 7. 7
  Blijf geconcentreerd, tenzij we het verkleinen van de parameters van een onderwerp, zijn onze punten zelden erkend en gewaardeerd als vereiste elementen van een breder begrip van het onderwerp.
 8. 8
  Dank altijd elke deelnemer in een groep voor hun bijdragen, zijn ze goed of fout, en je groep zal groeien en bloeien.
 9. 9
  Wees een leider en lichaamsbeweging nederigheid, omdat er te veel kracht en dominantie leidt tot zwakte.
 10. 10
  Houd het gesprek op de rails, het is fijn om mensen te laten dwalen een beetje, maar tenzij we blijf bij het ​​onderwerp, wordt de kans op het oplossen of vastbinden een groepsgesprek geminimaliseerd.

Tips

 • Geen enkel individu is belangrijker dan een ander in je groep, dus zorg ervoor dat iedereen heeft gehoord. Genadig en luister, je zou net iets te leren, of zie een andere manier van kijken naar het zelfde probleem. Niet alleen zal het je horizon verbreden, zal de groep te versterken.
 • Als je geeft elke deelnemer een kans om zijn of haar mening te geven tijdens een discussie, kan het inbraken elimineren.
 • Waar mogelijk, te delen of om voorbeelden of definities met betrekking tot succesvolle oplossingen geïmplementeerd door anderen in soortgelijke situaties. Dit kan de hele groep te helpen door hen een uitgangspunt.
 • Verdedigen van een slecht doordachte oplossing kan alleen maar leiden tot een ramp. Mensen hebben de neiging om te verliezen vertrouwen in degenen die constant te moeten zeggen dat ze spijt over het feit dat verkeerd, en je kostbare tijd te verspillen in het proberen om mensen van iets te overtuigen als ze weten dat je probeert om hen te dwingen om met je eens gewoon om je ego te bevredigen.
 • Stel voor dat elke deelnemer aantekeningen, het is de verantwoordelijkheid van de groep te weten iedere deelnemer is het eens of oneens met een vraag of een mogelijke oplossing voordat u verder gaat. Dit houdt ook iedereen die betrokken is omdat ze weten dat tenzij ze dragen hun eigen gewicht en aandacht, hun mening kunnen worden over het hoofd gezien. Dit kan individueel onvrede creëren, maar ze zullen ook weten dat het niemands schuld, maar hun eigen.
 • Schetsen het onderwerp of vraag die de groep tracht te beantwoorden.

Waarschuwingen

 • Het is belangrijk te begrijpen dat bepaalde situaties vereisen specifieke stijlen van communicatie, dus experimenteren en aandacht besteden aan wat het beste werkt voor jou. Vergeet niet, niemand is perfect, en ego laat zien onvolwassenheid, nederigheid en goede luisteren praktijken bouwen leiderschap en respect.