Wkanl

Hoe kunt u uw gevoelens te uiten aan degene die je liefde

Zeggen "I love you" is niet de enige manier om iemand te laten weten hoe je je voelt. Hier zijn een aantal verbale en non-verbale manieren om je gevoelens te uiten.

Stappen

Hoe kunt u uw gevoelens te uiten aan degene die je liefde. Betaal hem of haar een compliment.
Hoe kunt u uw gevoelens te uiten aan degene die je liefde. Betaal hem of haar een compliment.

Verbale uitingen

 1. 1
  Betaal hem of haar een compliment. Een oprecht compliment van het hart kan een subtiele manier van verhuren van uw geliefde weten hoeveel u hem bewonderen of haar zijn. Het uitzoeken van een leuke fysieke eigenschap (ogen en glimlach zijn altijd solide keuzes), persoonlijkheidstrek of actie te markeren. Wat u ook kiest, het moet iets dat de ontvanger zich gelukkig en waardig te zijn.
  • Weet hoe je een romantische compliment te leveren. Hoewel de inhoud van het compliment zelf is mooi, hoe je het zegt telt voor veel. Maak de toon romantische door het onderhouden van contact met de ogen en het houden van een halve glimlach als je praat - het zal u natuurlijk aantrekkelijk verbuiging toe te voegen aan uw stem. (. Probeer deze truc uit wanneer u de telefoon te beantwoorden eens en kijk of je een verschil merken) Houd het tonen van uw stem omhoog, maar hoe lager de werkelijke volume - spreekt zachtjes communiceert intimiteit onmiddellijk, en het kan mensen lean maken in dichter bij horen je. Als dit klinkt allemaal een beetje moeilijk, de praktijk voor een spiegel. Het is een goede techniek om te weten.
 2. 2
  Uiten overweging. Een deel van iemand houden is willen wat het beste is voor hem of haar. U kunt deze houding markeren door te vragen na je geliefde de verzorgingsstaat. Bijvoorbeeld, als je weet dat hij of zij had een zware dag gisteren, rustig vragen hoe het vandaag gaat. Als je een boodschap hebt lopen, vragen of u kunt ophalen alles voor uw geliefde terwijl u afwezig bent. Als hij of zij wordt geconfronteerd met een bijzonder moeilijke situatie, communiceren dat je blij zijn om te helpen in ieder geval je kunt zou zijn. Met behulp van uw woorden te laten zien hoeveel je om kan gaan een lange weg te gaan.
 3. 3
  Zeggen "ik hou van jou". Terwijl je hoeft niet per se om dit te doen, het is de duidelijkste manier van communiceren dat je van iemand houdt. Hier zijn enkele tips over het maken van de ervaring meer betekenis:
  • Doe het in persoon. Vertel iemand die je van ze houdt meer dan tekst, is e-mail of IM niet dezelfde impact als werkelijk te zeggen het hardop. Als je niet kan omgaan met het zijn in aanwezigheid van die persoon als je het zegt, doe het via de telefoon.
  • Beheer uw verwachtingen. Laat niet de ervaring scharnier van de vraag of de andere persoon zegt het terug. Je moet zeggen, want je wilt hem of haar te laten weten hoe je je voelt, niet omdat je validatie nodig hebt of verwachten iets terug. Focus op gelukkig zijn dat je in staat om je gevoelens te uiten en maak iemand anders voelen bewonderd bent.
  • Kies het juiste moment. Idealiter zou het moment dat je iemand die je van ze houdt te vertellen intiem en vrij van onderbreking. Kies een omgeving waarin je jezelf kunt uiten zonder me te schamen of zorgen maken over iemand anders binnendringen.
  • Houd het gesprek lage druk. Sommige mensen zouden kunnen zien van een "I love you" als aanduiding van een hogere mate van betrokkenheid. Neem niet automatisch aan de andere persoon klaar is om de relatie te nemen om een ​​nauwere niveau. In plaats daarvan, voorwoord uw woorden door te zeggen dat je niet te vragen iets voor terug en dat u niet wilt dat de andere persoon te voelen onder druk gezet. Dit zal hem of haar te helpen genieten van het moment zonder zorgen te maken over wat er zou kunnen komen volgende.
  • Oogcontact. Het lijkt misschien angstaanjagend om te kijken in zijn of haar ogen terwijl je eindelijk je lef, maar probeer het te doen. Het zal je lijkt meer eerlijk en oprecht, alsmede verbetering van de nabijheid van het moment.
  • Sta niet toe dat een ongemakkelijke stilte. Als de persoon die je aanbidden is rustig na uw belijdenis, een manier vinden om weer op te starten normaal gesprek. Zeg iets als: "Je hoeft niet om iets terug te zeggen. Ik ben gewoon blij dat ik kon laten weten hoe ik me voel" en ga verder zoals gewoonlijk. Als er een antwoord komt, zal het gebeuren in zijn eigen tijd.

Non-verbale uitingen

 1. 1
  Schrijf een leuke brief. Je hoeft niet expliciet te schrijven "I love you" in de nota, maar je kunt de dingen die je bewondert over de andere persoon te schetsen. Veel mensen liever hun gevoelens op te schrijven omdat het stelt u de tijd om uw woorden te herzien, zodat ze precies goed.
  • Indien mogelijk, schrijf je gevoelens neer met een pen en papier in plaats van op een computer. Uw unieke handschrift voegt een persoonlijk tintje aan de brief, en hij of zij zou graag een fysiek object dat je gevoelens voor staat.
  • Voordat u begint, schrijf een kleine brainstorm van alle dingen die je wilt of bewonder over hem of haar. Opmerking dicht ervaringen die je hebt gedeeld, of dingen die je herinneren aan de andere persoon.
  • Pak een goede vel papier. Als u niet beschikt over stationaire rondslingeren, gebruiken kopieerpapier - het ziet er netter dan notitie papier.
 2. 2
  Maak oogcontact. Wanneer kunt u, aan de andere persoon in de ogen. Kijk niet naar hem of haar voortdurend, maar laat je dan betrapt te kijken naar zijn of haar gezicht eens in de zoveel tijd. Als je hebt ontdekt, glimlach een beetje en houd de blik van een seconde voordat wegkijken.
 3. 3
  Toon uw gevoel door je daden. Non-verbale signalen kan rekenen voor een stuk, en laat iemand om te zien hoe je je voelt zonder dat je daar te veel. Hier zijn een aantal mogelijkheden:
  • Smile. Het beste wat je kunt doen is ook de makkelijkste - gooi je geliefde een oprechte glimlach wanneer je kunt. Wanneer je dat doet, proberen om zijn of haar ogen te houden voor iets langer dan een seconde.
  • Maak je lichaamstaal lijkt ontvankelijk. Een neveneffect van het zijn zenuwachtig rond deze persoon zou kunnen zijn dat je lichaamstaal lijkt afgesloten of ongenaakbaar. Probeer dit te keren door het houden van uw armen ontvouwd, en je armen los langs je lichaam of geklemd achter je rug. Draai je lichaam naar de andere persoon als je met ze te praten, met inbegrip van uw voeten. Neigt uw hoofd naar hen bij het maken van oogcontact.
  • Maak je geen zorgen over blozen. Je kunt niet bepalen wanneer je toch blozen, maar als je merkt dat je doet het om hem of haar, gewoon gaan met haar. Op een bepaalde manier, een blush is een nuttig signaal om de andere persoon te laten weten hoe je je voelt - dus laat hem zijn werk!
  • Wink. Als het je lukt, proberen om hem of haar een knipoog zo nu en dan gooien. Doe het niet te vaak - niet meer dan eens in de paar dagen.
 4. 4
  Probeer een paar lichte fysieke aanrakingen. Initiëren lichamelijk contact met iemand laat hem of haar weten dat u wilt meer intimiteit. Begin klein, door te lopen of zitten in de buurt van de andere persoon. Als dat goed gaat, probeer dan het aanraken van zijn of haar arm lichtjes tijdens een gesprek. Andere mogelijkheden na die onder andere het zetten een arm om de andere persoon de schouders, speels "stoten" in hem of haar met de zijkant van je heup, en spelen footsie.
 5. 5
  Doen kleine gunsten zonder een woord. Soms is de beste gunst is die je niet hoeft te vragen zelfs voor. Als je zeker weet dat hij of zij iets gedaan of zou een bepaald gebaar waarderen moet, doe het gewoon. Wanneer de andere persoon ontdekt uw daad, gewoon lachen. Als u een opmerking maken, zeggen: "Ik wou je helpen" of "Graag gedaan." Maak het niet tot een grote discussie - laat de actie stand alone en communiceren hoeveel u zorg.

Tips

 • Eigenaar van uw gevoelens. Verliefd worden is volkomen natuurlijk, zo is willen om iemand te laten zien hoe je je voelt. Maak geen excuses voor je emoties niet te maken.
 • Niet te zeggen. Als je iemand vertellen dat je hem of haar 15 keer per dag houden, begint het zijn betekenis verliest. Knip een paar van die verbale uitingen en meng het met een aantal non-verbale signalen plaats.
 • Nadat u de eerste "I love you" hindernis hebt overgestoken, probeer dan het verzenden van uw geliefde een korte, lieve tekst om zo vaak dat je gevoelens herhaalt.
 • Probeer niet te worden beledigd als je geliefde niet je gevoelens te delen. Accepteer het genadig, en nog steeds een goede vriend te zijn. Je weet nooit wanneer ze zullen beginnen om op dezelfde manier over je later voelen.
 • Jezelf niet te verliezen in het proces van het houden van die persoon.
 • Als je weet dat ze niet van je houden terug, probeer dit niet.