Wkanl

Hoe om te vertellen als je beste vriend van je houdt

Er kan een dag komen dat je merkt dat je beste vriend je niet in de ogen kijken. Als dat zo is, zou het probleem kunnen zijn dat vriendschap is uitgegroeid tot een beetje verliefd. Er zijn veel problemen met het hebben van een relatie met je beste vriend, maar als de relatie werkt, dan is het meestal de moeite waard. Wie anders dan je beste vriend zou u uw liefde aan?

Stappen

Hoe om te vertellen als je beste vriend van je houdt. Kijk voor de tekenen dat je vriend is verpletterend op je.
Hoe om te vertellen als je beste vriend van je houdt. Kijk voor de tekenen dat je vriend is verpletterend op je.
 1. 1
  Kijk voor de tekenen dat je vriend is verpletterend op je. Je beste vriend heeft gekregen om u weet, natuurlijk, en je vriendschap is misschien wel veranderd in een romantische hunkering van hun kant. Hier zijn enkele tekenen om op de uitkijk voor in het begin:
  • Je vriend die altijd heel rustig om je heen. Het is een teken dat ze niet willen iets zeggen "domme" die ervoor zorgt dat je van gedachten verandert over hen.
  • Je vriend nooit in staat om u in de ogen kijken voor meer dan een paar seconden. Het is een teken dat ze niet willen dat hun liefde telegraaf gewoon nog niet helemaal.
  • Je vriend op zoek naar jou de hele tijd. Een teken dat ze kan het niet helpen, maar telegraaf hun liefde. Wie zei dat uit te vinden of je beste vriend je hield gemakkelijk was?!
 2. 2
  Breng tijd door met hem of haar. Als u zich op dezelfde manier, proberen en hangen vaker samen, zodat u communiceren uw wens om zo veel als ze willen zijn in de jouwe te zijn in zijn of haar bedrijf. Grappige dingen gebeuren als mensen die elkaar graag rondhangen. Wie weet? Je vriend zou zelfs ronduit bekennen ze willen je als ze ervan overtuigd dat u terug wilt hen.
 3. 3
  Zoeken naar tekenen van flirten. De oude kunst van het flirten liegt niet, althans voor degenen die weten hoe ze de borden te lezen. Als je niet weet hoe je de borden lezen, maak je geen zorgen! Hier is een kleine crash-cursus over de dingen die je op moet letten:
  • Hij of zij vindt excuses om je aan te raken. Op je schouder, op je arm, je hand, zetten hun arm om je heen, het vergelijken van handen, en hand in hand. Uiteraard, knuffelen en zoenen vallen ook in deze categorie.
  • Hij of zij vraagt ​​je om gunsten te doen. Houden hun rugzak, doen boodschappen voor hen, hen te helpen met huiswerk. Sommige van deze kunnen worden volkomen onschuldig, maar als u merkt dat andere tekenen van flirten samen met deze, ze zijn een no-twijfelaar.
  • Hij of zij complimenten je in een meer-dan-een-vriend weg. Nogmaals, deze zijn moeilijk te zeggen, maar ze kunnen iets als:
   • "Wow, je bent echt goed met een bijl. Ik wist niet dat iemand zou zo zijn... mannelijk!"
   • "Je bent altijd de best geklede onder uw vrienden. Zelfs als je het dragen van UGGs en een sweatshirt, beter dan vrienden in hakken en make-up je kijkt."
 4. 4
  Stel suggestieve vragen. Neem je vriend naar een plek waar je wat privacy, en vraag een onschuldige vraag zoals "Als je naar een dans, wie zou u vragen om met je mee?" of "Wie denk je dat is je beste vriend?" Als je geluk hebt, zal het antwoord zijn, je. Op dat punt kun je iets zeggen als, "Aww, ik voel me op dezelfde manier over jou," en bieden een knuffel. Hier zijn enkele andere vragen te stellen. Vraag deze spaarzaam:
  • "Wie is de persoon die je het meest vertrouwt? Net als de wereld werden afgesloten en je moest een persoon voordragen om het te redden, wie zou dat zijn?"
  • "Hey, ik ben gewoon benieuwd, dit is me nog nooit overkomen;?. Maar als een van mijn data gedumpt voor een dans, zou je hun plaats Alleen het maken van mijn back-up plannen op voorhand, want ik ben OCD als dat"
 5. 5
  Kijk voor de borden je vriend zou laten zien aan meisjes / jongens die ze vond in het verleden. Als je rond om te zien hoe je beste vriend, je misschien een goed idee over hoe ze handelen als ze rond iemand die ze willen.
  • Bijvoorbeeld, als ze bloosde een stuk rond een meisje dat ze leuk vond, en plotseling zijn ze blozen om je heen, dat is een grote hint. Het is bijna alsof je zegt, "Ik hou van je," met een gigantische knipperende teken.
  • Of misschien je beste vriend ging altijd zijn ex-vriendin aantekeningen, en hij is opeens voorbij je notities. Het kan toeval zijn, maar het is waarschijnlijk niet. Tel de aanwijzingen, Sherlock!
 6. 6
  Observeer hun gedrag in een groep van vrienden. Als je met een groep vrienden, kijk om te zien of hij / zij 's alleen maar te letten op je. Dit is een goede indicator dat je beste vriend houdt van je. Maar kijk uit! Sommige vrienden zullen je negeren omdat ze verlegen of nerveus. Dit zorgt ervoor dat ze proberen om weg te blijven van je om zichzelf niet in verlegenheid brengen, of te voorkomen dat gevoel onhandig, dus neem dit met een korreltje zout.
 7. 7
  Vraag het maar aan (optioneel). Als je nog steeds niet zeker weet, vraag het maar. Dit is de enige betrouwbare manier om erachter te komen of ze het leuk, maar het komt met risico's! Voor een, kan de persoon niet wilt dat de vriendschap in gevaar brengen, en zo zal zich ongemakkelijk voelen vertellen. Een ander probleem is dat ze eigenlijk zou kunnen denken dat je ze leuk vind, en dat het gewoon een manier om hen aan u uit te vragen.
  • Zorg ervoor dat u de relatie te gaan naar een romance voor te vragen. Als je dat niet, het is beter om gewoon voorkomen dat de vraag en laat de gevoelens langzaam voorbij. Als de beste vriend maakt plotseling een zet of naar buiten komt en je vertelt, dan kan je erover praten.
  • Als u wilt vragen, zeg iets als: "Ik wil niet raar je uit, maar ik heb gemerkt de laatste tijd dingen veranderen een beetje tussen ons, en vroeg zich af of het is omdat onze relatie een beetje is verschoven." Dit zal geef hem / haar de perfecte gelegenheid om je te vertellen ze je.
  • Als je vriend niet open te stellen, of zegt: "No way, wat, ben je gek? We zijn vrienden, dat is alles!" Dan laten gaan, zeggen: "He, geen probleem, ik was gewoon nieuwsgierig. Het is koel, een van beide manier. "Als je vriend is bang om u te vertellen, of worstelt met zijn of haar gevoelens, kan het enige tijd voor hem of haar mee te nemen naar schone erover naar je toe komen. Wees geduldig en barmhartig, en niet druk je vriend.
 8. 8
  Stel voor dat hij / zij denkt over jou op die manier. Als je gevoelens buiten vriendschap, misschien ben je gaat te hebben om de eerste stap te zetten. Het zal moeilijk zijn, maar het is de moeite waard als je weet wat je wilt.
  • Heb een big deal van maken, maar gewoon voor dat je vriend je denken in een meer romantische manier. Probeer iets als, "Heb je ooit nagedacht over uitgaan met... oh, ik weet het niet... mij?" Dan lachen en houdt het licht.
  • Handelen niet wanhopig, dat uw vriend u alleen wilt hem / haar kon vertellen omdat je wilt een meisje / vriendje en denken dat ze makkelijk te date zou zijn. Je vriend zou waaien je af vandaag, maar neem je op morgen.

Tips

 • Wanneer ze te praten, let dan op hoeveel ze lachen om je grappen of dingen die je doet. Als ze vaker dan normaal lachen, misschien omdat ze je.
 • Wees jezelf. Niet anders om hen te handelen als je ze wilt. Als ze net als u, ze willen je voor wie je bent en je hoeft niet te veranderen voor hen.
 • Be cool en relaxed, wat er ook gebeurt. Of heb je romantische gevoelens voor je vriend of niet, zal het belangrijk zijn om uit te vinden als je vriend heeft romantische gevoelens voor jou, moet je hem hebben gemerkt of haar handelen anders naar u toe. Het verhuren van uw vriend weet dat hij / zij veilig is in het uiten van die gevoelens aan u zal helpen, en dan zul je in staat zijn om te gaan en houd je vriendschap intact.
 • Zorg ervoor dat u voldoende privacy. Zitten ergens ver weg van andere mensen wordt gesuggereerd.
 • Als je hem / haar wilt, niet rechtdoor gaan en ze vertellen.
 • Heeft een beweging op je vriend niet maken wanneer hij / zij is om zijn / haar vrienden... Zijn pijnlijk voor jullie beiden.
 • Komen niet alleen tot uw vriend en zeggen: He, hou je van me? Het is niet cool en het zal pijnlijk zijn (voor u en de vriend). Dat kan een grote bom te laten vallen op iemand te zijn.
 • Koel te blijven, wat er ook gebeurt gewoon blijven een goede vriendschap over een romantische gebaar om hem / haar, want het maakt niet uit wat je altijd zullen zijn vrienden.
 • De meeste van deze symptomen zijn heel gemakkelijk te herkennen. Als ze dat doen als jij en ze zijn goed in het verbergen het, dan is het niet zo eenvoudig.

Waarschuwingen

 • Als je gevoelens voor je vriend, maar ze zijn niet teruggekeerd, moet u mogelijk een pauze te nemen, zodat u kunt uw weemoedige genegenheid en hoopt op meer dan vriendschap van de realiteit dat je vriend gewoon blijft je vriend te scheiden. Evenzo, als je vriend heeft gevoelens die je niet deelt, kan hij / zij enige tijd om de lijn te tekenen nodig, als goed. Laat dat niet te nemen, maar laat het een tijdelijk afscheid. Vertel je vriend om u een beetje tijd aan te passen, en dat wanneer je voelt dat je comfortabel met het zijn zijn "gewoon vrienden", je hoopt dat je vriendschap kan hervatten. Als je vriend is een echte vriend, zal zij / hij begrijpt en kunt u de tijd en de ruimte die u nodig hebt om aan te passen en terug te keren naar uw vriendschap.
 • Doe dit niet bespreken waar anderen je kunnen horen. Je gevoelens en de dingen die je tegen elkaar zeggen zijn prive en worden gehouden in het vertrouwen, ongeacht wat ze zijn. Of u nu besluit om gewoon vrienden te blijven of een diepere relatie te verkennen, het is niemand zaken, maar de twee van jou.