Wkanl

Hoe om te gaan met je menstruatie

Ervaar je frustratie als die tijd van de maand komt? Hier zijn enkele handige tips minder te worden benadrukt wanneer uw 'vriend' komt!

Stappen

Hoe om te gaan met je menstruatie. Probeer alternatieve methoden.
Hoe om te gaan met je menstruatie. Probeer alternatieve methoden.

Deel een: het minimaliseren van uw krampen en ongemak

 1. 1
  Neem pijnstillers. De krampen worden veroorzaakt door het ei wordt vrijgegeven uit de baarmoeder. Ibuprofen is meestal net zo goed als dingen zoals Midol en kan worden verkregen over de toonbank. Echter, verschillende dingen voor verschillende mensen.
 2. 2
  Probeer alternatieve methoden. Gebruik Clary Sage olie en wrijf het in je maag. Het ondersteunt de productie van oestrogeen en werkt op de hypofyse om krampen te voorkomen. Cel zouten zijn een goede optie ook. Wanneer je krampen, neem ze elke 5-10 minuten totdat de pijn stopt. U kunt ook een verwarmingselement en plaats deze op de maag waar de pijn is, of neem een ​​warm bubbelbad.
 3. 3
  Alter uw dieet. Proberen om meer kalium in uw dieet te nemen door het eten van voedsel, zoals bananen. Vermijd zout en suikerhoudende voedingsmiddelen.
 4. 4
  Zorg voor voldoende rust. Het zal je lichaam in evenwicht te houden en je zult niet het gevoel zo slecht. Als je kunt, neem een ​​dag vrij om stress te verlichten, want dat is wat maakt uw doorstroming zwaarder.
 5. 5
  Engage in fysieke activiteit. Als je in staat bent om, zal de uitoefening van uw periode korter te maken. Je zou willen oefenen tijdens het nemen van een geneesmiddel tegen pijn. Echter, kan sport ook uw maag pijn erger, zodat de situatie beoordelen als dat nodig is.
 6. 6
  Gebruik een goede kwaliteit periode slipje dat je onderbuik zal steunen en helpen u te ontspannen.

Deel twee: altijd worden voorbereid

 1. 1
  Houd altijd een tampon of een pad met je. Zelfs als het niet die tijd van de maand, moet u nog steeds dragen een met u het geval dat. Inlegkruisjes zijn de meest handige als ze kleiner zijn, makkelijk mee te nemen en moet de doorstroming van het bloed te houden totdat je een pad kunt krijgen.
 2. 2
  Morst tijdens periodes. U kunt gebruik maken van speciale slipje gemaakt voor periodes genoemd Adira Period Panties. Ze zijn lekvrij en comfortabel.
 3. 3
  Neem nooit een kans als je denkt dat je zou kunnen lekken! Wat je misschien nuttig vinden is als je draagt ​​je lelijke-maanden tijd slipje met uw pad / tampon en dan draag je zwarte, strakke, dames boxers. Niet alleen de pad / tampon te beschermen tegen uitglijden of verplaatsen, maar als je lekt, het bevat het een stuk efficiënter. Het is gewoon een goede tijd en geld besparen als alternatief voor periode slipje.
 4. 4
  Draag een menstruatie cup of soft-cup. Deze intern als tampons, maar zijn veel veiliger en hygiënischer zodat ze kunnen worden gebruikt wanneer niet op tijd. Ze kunnen ook worden gedragen voor maximaal 12 uur, zodat u kunt dragen deze op de dagen voorafgaand aan je menstruatie te voorkomen dat gevangen zonder bescherming of knoeien je ondergoed. Ze kunnen 's nachts worden gedragen tijdens lichte tot zware stroom (en zijn vooral goed voor vrouwen met zware stroming), en tijdens het sporten zoals zwemmen. Deze kunnen ook helpen bij het verminderen flow en krampen. Cups zijn ook goedkoper en milieuvriendelijk, dus ethische bedrijven bieden vele positieve mogelijkheden.
 5. 5
  Draag rood, zwart of bruin ondergoed. Mensen zullen minder snel te merken je ongesteld bent. Ook, probeer het veranderen van je pad voordat sportschool en probeer pads dragen zonder vleugels. Het zal veel moeilijker voor meisjes te vertellen dat je ongesteld bent als je een pad je draagt ​​zonder vleugels, hoewel je pad mag niet blijven in plaats erg goed en vlekken op uw ondergoed. Echter, moeten de meeste meisjes behoorlijk begrip - ze gaan door het ook! U kunt ook proberen het veranderen van je broek of korte broek dragen van een lange t-shirt, als je dat liever.
 6. 6
  Vertel een ouder of voogd. Het zou beter zijn als je iemand te vertellen, zodat ze je kunnen vertellen wat te doen of u te helpen doorheen. Als je schamen om hen te vertellen, alleen niet vergeten dat elk meisje heeft te gaan door dit.
 7. 7
  Bijhouden van uw tijd. Proberen bij te houden hoe lang je ongesteld bent, wanneer het begint en eindigt, en hoe zwaar de stroom is te houden. Als je langer dan 10 dagen duurt, raadpleeg dan uw gynaecoloog. Bijhouden van je menstruele cyclus zal niet alleen geven u een heads-up wanneer je menstruatie zou moeten, maar zal u helpen om te weten wanneer je vruchtbaar zijn en eventuele complicaties of infecties voordoen. Als u een iPod / iPhone hebt, kun je bepaalde apps die u helpen uw periode en andere verschillende symptomen te volgen downloaden. Een echt goede is Pink Pad. U kunt een wachtwoord maken zodat niemand anders kan krijgen in het.
 8. 8
  Waarschuw mensen je dicht te voren. Laat ze weten dat je misschien wel humeurig, zodat zij zich kunnen voorbereiden en nemen voorzichtigheid. Een deel van rijpen in vrouwelijkheid, hoewel, is het leren om uw stemming te beheren. Als u ernstige stemmingswisselingen, vertel uw arts als u misschien wat hulp nodig hebben met een onbalans.
 9. 9
  Hebben comfortabele kleding. De meeste vrouwen liever ongemakkelijk kleding niet te dragen terwijl het hebben van hun menstruatie. Draag wat zweet broek en een trui of iets anders dat comfortabel voelt, maar maak het niet te duidelijk te maken. U kunt gewoon dragen een zwarte broek en houdt een jas rond in het geval u vlekken op uw broek. Als dat gebeurt, kan je gewoon bind het rond je middel.

Deel drie: een positieve houding

 1. 1
  Weet dat perioden zijn slechts zo goed of zo slecht als je ze maakt. Zij laten zien dat je vruchtbaar en gezond bent. Er is niets gênant of grove over het hebben van een periode en je kunt nog steeds deelnemen aan de meeste activiteiten. Positief denken vrouwen leren om hun tijd te beheren en dus groeien niet zo gefrustreerd met deze tijd van de maand, eerder dan vrouwen die benadrukken en besteden hun leven lijden met hun periodes. Met kennis en ervaring, we allemaal leren hoe u het beste zorg voor ons lichaam.
 2. 2
  Negeer de hersenspoeling. Te veel mensen zullen je vertellen periodes zijn slecht, maar laat hun problemen effect hoe je je voelt. Reclame en verpakking zal ook proberen om u te overtuigen periodes zijn lastig of pijnlijk, maar ze zijn echt niet. Dergelijke negatieve berichten kunnen meisjes maken / vrouwen slecht voelen over hun tijd en op hun beurt, zij ten onrechte aannemen dat er niets te doen aan het onvermijdelijke. De meer geïnformeerde en hoe beter je je voelt over periodes, hoe makkelijker ze te hanteren. U zult hen hebben het grootste deel van je leven, dus het is best om het te nemen in pas en bekijk het in een positief licht!

Tips

 • Regelmatig te doen tijdens je menstruatie.
 • Voeren rond een kleine portemonnee met uw tampon / pad / cup. Je wilt niet dat ze in een etui te houden, omdat mensen geneigd zijn om te gaan door hen.
 • Draag donkere broek / korte broek en slipje tijdens je menstruatie, dus als je toevallig te lekken, zal het niet meer zo duidelijk. Het is fijn om jurken en rokken te dragen als je eenmaal weet je cyclus en de juiste bescherming.
 • Probeer het houden misschien "een te veel" pads of tampons in je tas is nuttig, zodat u weet dat u volledig gedekt bent voor de dag. Zo niet, vraag dan een vriend of de verpleegkundige om een ​​pad / tampon. De verpleegkundige kan ook pijnstillers geven indien nodig.
 • Als je maag is opgeblazen of een deel van je skinny jeans passen niet tijdens je menstruatie, maak je geen zorgen. Het is een natuurlijk verschijnsel en kan worden verminderd door het nemen van Advil of Midol.
 • Het lijkt duidelijk op het eerste, maar je wilt absoluut kleur-coördinaat rond je menstruatie. Je wilt niet een witte broek dragen en hebben uw tampon / pad lek!
 • Zorg er altijd voor om te veranderen na 3-4 uur zodat je niet lekken.
 • Met behulp van verwarming pads kan helpen de pijn en pijn.
 • Niet word geplakt met dezelfde bescherming. Er zijn meer dan 20 verschillende producten en methoden die u kunt gebruiken om te gaan met je menstruatie. De kans groot dat men beter zal zijn dan wat u momenteel gebruikt worden, dus weet je opties en probeer ze.
 • Draag oudere broek (bekend als "periode pants ') tijdens je periode bij gebruik van tampons, pads of soft-cups aangezien deze lek.
 • Als je denkt dat je begint je menstruatie, excuseer jezelf naar de badkamer. Als u geen bescherming hebben, is het een goed idee om een ​​goede vriend te brengen om u een handje te helpen.
 • Houd reserve tampons (of pads, als dat is wat je gebruikt) in je schooltas. Als je niet voorbereid bent, ga dan naar de school kantoor of verpleegkundige en zij zullen u verder helpen.
 • Of u nu een tampon, pad of beker gebruiken, is het het beste om te plannen wanneer je gaat om het op bepaalde punten van de dag te veranderen. Uiteraard is het niet altijd volgens plan, maar zorg ervoor dat je klaar bent om het meer dan je weet dat je nodig hebt om te veranderen zijn. Niet het risico TSS of infecties.
 • Als u geen producten wrap toiletpapier hebben 3 keer rond je ondergoed te improviseren als een pad of vraag de school verpleegkundige / vrouwelijke vriend voor sommige. Wees niet bang om, zullen ze begrijpen.
 • Voor de zware stroom dagen, gebruik boxer of boy-fit periode slipje u volledige bescherming tegen vlekken op te geven.
 • Als je menstruatie is extreem zwaar (u kunt lekken door een super tampon en een super pad op hetzelfde moment, in minder dan 3 uur) en de krampen zijn zo slecht dat je niet in staat om uw dagelijkse routine verder zijn, zie uw arts. Hij / zij moet testen om mogelijke oorzaken te draaien. Zij kunnen Mefenamic zuur en Tranexaminezuur voorschrijven om doorstroming en krampen te verminderen. ** Wees gewaarschuwd dat hormonale anticonceptie niet mogen worden gebruikt voor deze problemen, maar veel artsen zullen proberen om dit te gebruiken als een quick-fix.
 • Houd wat tampons in je PE zak voor het geval je hebt heb je een periode in PE waar je niet kunt krijgen om je schooltas. Als dit wel gebeurt dan vragen om naar het toilet ga dan naar de kleedkamers, krijgt een tampon (als je vergeten bent om een ​​tampon is er misschien een tampon dispenser te brengen) en ga dan naar het toilet en in een verse tampon. Als bij uw veranderende ander meisje ziet uw tampon maak je geen zorgen dat ze weet wat je doormaakt. (Leer hoe je tampons te gebruiken. Het is niet slim om een ​​pad te dragen tijdens PE, als je kansen van geur, lekkage, en de algehele ongemak zijn hoog.)

Waarschuwingen

 • Als je dat doet neem ibuprofen, neem het met voedsel. Ibuprofen kan magen van sommige mensen boos als leeg, maar dit is niet het geval voor iedereen. Het is een goed idee om iets van beide manier te eten. Dit voedsel kan zo weinig als een appel en een glas melk.
 • Als je het gevoel misselijkheid, hoofdpijn, opvliegers of vermoeidheid tijdens het gebruik van een tampon, neem de tampon eruit en vervang deze door een pad aan TSS () te voorkomen en raadpleeg uw arts.
 • Lees de etiketten op de medicijnen die je neemt, zelfs over-the-counter degenen, vooral als u gevoelig voor medicijnen. Veel van die geformuleerd voor periodes hebben meerdere ingrediënten in hen, dus als plain ibuprofen voor u werkt, stok met dat.
 • Als je tampons dragen, moet ten minste een dag van je menstruatie zijn zonder een. Draag een pad op die dag, ook al maakt je ongemakkelijk. Om dit ongemak te verminderen, maakt de pad-dragen dag in de buurt van het einde van de periode waarin de bloedstroom is lang niet zo zwaar.
 • Als je zijn om uw periode voor meer dan een jaar en niet weten hoe ze tampons gebruiken en toch, nu is het tijd om te leren. Het is niet slim om een ​​pad te dragen tijdens PE, als je kansen van geur, lekkage, en de algehele ongemak zijn hoog. Tampons geven u meer mogelijkheden om door te gaan met het dagelijks leven tijdens menstrueren. Pads zijn goed voor het starten van uit, maar na een tijdje, tampons zijn de meer comfortabele en betere bescherming te gebruiken.
 • Als u niet uw tampon / pad veranderen regelmatig je misschien een onaangename geur ruiken. (Pads zijn meer vatbaar voor onaangename geur). Verander het regelmatig.

Dingen die je nodig hebt

 • Tampons / Pads / Inlegkruisjes / Menstruatie cup / etc. van uw keuze
 • Ibuprofen, Pamprin, Midol, enz.