Wkanl

Hoe om te douchen terwijl op uw periode

In tegenstelling tot diverse oude vrouwen 'verhalen, douchen terwijl menstruerende is zowel veilig en wenselijk. Het houdt je voelen en ruiken fris, en als je eenmaal onder de knie, het is echt geen big deal.

Stappen

Hoe om te douchen terwijl op uw periode. Verwijder uw pad, tampon, of menstruatie cup (zie tips).
Hoe om te douchen terwijl op uw periode. Verwijder uw pad, tampon, of menstruatie cup (zie tips).
 1. 1
  Verwijder uw pad, tampon, of menstruatie cup (zie tips). Douchen zonder enige vrouwelijke hygiëne kan eng zijn of lijken bruto als je niet aan gewend, maar er is niets mis mee; uw bloed zal gewoon gaan in de afvoer, en zelfs als het bloeden lijkt schokkend op het eerste (het water zal zodat het lijkt alsof er meer dan is er echt), moet het op duidelijk na de eerste rush. Beschouw douchen deze manier om je lichaam een gezegende pauze van het dragen van tampons die TSS kan veroorzaken (toxisch shock syndroom) door bacteriële infectie of omvangrijke pads geven. Gooi de tampon of pad vóór het stappen in de douche (u kunt zelfs in de op te staan douche terwijl je dit doet als de prullenbak / toilet is binnen handbereik).
  • Als je douchen tijdens gym of op een andere openbare plaats, zult u waarschijnlijk wilt blijven gebruiken van een tampon of menstruatie cup. Als u liever pads te inbrengbaar producten, moet u ofwel een uitzondering maken tijdens het douchen, sta jezelf te bloeden in de douche, of vrijstellen jezelf van de douche (praat met uw gymleraar indien nodig).
 2. 2
  Wanneer u uw begint, grondig uw edele delen met water afspoelen. Dit zal duidelijk resterende bloed te helpen, waarna je bloeddorsting moet minimaal zijn.
 3. 3
  Zeep up, maar voorkomen dat je zeep op slijmvliezen of in je vagina. Dit is omdat de pH van de vagina wordt geregeld door het lichaam om vaginale infecties te weren, zepen het evenwicht, waardoor de vagina gevoeliger voor infecties. Was de omliggende huid, maar niet de binnenkant van je vagina of schaamlippen, dan was je handen met zeep om eventuele geur te verwijderen.
  • Als uw huid is extra vette tijdens je menstruatie, kunt u wensen om zeep geformuleerd voor de vette huid te gebruiken. Evenzo, was je haar met shampoo die vettigheid richt indien nodig. U kunt zelfs uw haar wenst te wassen vaker dan gebruikelijk tijdens je menstruatie.
 4. 4
  Geniet van uw douche. Dat warme water zal wonderen doen als je opgeblazen, plakkerig, of humeurig voelt, plus de weldadige warmte kan helpen uw krampen.
 5. 5
  Spoel je edele delen opnieuw en zet de douche. Dit zal messiness tot een minimum beperken.
 6. 6
  Reapply een vrouwelijke hygiëne product. Hoe u dit doet zal afhangen van wat je gebruikt:
  • Pad: Dit is het moeilijkste om elegant opnieuw na een douche, want het vereist dat je droog en het dragen van ondergoed te zijn. Om ervoor te zorgen dat u niet bloeden op je handdoek, is het het beste om jezelf af te vegen met keukenpapier (wc-papier zal gaan naar stukken wanneer het raakt het water op je lichaam), die u kunt zelfs willen houden tussen je benen terwijl je drogen de rest van je lichaam. Trek dan op je ondergoed en plakken op de pad.
  • Tampon of menstruatie cup: De eenvoudigste, minst rommelige manier om dit te doen is om te hurken in de douche en steek het item. Als u wilt doen over een toilet, veeg je met een papieren handdoek (toiletpapier lost bij vochtig) en houd hem tussen je benen tijdens het drogen af ​​met een handdoek, stap dan over naar het toilet.
 7. 7
  Was uw handen en geef de douche een hoffelijkheid spoelen. Wees er absoluut zeker dat je niet verlaten en vlekken of verkleuringen in er voor de volgende persoon.

Tips

 • Verander je pad of tampon regelmatig. Het zal houden voel je je frisser en ruiken beter.
 • Gebruik een oud, donker gekleurde handdoek of washandje te drogen het gebied, als het rommelig. Of beter nog, gebruik maken van een baby veeg of wc-papier om het gebied droog.
 • Draag ademende kleding en natuurlijke vezels.
 • Als alternatief voor maandverband en tampons, overwegen het gebruik van een menstruatie cup. Dit is een zacht, flexibel beker die wordt ingebracht in de vagina afnemen van bloed en eenvoudig uitgewassen en hergebruikt. Studies hebben aangetoond dat cups lekken minder dan maandverband en tampons en hoeven niet bijna even vaak. Omdat ze niet absorberend, ze niet de groei van bacteriën die toxische shock syndroom de manier tampons doen veroorzaken moedigen. Aangezien de meeste vrouwen slechts om de paar jaar vervang ze, ook zijn ze veel goedkoper en veel duurzamer dan wegwerpproducten.

Waarschuwingen

 • Geurende maandverband en tampons zijn niet aan te raden, zeker als je een gevoelige huid hebt.
 • Vermijd ook vaginale sprays en zwaar geparfumeerde zeep.
 • Niet douche. Het kan verstoren de goede bacteriën die je beschermen tegen schimmels. Zwaartekracht en normale vaginale vocht zal het gebied een natuurlijke reinigen.
 • Haast je niet rond als een gekke vrouw, denken dat je zult een enorme puinhoop te maken als je geen gebruik maken van een tampon of pad meteen. Uw vulva zal bloed te houden van druipen gedurende enkele minuten, en als je dat doet druppelen, zal het een klein bedrag dat je kunt opruimen met wc-papier te zijn.