Wkanl

Hoe je poriën op natuurlijke wijze te minimaliseren

Poriën zijn kleine haarzakjes in de huid. Zij kunnen nemen op een grotere uitstraling wanneer ze zijn verstopt met vuil of olie. Ze kunnen ook groter door de toename van dode huidcellen die samenkomen bij de basis van de porie worden. De meest effectieve manier van het minimaliseren van de poriën op natuurlijke wijze is om hen duidelijk te houden. Dit omvat regelmatige reiniging, scrubben en zorg. Of u nu kiest om uw eigen huidverzorgingsproducten maken thuis of ze kopen, kunt u uiteraard minder je poriën met een paar hoogwaardige ingrediënten. Haver, komkommer, suiker, mint en zelfs stoom zijn enkele van de aanbevolen bestanddelen te zoeken of omvatten. Hier zijn een paar suggesties voor hoe je poriën op natuurlijke wijze te minimaliseren.

Stappen

Hoe je poriën op natuurlijke wijze te minimaliseren. Reinig uw huid met een milde, all-natuurlijke zeep.
Hoe je poriën op natuurlijke wijze te minimaliseren. Reinig uw huid met een milde, all-natuurlijke zeep.
 1. 1
  Reinig uw huid met een milde, all-natuurlijke zeep. Reinigingsmiddelen met havermout, geitenmelk of komkommer worden aanbevolen voor clearing poriën.
 2. 2
  Exfoliëren van de huid met een all-natuurlijke scrub. Of u uw eigen of een kopen, een aantal goede keuzes voor scrubben bevatten ingrediënten zoals suiker, hele haver of aardbei zaden. Deze items hebben een korrelige textuur die goed werkt voor het verwijderen van doffe, dode huidcellen. Kijk voor deze en andere exfoliërende in natuurlijke huidverzorgingsproducten of zelfgemaakte producten recepten.
 3. 3
  Gebruik een volledig natuurlijke toner om diep reinigen van uw poriën. Vermijd producten die alcohol of peroxide bevatten, omdat deze kunnen uw huid uitdrogen.
 4. 4
  Probeer het openen van de poriën met een stoombad. Dit kan gedaan worden door het koken van een pan water op het fornuis en dan zetten direct je gezicht boven de stoom gedurende ongeveer 15 minuten. Of u kunt warm water lopen in de gootsteen, plaatst u een handdoek over de achterkant van je hoofd en zet je gezicht naar beneden om de stoom te vangen in je gezicht als het stijgt. De handdoek zal hangen onderaan de kanten van je gezicht en helpen vangen de stoom. De stoom zal helpen openen de poriën en ruimen alle residuen.
 5. 5
  Drink veel water elke dag. Gehydrateerde huid heeft niet alleen een gezond uiterlijk, maar ook helpt bij genezing zelf.
 6. 6
  Meng een oplossing van appelazijn en gemalen muntblaadjes. Combineer 2 eetl. (30 ml) van elk in een klein glazen flesje. Laat de oplossing zitten voor 1 week dan stam uit de munt en voeg 1 kopje (236 ml) van gefilterd water. Gebruik dit als een toner, bij voorkeur 's nachts, want het heeft wel een sterke azijn geur.
 7. 7
  Probeer een oplossing van soda en water. Roer 2 el. (30 ml) van zuiveringszout met een kleine hoeveelheid water tot een pasta vormt. Breng deze pasta op uw huid en laat ze drogen voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Afspoelen met warm water.
 8. 8
  Solliciteer ijs direct op uw huid voor een snelle oplossing. De koude zal krimpen natuurlijk je poriën tijdelijk en kunt u de tijd om make-up of sunblock zonder dat het diep in de poriën en waardoor ze te verstoppen. Zorg ervoor dat u grondig te reinigen elke make-up of sunblock weg zo snel als je kunt.
 9. 9
  Vermijd roken en tweedehands rook mogelijk wanneer. Smoke vermindert de hoeveelheid zuurstof, bloed en voedingsstoffen die naar de huid. Dit remt het vermogen van de huid om zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen.