Wkanl

Hoe te haarborstels en kammen schoon

Ooit pak je kwast en opeens denken, "Zijn vogels proberen te nestelen in mijn haarborstel?" Natuurlijk, je volgende gedachte is een paniekerige "Oh nee, al dat haar vandaan mijn hoofd?" Tijd om de haarborstel schoon!

Clean borstels en kammen niet alleen houdt je haar gestyled en grauwen-free, maar ook houdt je haar langer schoon. Het zorgt er ook voor dat borstelen en kammen is niet het toevoegen van pluizen of pluisjes aan je haar. Het is snel en makkelijk om altijd een schone borstel of kam, en wij laten u zien hoe.

Stappen

Hoe te haarborstels en kammen schoon. Verkrijg de vuile borstel.
Hoe te haarborstels en kammen schoon. Verkrijg de vuile borstel.

De borstel voldoet kam methode

 1. 1
  Verkrijg de vuile borstel. Het eerste wat je wilt doen is duidelijk uit massief klitten van de oude haren en iets anders dat is verzameld in dat nest van gevallen bont. Terwijl je toch bezig bent, pak een kam.
  • Halen al het haar uit de borstel. U kunt dit doen met uw vingers of een tandenstoker, maar je wilt zo veel uit als je kunt voordat je verder
  • Bevochtig de borstel en kam onder warm stromend water. Dit zal helpen verzachten dat wat er over is van de overgebleven sluizen.
  • Breng een kleine hoeveelheid shampoo om de borstelharen van een van de borstels. Het zal helpen breken geen haar vet, en ook het reinigen van uw haarverzorging gereedschappen.
  • Zachtjes schrobben van het penseel haren met de kam. Voor het beste resultaat, schrobben slechts in een richting, de haren slepen uit tussen de borstelharen met elke slag.
  • Blijven voorzichtig schrobben als je houd de items onder de warme stromend water totdat alle sop-en al het haar-zijn verdwenen. Als u opraken van sop voordat u opraken van reserve haren, herhaal het proces. Wees niet te ruw met het penseel varkenshaar of ze zouden kunnen uitvallen, als je haar.
 2. 2
  Droog de ​​borstel (s) of de kam op een handdoek.

Andere methoden

 1. 1
  Probeer het weken uw penseel. U kunt ook het reinigen van een borstel of kam door het weken in een mugful van warm water en een beetje shampoo. Of u kunt een mugful witte azijn proberen, die olieachtige afzettingen achtergelaten door je haar zal verwijderen. Afspoelen en afdrogen.
 2. 2
  Een andere alternatieve manier: Gebruik uw oude gebruikte tandenborstel om de borstels van de kam schoon te maken na het aanbrengen van een milde zeep of shampoo om het. Dit is een eenvoudige en een perfecte manier om de kam schoon te maken, maar wij raden u aan een nieuwe tandenborstel in de aanslag. Markeer degene die je zo gewend je welke je niet om te gebruiken in je mond!

Tips

 • Verwijderen haren uit je borstel of kam na elke poetsen. Minder vuil in de borstels / kam zo blijven.
 • Je zou niet willen haar oliën en vuil weer op je haar direct na het wassen, zodat het schoonmaken van uw borstel / kam voordat je shampoo geeft je een schone borstel / kam te gebruiken wanneer je haar is op zijn schoonst.
 • Als het schoonmaken van uw styling tools met azijn, moet u een druppel of twee van je favoriete essentiële olie toe te voegen aan de zure geur van de azijn te verminderen.
 • Bevochtigen van de haar in de borstel maakt het een stuk makkelijker om te kiezen uit.
 • Een taps toelopende "interdentale" borstel is zeer geschikt voor het reinigen van de bodem van een borstel, tussen de borstelharen en een kam. Deze speciale borstels in de tandheelkundige gedeelte van een apotheek.
 • Wees voorzichtig als je het krijgen van bepaalde vormen van kammen of borstels nat, zodat vocht geen binnenkant komen te zitten van de onderdelen en groeit schimmel.

Waarschuwingen

 • Reinig altijd uw borstel / kam voorzichtig zodat haren / tanden niet afbreken. Gebruik nooit uw vingers om een ​​borstel schrobben, het is pijnlijk om te prikte in de vinger door een borstelharen / tine of erger-onder de nagel.