Wkanl

Hoe om te bepalen of je je soulmate hebt gevonden

Al vroeg in een relatie is het vaak heel moeilijk om te bepalen of u uw ideale match gevonden hebt en als de persoon die je aan het daten is eigenlijk je soulmate. Echter, er zijn bepaalde aanwijzingen dat laten weten vrijwel meteen de vraag of degene die je aan het daten bent is uw perfecte partner.

Stappen

Hoe om te bepalen of je je soulmate hebt gevonden. Beslissen of u bent volledig comfortabel en ontspannen met deze persoon, alsof je hem / haar heb gekend voor een lange tijd.
Hoe om te bepalen of je je soulmate hebt gevonden. Beslissen of u bent volledig comfortabel en ontspannen met deze persoon, alsof je hem / haar heb gekend voor een lange tijd.
 1. 1
  Beslissen of u bent volledig comfortabel en ontspannen met deze persoon, alsof je hem / haar heb gekend voor een lange tijd. Soulmates hebben vaak een "gevoel alsof ze elkaar al kenden 'voordat ze ontmoet. Volgens esoterische studies van zielsverwanten, zij daadwerkelijk hebben ontmoet, in hun vorige levens. Of dit waar is en of je het gelooft of niet maakt eigenlijk niet uit. Het feit is dat soulmates hebben een fundamentele energie band die ze beiden voelen vanaf het begin. Ze kan het niet uitleggen, maar het voelt alsof ze elkaar langer bekend dan ze in werkelijkheid hebben. Ze voelen zich op hun gemak voelen met elkaar, alsof ze kon zeggen of wat ze konden met een oude vriend te doen. Het comfort niveau is extreem hoog tussen zielsverwanten.
 2. 2
  Beslissen dat je niet speelt "de dating game". Soulmates wacht niet 3 dagen voordat u belt na een eerste date. Soulmates niet "play hard to get" of doen alsof ze minder zorg over hun partner dan ze daadwerkelijk doen, zelfs in het begin van de relatie. Soulmates zijn niet bang om "kijken wanhopig" tegenover elkaar door het maken van een beweging, en ze zeker niet voorbehouden over hoe ze zich voelen over elkaar (of ze verwoorden het of niet). Belangrijkste wens soulmates 'is om gewoon met elkaar, en ze zijn niet bezig met wat iedereen denkt, en veel minder hoe ze moeten handelen op een bepaald punt in de relatie. Ze doen gewoon wat goed voelt.
 3. 3
  Voel een diepe verbinding met deze persoon vanaf het allereerste begin. Zoals ik in het eerste teken genoemd, soulmates hebben een fundamentele band op het energie-niveau, en het is meestal duidelijk voor beide partijen heel vroeg in de relatie. Dit kan worden omschreven als een gevoel dat deze persoon is bijna een onderdeel van je op een bepaalde manier (niet te verwarren met verliefdheid, waar je het gevoel dat je nodig hebt van de persoon om verder te leven, om zo te zeggen). Je voelt je alsof deze persoon voegt diep om de kwaliteit van je leven en je wilt belangrijke momenten te delen met hem / haar, als soulmates altijd alles delen.
 4. 4
  Te weten komen over hun leven waarden. Je belangrijkste levenswaarden zijn een match. Soulmates bijna altijd eens over belangrijke dingen in het leven. Het betekent dat ze delen verschillende waarden, van geestelijk tot materialistische, en ze het eens over veel dingen van waar ze willen wonen aan hoe zij hun vrije tijd doorbrengen. Ze hoeven niet per se om allemaal dezelfde belangen hebben, maar ze zeker delen de belangrijkste degenen. Wat dit betekent varieert van paar tot paar. Bijvoorbeeld, mijn partner en ik willen heel andere muziek, maar voor ons is het een erg triviaal verschil, want muziek is niet een zeer belangrijk onderdeel van ons leven. Echter, voor een ander koppel, kan muziek zijn erg belangrijk, en als ze zijn soulmates, grote kans dat ze het eens over het soort muziek ze leuk vinden.
 5. 5
  Voel de nabijheid. Als je de liefde, het is diep sensueel, evenals zeer gepassioneerd en bevredigend. De fysieke uitdrukking van de liefde tussen zielsverwanten is net zo krachtig als hun emotionele en spirituele band. Wanneer soulmates komen fysiek bij elkaar, het is meer dan alleen een seksuele daad. Het is hun diepe spirituele verbinding materialiseren in tastbare vorm. Dat is de reden waarom de intensiteit en passie niveau tussen zielsverwanten is meestal veel hoger dan die van reguliere koppels. De diepe verbinding die je voelt in punt # 3 van binnenuit zal ongetwijfeld ook worden uitgedrukt uit zonder in een soulmate relatie.