Wkanl

Hoe te romantisch in bed

Iedereen voorkeuren en behoeften, verdient enige verandering in het bed. Een goede verandering zou kunnen zijn om een ​​inspanning om meer lief en romantisch te doen. Dit is geweldig voor een relatie, brengt je dichter bij elkaar, en het opent mogelijkheden voor u en uw partner te krijgen om elkaar beter te leren kennen. Dit artikel geeft u ideeën over hoe je meer romantisch in bed te geven - zowel voor vrouwen en mannen.

Stappen

Hoe te romantisch in bed. Knuffel.
Hoe te romantisch in bed. Knuffel.
 1. 1
  Knuffel. Knuffelen is belangrijk lichaamscontact. Het maakt niet uit of het met of zonder kleren aan, of als het een voor-of achterkant knuffel, maar het belangrijkste onderdeel is het samenbrengen van de twee lichamen. Het stimuleert ook de vele betekenissen en releases ontspannend, rustgevend en kalmerend enzymen om het lichaam en geest.
 2. 2
  Massage. Masseren is zowel sexy en ontspannend. Het brengt je samen als een paar, en laat zien dat jullie beiden de zorg voor de ander plezier ook. Het is een goed idee om een ​​beetje te lezen over hoe je iemand masseren, zodat de ervaring is mooi en niet pijnlijk op geen enkele manier. Ook kunt u oliën kopen en dus om de huid gladder te maken en los te maken van de spieren, maar het is niet noodzakelijk.
 3. 3
  Praten. Het is belangrijk om ook mondeling contact, terwijl u samen bent. Als je allebei graag vuile praat, dan is dit oke, maar vergeet niet, dat als je wilt ervaren romantische, dan moet je romantische verbaal te zijn. Vertel je partner waarom hij / zij is groot, dat je hem / haar houdt en dat je denkt dat hij / zij ziet er prachtig uit, en voelt lekker en ga zo maar door. Dit is een geweldige manier om je partner laten weten dat je het maken van een poging om zijn romantische.
 4. 4
  Kiss. Zoenen is belangrijk, en hoewel het moeilijk is om te kussen, terwijl in sommige posities, kun je nog proberen om het te doen in het voorspel, en vergeet niet, nogmaals, dat als je wilt dat de ervaring te romantisch, moet het laten zien in de manier van het kussen te. Klein en zacht kussen met de mond gesloten zijn lief en romantisch. Ze kunnen overal op het lichaam, maar de beste locaties zijn, vlak achter het oor, op de hals, de mond, wangen, rug, borst en buik.
 5. 5
  Netjes zijn. Goed schoon jezelf voordat je naar bed, op een aantal milde parfum, wassen en drogen je haar en scheren indien nodig. Dit zal uw partner weten dat u de zorg voor hem of haar, en dat u wilt dat de ervaring leuk en romantisch te maken.

Tips

 • Knuffelen achteraf.
 • Reinig de slaapkamer en het bed. Ook, dim de lichten.
 • Maak een aantal leuke, lichte maaltijden en knuffelen voordat je aan de wet.
 • Zet wat romantische muziek.
 • Breng iets lekkers naar bed - chocolade, aardbeien, druiven of zelfs ijsblokjes.