Wkanl

Hoe om te gaan met verliefdheid

Als je ooit verliefd geworden op, dan weet je dat je kunt voelen 'happy' of 'ongelukkig'. Als je niet de kans dan zul je nooit weten hoe een liefdevol gevoel voelt.

Stappen

Hoe om te gaan met verliefdheid. Voordat u een van deze stappen je afvragen of je vertrouwen op je jongen / vriendin.
Hoe om te gaan met verliefdheid. Voordat u een van deze stappen je afvragen of je vertrouwen op je jongen / vriendin.
 1. 1
  Voordat u een van deze stappen je afvragen of je vertrouwen op je jongen / vriendin. Je moet vertrouwen dan voordat je verliefd wordt, vrees het niet. verliefd worden is een geweldig ding. Je moet het feit dat je in de liefde te aanvaarden. Oordeel niet deze persoon voor de fout die je ex in het verleden heeft gemaakt.
 2. 2
  Eerst moet je hem laten zien / haar dat je comfortabel met hem, want als je onhandig met je jongen / vriendin bent u misschien onbewust duw hem / haar weg omdat hij in zijn hoofd zal denken dat je niet de zorg voor hem.
 3. 3
  Ten tweede: Probeer jezelf te committeren aan je geliefde, maar wees voorzichtig, niet plakkerig krijgen, want als je dat doet kan je hem weg te duwen. Committeren aan hem, concentreren op het maken van je relatie sterker. Bijvoorbeeld, niet flirten rond met andere meisje / jongens, wees trouw aan je geliefde. Dat zal je relatie te helpen zo veel.
 4. 4
  Derde: Laat hem dat u de zorg voor hem zo veel als hij om je geeft. Hou van hem, hem te kussen, knuffel hem. Geef hem / haar vlinders.

Tips

 • Hou je geliefde met volledige liefde en proberen te houden van uw liefde dicht bij u door de volledige liefde. Mis niet de kans om uw geliefde houden.
 • Waarlijk, er zijn 2 vormen van "liefde". Een sterke, langdurige ene en een korte, maar in eerste instantie net zo sterke liefde. Voordat u het besluit dat je echt van deze persoon, geef het wat tijd en veel van het denken.
 • Laat je niet door de omstandigheden van een verleden liefde voelt u bang van liefdevolle iemand nieuw.
 • Begrijp dat met liefde komt een kans op het krijgen van pijn, maar je zult weten of het de moeite waard is door hoe je je voelt. Niemand vergeet ooit zijn, maar ze kunnen ook niet wachten.
 • Als ze niet nemen u mee terug als je eenmaal hebben erover gesproken is het tijd om verder te gaan. Je was niet de bedoeling om samen te zijn. Er zijn veel eenvoudige manieren om over hem / haar graag op een dating website of een club en mensen te ontmoeten. Je weet nooit wat er kan gebeuren.
 • Als je echt van dat meisje, proberen om haar terug te krijgen. Niet bedelen, alleen met haar praten, en kijken of er een kans op het krijgen van weer bij elkaar. Als ze nee zegt, accepteer het dan en ga verder.

Waarschuwingen

 • Meisjes / jongens kunnen spelen spelletjes met je. Sommigen genieten van het maken van een man van hen, zodat ze kunnen breken met hen. Wees je bewust van dit. Luisteren met je oren, en niet je hart, en wees geduldig voor uw ware liefde.
 • Als je het gevoel dat hij / zij is niet eerlijk, dan accepteer je gevoelens. Ga naar buiten en ontmoet iemand anders. Maar niet "gewoon" doen. Wat als je het mis hebt? Zorg ervoor.
 • Niet te verwarren met een echt goede vriendschap met verliefdheid. Soms is een goede vriendschap zal leiden tot verliefdheid, maar als je je erg goede vent / vriendin dat je van hen houdt vertellen, zou het echt compliceren je relatie!