Wkanl

Hoe om te komen met romantische ideeën

Dus je hebt te lezen over hoe romantisch te zijn, maar je bent nog steeds op een beetje een verlies voor wat te doen voor die ene speciale persoon? Hier zijn enkele suggesties en tips om u te helpen de slag te gaan.

Stappen

Hoe om te komen met romantische ideeën. Worden aan hen denkt wanneer je kunt.
Hoe om te komen met romantische ideeën. Worden aan hen denkt wanneer je kunt.

Coming up met romantische ideeën

 1. 1
  Luister aandachtig. Uw partner zal, in het kader van de normale conversatie, vermelden dingen die ze leuk of niet leuk. Dit is een kans om deze informatie te gebruiken om te maken / doen / iets voor hen te kopen. "Ik haat het als de bladeren vallen op het gras" een kleine traktatie voor hen zou zijn om rake hen terwijl ze uit en laat ze in een liefde-hartvorm. "Ik hou van katjes, willen dat we konden krijgen een" A gevulde of echt (misschien niet het beste idee) kitty kon hart smelten zijn.
 2. 2
  Worden aan hen denkt wanneer je kunt. Wanneer op het werk of rondlopen in uw buurt vindt u duizenden dingen te zien van het evenement affiches te plaatsen lunch zitten en leuk. Vrijwel alles kan romantisch zijn als je nadenkt over je partner en dingen te doen met / voor hen met hun geluk als je doel.
 3. 3
  Voeg een leuke touch. Houd uw significante andere hand. Kopen van een aantal massage-olie en een boek over eenvoudige massage kan wonderen verrichten.
 4. 4
  Wees je bewust van zijn / haar gevoelens. Probeer te sarcasme vermijden, tenzij u beiden in een grapje stemming. Wat lijkt misschien grappig kan een stemming helemaal verpesten. Leuk het is oke, maar niet dom zijn in een diepe romantische situatie.
 5. 5
  Omarm je innerlijke kind.
  • Neem je partner mee swingen op een schommel-set.
  • Maak je partner pannenkoeken en ontbijten in bed kijken zaterdagochtend tekenfilms.
  • Stap uit de kleurpotloden of klei en maak iets goofy samen.
  • Lees een boek van kinderen samen.
  • Huur een fantasy film en bekijk het samen.
  • .
  • Hebben een kussengevecht.

Monster ideeën

 1. 1
  Heb een ballon jagen. Het geven van een heden kan worden gekruid een beetje met een kleine "schattenjacht." Blaas enkele ballonnen en verbergen in elk een nota van waar te gaan. De huidige kan zowel materiaal of iets simpels.
 2. 2
  Maak een puzzel aanwezig. Zoek een puzzel bedrijf, of maak een puzzel jezelf met een foto van jullie of jullie beiden. Bij sommige speciale datum, start het verzenden van stukken in de brieven.
 3. 3
  Geef een muismat aanwezig. Een domme maar grappige aanwezig is om een ​​muismat te maken met uw partner's favoriete foto van je / jullie twee.
 4. 4
  Bel je partner. Als (s) hij pakt, vraag dan de partner om op te hangen en niet weer op te pakken. Als je uiteindelijk het antwoordapparaat te bereiken, hebben iets klaar die muziek kan spelen. Dan in plaats van het verlaten van een bericht laat een stukje van het liefdeslied, bij voorkeur wanneer iets zoets er gezegd wordt.
 5. 5
  Speel het "een kus voor elke lach" spel. Wanneer je partner lacht, hebt u recht op hem / haar te kussen. Dit kan tijdens een film of tijdens het uitgaan winkelen of een bezoek aan het museum.
 6. 6
  Maak de partner het gevoel dat u zich verenigd met hem / haar. Bijvoorbeeld, tijdens het reizen, onder zijn / haar naam op uw naamplaatje op de bagage, legde zijn / haar naam op de deur naar uw plaats. Verander je chat-naam op te nemen of wordt ernaar verwezen naar hem / haar. Maak hem / haar het gevoel dat (s) hij is een deel van je leven.
 7. 7
  Speel de ballon spel. Blaas een heleboel ballonnen en plaats ze tussen jou en je partner terwijl tot in bed. Probeer om ze pop door knijpen je lichaam bij elkaar als je knuffelen. Dit is moeilijker dan het klinkt. In sommige van de ballonnen kunt u zoete noten toevoegen.
 8. 8
  Bellen om te zien of u kunt ophalen alles op weg naar huis van het werk.
 9. 9
  Maak een date. Bel uw partner op het werk en zeggen: "Hallo knappe Ben je vanavond vrij"
 10. 10
  Schrijf uw partner een cheque van een miljoen kusjes.
 11. 11
  Geef hem / haar een lot en een briefje: "Ik raakte de jackpot toen ik met je trouwde" of "Je bent een op een miljoen."
 12. 12
  Op koude ochtenden warmen auto van uw partner.
 13. 13
  Inspiratie zoeken. Gebruik een thesaurus om u te helpen uw geliefde te beschrijven: mooi, engelachtig, goddelijk, subliem, verleidelijke, het betoveren, prachtig, prachtig, prachtig, prachtig, prachtig, charmante, verleidelijke, fabulous...
 14. 14
  Met behulp van een mes, traceren / schrijven "i love you" in de boter. Het zal uw partner verrassen volgende keer (en) hij het gebruikt.
 15. 15
  Verberg een liefdesbrief in de fles van vitaminen. De nota zegt "Probeer wat vitamine L."
 16. 16
  Strooi rozenblaadjes over het bed.
 17. 17
  Notities schrijven op post-it notities en plak ze rond het huis.
 18. 18
  Gooi een muntje in een fontein en een wens samen.
 19. 19
  Compliment. Het is eenvoudig, compliment meer, klagen minder.
 20. 20
  Als uw partner koopt frisdrank door het blik, gebruik dan een permanent marker te schrijven "i love you" op de bovenkant van ieder blikje. Doe dit alleen als je consequent vertelt je partner je van ze houdt of het misschien griezelig zijn.
 21. 21
  Wakker worden. Voordat je uit bed, het gezicht van je partner, geef hem / haar een kus en zeg: ". Ik ben dankbaar voor je hebt in mijn leven"
 22. 22
  Verberg een klein cadeautje voor hem / haar, zodat de twee van u zullen het samen ontdekken tijdens een wandeling.
 23. 23
  Douchen samen alleen in het licht van de kaarsen.
 24. 24
  Trek de zak uit je geliefde (ongebruikt) ontbijtgranen doos en sneed een klein gaatje erin. Plaats een liefdesbrief. Tape de zak en het terug aan het vak.
 25. 25
  Terwijl uw partner een douche neemt, schrijf de woorden "I love you" in de condensatie van de badkamerspiegel. Of als je samen douchen, schrijf het terwijl hij of zij is hem-of haarzelf drogen.
 26. 26
  Speel het vragenspel. Ga naar buiten en zoek een boek vol vragen en e-mail, of willekeurig vraag je partner de vraag. Of creatief te zijn en te reageren op hun vragen en antwoorden met je eigen vraag.
 27. 27
  Een van de klassiekers is het geven van bloemen. Echter, doe er rekening mee dat veel mensen eigenlijk liever bijzondere bloemen (rozen niet) of zelfs beter geplant bloemen als ze afgelopen maanden in plaats van dagen. Hoewel als ze niet een tuinman, zou snijbloemen de beter idee zijn.
 28. 28
  Wacht tot je partner naar bed te gaan. Als je de avond samen hebt doorgebracht, gaan met elkaar naar bed... zelfs wanneer seks is niet op de foto. Het toont de zorg voorbij lichamelijkheid.
 29. 29
  Stuur een dozijn rozen: 11 rode rozen en 1 witte. Maak een notitie te zeggen "In elke tros er een die opvalt -. En jij bent die ene" Of stuur 11 echte rozen en 1 nep. Maak een notitie te zeggen "Ik zal van je houden tot de laatste sterft."
 30. 30
  Plaats een nieuw sieraad in hun sieraden doos en wachten tot ze het merken.
 31. 31
  Als een soort geschenk, geef ze een zelfgemaakte "coupon" voor iets als een gratis kus of een gratis massage. Ze kunnen niet nemen u op het aanbod, en zal in plaats daarvan gewoon blijven de coupon als een herinnering.
 32. 32
  Neem de tijd om een gedicht te schrijven, ook al is het een beetje goofy. Zij zullen waarderen dat je genoeg gaf om het te doen.
 33. 33
  Neem ze uit op een datum dat is alles over catering aan hun verlangens (i. E. Een film of restaurant of club of arcade dat je weet dat ze het leuk maar je bent niet normaal om). Enkel iets speciaal om hen te laten weten dat u aandacht besteden aan hun verlangens.
 34. 34
  Neem foto's van hen, die ze niet kunnen opmerken en maak een video met de favoriete liedje op de achtergrond speelt.
 35. 35
  Neem je partner mee naar een huis. Het is relatief goedkoop en ze bieden een leuke sfeer en veel spelletjes. Zo niet, breng een spel kaarten of een ander klein formaat spel en plezier hebben een paar uur met iets lekkers te drinken en het spelen van games.
 36. 36
  Wees niet bang om je partner te vertellen als ze je hebt gewekt; vertel hen plagen hoe ze leidt je in verleiding en dan kussen ze. Zij zal voelen als de gelukkigste persoon in leven.
 37. 37
  Als je een romantische partner, bedenk dan dat het gaat in beide richtingen. Als ze willen je kussen, ze willen worden gekust.
 38. 38
  Schrijf een "respect" brief. Vertel hen 1-3 dingen die je echt respect over hem (bv, ik heb respect voor de manier waarop je de deur open voor mij. "," Ik uw arbeidsethos respecteren. "," Ik heb respect voor hoe je echt begrijpen hoe de auto werkt. ")
 39. 39
  Koken van een maaltijd, of ontbijt of diner. Het is eenvoudig, maar heeft altijd een goed effect.
 40. 40
  Breng romantiek naar de slaapkamer en iets buitengewoons te doen. De meeste mensen voelen zich opgewonden voelen dat hun partner hen wil behagen op een manier die buiten het gewone.

Waarschuwing

Geen van deze zijn gegarandeerd om te werken. Uw partner kan u enkele van deze kinderlijke, anderen ze kunnen voelen zijn te heftig voor je relatie. Alleen gebruik maken van degenen waarvan je denkt dat zal werken met uw significante andere.