Wkanl

Hoe om bemind te worden

Zijn geliefde is wat we allemaal willen, is het niet? Dus waarom is het soms onmogelijk lijken? Hou van jezelf eerst. Nee, dit betekent niet dat als zelfstandige geabsorbeerd, het betekent gewoon gelukkig te zijn in jezelf. Als u tevreden bent met wie je bent, zal snel genoeg anderen volgen.

Stappen

Hoe om bemind te worden. Vind wat maakt je aankruisen.
Hoe om bemind te worden. Vind wat maakt je aankruisen.
 1. 1
  Vind wat maakt je aankruisen. Het zou kunnen betekenen gewoon oppakken van een nieuwe hobby of het gooien van jezelf in een baan waarvan je houdt. Vind een passie, iets dat je afleidt van alles en stelt u in staat om te ontspannen. Niet alleen is het goed voor je ziel, uiteindelijk haar een conversatie starter. Als het komt de tijd om liefde te vinden, of vriendschappelijk of romantisch, heb je een gemeenschappelijke grond. Iets om te delen met anderen, kan een gedeelde belangstelling brengen vaak de meest onwaarschijnlijke mensen samen. Zoek een passie en uiteindelijk zul je iemand om het te delen met zoeken.
 2. 2
  Stop bottelen dingen! Als je boos of verdrietig bent, laat het uit! het naar beneden of zelfs alleen maar te tekenen het. Niemand houdt van "bagage" en het kan vaak schrikken anderen uit of geacht "onaantrekkelijk". Hier is een goed voorbeeld van hoe je stress te verlichten: Pak een oud stuk papier (ongewenste e-mail en ontvangsten werkt het beste) en schrijf de slechte dingen over je dag. Als je klaar bent, kijk dan in de lijst en als je klaar bent, verfrommelen het op en gooi het weg. Als je klaar bent met deze, neem een ​​dagboek en schrijf alle goede dingen die er met je gebeurd die dag. En het kan van alles zijn van "Ik was niet te laat op het werk (weer)" tot "Ik sprak met hem / haar in de klas van vandaag".
 3. 3
  Scheid de goederen van de kwaden. Het is belangrijk om ze te scheiden, omdat op de dagen dat je het nodig hebt, al die gelukkige herinneringen en al die lijsten en plannen en dromen zijn geweldige herinnering van "het leven was niet altijd zo slecht."
 4. 4
  Trakteer jezelf goed! Zo oppervlakkig als het is, als je tevreden bent als je kunt zijn aan de binnenkant, wat is er mis met het polijsten van de buitenkant? Dus verwen jezelf elke keer in een tijdje! Probeer een nieuw kapsel of genieten in die outfit je zweren "je niet nodig". Iedereen verdient een kleine gift aan zichzelf elke keer in een tijdje. Zelfs een goedkope kleine nick-knack of trinket kan uw geesten fleuren.

Tips

 • Hebben in jezelf en wat nog belangrijker is in anderen. Vertrouwen is besmettelijk dus laten schijnen! Niets is sexier dan iemand met hun hoofd op rechte. Je kon alles in de wereld of niets hebben, maar als je er vertrouwen in jezelf, kun je niet meer aantrekkelijk.
 • Je bent mooi! Herinner me aan dat voortdurend.
 • Denk er ook mensen kan je niet gelukkig maken, maar je kunt. Dat anderen iets ter tafel te brengen, maar aan het eind van de dag moet je weten wat je gelukkig maakt en wat je gelukkig zal houden.
 • Hebben altijd geduld. "Lieveheersbeestjes, Katherine, veel en veel lieveheersbeestjes". Under the Tuscan Sun? Nee, goed Katherine vertelt Frances om geduldig te zijn en op zoek naar een man is als zoeken naar een lieveheersbeestje, wanneer je eindelijk geven ze kruipen over je heen. Werk aan jezelf en je eigen geluk en wanneer je het het minst verwacht, misschien geluk toeslaan.
 • Blijven schrijven. Het helpt echt om alles eruit te komen en uiteindelijk laat het allemaal gaan. Maar vergeet niet te scheiden van de goede van de slechte en vast te houden aan alle goede herinneringen.

Waarschuwingen

 • Soms harten breken, maar je moet lijm de stukken weer, liefde komt weer!
 • Iedereen leert van hun fouten. Harten breken niet, ze hebben alleen een beetje gekneusd soms. Je zult groeien, je zult leven, en je op zult gaan.