Wkanl

Hoe meisjes te wekken

Wekken vrouwen is een kunst. Om het goed te doen, moet je de perfecte balans tussen agressief en Coy toeslaan. Je moet weten hoe je het lichaam van een vrouw aan te raken en om te begrijpen wat ze wil --- en wanneer ze het wil. Als je wilt weten hoe je zet het vuur en zet een vrouw op de volgende stappen.

Stappen

Hoe meisjes te wekken. Creëer een sexy sfeer.
Hoe meisjes te wekken. Creëer een sexy sfeer.

Stel de stemming

 1. 1
  Creëer een sexy sfeer. Als je een sexy sfeer te creëren, zal je meisje worden ingeschakeld voordat je eerste kus. Je moet ervoor zorgen dat de verlichting, geur en geluiden in je wieg zijn ingesteld voor romantiek. Hier is hoe het te doen:
  • Hebben zachte en sexy verlichting. Wanneer je loopt in je appartement, moeten de lichten al worden afgewezen laag - net genoeg voor je vrouw om je te zien, maar niet zo fel, dat ze het gevoel zelfbewust. Licht een paar kaarsen.
  • Heb een sexy ruikende appartement. Als je weet dat je zult hebben van een dame dan op een bepaalde avond, open uw ramen tijdens de dag en laten wat frisse lucht in. Sommige mannelijke potpourri kan helpen bij uw appartement te blijven te vers. Wanneer uw dame arriveert, terloops licht wat wierook, of zorg ervoor dat die kaarsen zijn geparfumeerd.
  • Speel sexy muziek. Uw dame zal meer worden ingeschakeld als u de juiste muziek. Jazz kan maken haar het gevoel verfijnd, en R & B kan haar in een sexy mood gezet. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat je ongedwongen over zetten het op bent, en speel het zachtjes.
 2. 2
  Heb sexy versterkingen. Uw huis moet worden voorbereid voor sexiness van tevoren, zodat de stemming kan warm blijven en je kunt onderbrekingen voorkomen. Hier zijn een paar belangrijke punten om altijd op voorraad hebben:
  • Iets te drinken. Wees bereid met rode en witte wijn en andere dranken die je vrouw kunt houden. De kans is groot dat je terug van drinken op een sexy dinner date, en houden dingen gaan bent gekomen, moet u altijd iets extra's te nippen aan het geval dat.
  • Iets te eten. Als u meer tijd nodig om op te warmen om naar de slaapkamer, kan het delen van een sexy snack helpen opzetten van de stemming. Wees voorbereid met sexy voedsel zoals druiven, aardbeien, kaas en crackers, of chocolade. Vermijd alles vettig of gebakken dat je gas, die zeker niet op een afslag zal kunnen geven eten.
  • Iets op te ruimen met. Als je van plan bent de akte, hebben een schone handdoek en verse zeep voor je meisje, dus je hoeft niet te schakelen haar af door haar een nat, beschimmeld handdoek.
 3. 3
  Heb een sexy huis. Zo hard werken als je kunt om een ​​huis dat zal blijken de dames op onmiddellijk hebben. Uw huis moet toonbaar zijn, zodat je meisje wil wagen in de slaapkamer. Hier is hoe:
  • Te reinigen. Dit is het belangrijkste onderdeel van het instellen van de stemming. Verberg je vuile was, schoon alle oppervlakken in uw huis, en absoluut zorg ervoor dat u niet beschikt over een groezelige badkamer. Je meisje moet zo comfortabel mogelijk te maken voordat ze klaar voor actie kan zijn.
  • Modieus zijn. Uw huis niet hoeft te worden ter waarde van een miljoen dollar om een ​​dame te schakelen. Hebben stijlvolle houten of lederen meubels, een paar mooie schilderijen, en een goede stereo-installatie om je meisje te laten zien dat u de zorg over uw omgeving. Vermijd veel foto's van u en uw ex-vriendinnen.
  • Heb een sexy bed. Reinig uw lakens en dekens, hebben mooie, zachte kussens, en een schone nachtkastje. Dit is de tijd om je foto's van jou en je moeder zet zo ver mogelijk weg. Je meisje moet zich comfortabel voelen knuffelen in je covers klaar voor je lichaam te zijn.

Hebben ongelofelijke voorspel

 1. 1
  Maken haar comfortabel voelen. Zodra u de juiste stemming hebt ingesteld, moet je beginnen met je meisje te schakelen door het maken van haar het gevoel thuis. Als ze ontspannen is, is ze meer kans om te haken. Hier is hoe het te doen:
  • Hang op haar jas en hebben haar opstijgen haar schoenen. Ze zal meer op haar gemak voelen zodra ze doet.
  • Bieden haar een drankje. Niet dwingen haar om te drinken, maar giet haar een glas wijn als ze wil een. Als ze drinken, moet je ook drinken, zodat ze niet het gevoel zelfbewust.
  • Complimenteer haar. Maak je vrouw goed door haar te laten weten hoeveel je van haar het gevoel. Vertel haar hoe goed ze eruit ziet, wat een geweldige tijd je hebt met, of hoeveel u van de manier waarop ze lacht.
 2. 2
  Raak haar in sexy manieren. Als uw vrouw is ontspannen, zal ze willen dat je dichter bij haar te komen. Wees niet verlegen - sidle omhoog naast haar en begint haar te raken op subtiele manieren om het voorspel te starten. Hier is hoe het te doen:
  • Naast haar zitten en laat je benen tintje. Sla je arm om haar heen. Als ze echt in, beginnen te spelen met haar haar.
  • Als ze draagt ​​dangly oorbellen, zachtjes houdt een in je hand en zeggen hoeveel je het leuk vindt, terwijl je vingers borstel tegen haar oorlellen.
  • Laat je handen grazen, en zelfs haar hand vasthouden en strelen haar vingers als ze wil dat je.
  • Geef haar een sexy massage. Masseer haar schouders, haar onderrug, of zelfs haar biceps. Dit zal zeker zet haar op en helpen haar laat los.
 3. 3
  Zoenen met passie. Zoenen is de eerste grote stap die je zult maken, en je hebt om het goed te krijgen als je wilt om je 's nachts naar het volgende level. Om de perfecte zoenen, moet u een onweerstaanbare zoenen stijl vinden. Hier is hoe het te doen:
  • Wees lief. Kus haar eerst zachtjes, zonder te veel tong. Lichtjes grazen je lippen, en langzaam raak het puntje van je tong de hare. Als ze ontvankelijk, beweeg je tong dieper in haar mond, maar doe het rustig aan.
  • Laat haar meer willen. Neem pauzes van het kussen voor de ogen te vergrendelen, borstelen terug haar haren, of om te beginnen met zachtjes kuste haar op de nek van haar nek of schouders. Niet alleen zoenen zonder te stoppen voor uren op eind. Ze zal ofwel vervelen of gewoon uitgeput.
  • Meer agressief met uw aanrakingen. Terwijl je haar kussen, beweeg je handen naar beneden haar lichaam zachtjes aanraken haar middel, haar borsten, of haar binnenste dijen. Zorg ervoor dat ze comfortabel met je nieuwe moves.
 4. 4
  Start met je kleren uit. Zodra uw kussen wordt steeds warm en zwaar, het is tijd om te beginnen met het verwijderen van je kleren, zodat u kunt het op. Om de toon voor hete sex ingesteld, moet u uw kleren uit te trekken op de juiste manier. Hier is hoe:
  • Neem overhemd van je meisje als eerste uit. Zachtjes leg je handen onder haar shirt en slip het uit over haar hoofd. Als het een button-down overhemd, ontknopen het langzaam en gooi het weg.
  • Vervolgens start je eigen shirt. Niet opstijgen al je kleren eerste. Dit kan een meisje in paniek raken en zal haar denk dat je te agressief. Haast u niet.
  • Zodra uw shirts zijn uitgeschakeld, blijven zoenen, maar neem het meisje beha na een tijdje. Opmerking Als de gesp is in de voor-of achterkant, en probeer te glad over het nemen van het uit. Wees niet lastig en maken grappen over hoe je dit nog niet hebt gedaan in een tijdje, of hoe onmogelijk het is om te nemen uit haar beha. Dit zal gewoon weer haar af en zal je onervaren kijken.
  • Zachtjes aanraken het meisje over haar ondergoed. Dit maakt haar wil je af te nemen haar rok of broek. Als ze het dragen van broeken, trek ze naar beneden. Als het een rok, schuif deze naar beneden over haar benen.
  • Doe je broek uit, of wachten tot ze ze af als ze comfortabel mee. Nu dat je zowel naar je ondergoed, als je beiden bereid bent, is het tijd om te beginnen met de voorbereiding voor seks.

Hebben de juiste bewegingen in de slaapkamer

 1. 1
  Wees duidelijk over het hebben van seks. Hoewel je misschien wilt springen om conclusies zodra je zowel in je ondergoed, is het belangrijk om duidelijk te maken dat u zult hebben van seks dus dingen zijn niet lastig en zijn er geen misverstanden. Hier is hoe het verleden die hindernis te verplaatsen:
  • Zeggen, "Ben je klaar? ' of "Wil je?" Maak duidelijk dat je wilt om het te nemen naar het volgende niveau.
  • Als ze daarmee instemt, bereid met een condoom. Glad zijn over zetten het op, en probeert zo efficiënt mogelijk te zijn, zodat je niet doodt de stemming.
 2. 2
  Zet uw meisje op zo veel als je kunt voor de seks. Mannen zijn vaak klaar zijn voor seks voor vrouwen, en zelfs als je een aantal grote voorspel hebt gehad, moet je meer tijd besteden aan het lichaam van je meisje voordat je begint steeds het op. Hier is wat te doen:
  • Strelen en kus haar lichaam - allemaal voorbij. Kus haar nek, haar schouders, haar borsten, haar buik, en de binnenkant van haar dijen.
  • Vertel haar hoeveel je van haar. Whisper een paar regels over hoe sexy haar lichaam is, of hoeveel liefde een bepaald deel van haar.
  • Raak haar genitaliën zachtjes. U kunt haar te plagen een beetje door haar aan te raken en vervolgens uw hand te bewegen ergens anders voor een tijdje - dit laat haar willen meer. Zodra ze klaar is voor geslachtsgemeenschap, moet je voor gaan.
 3. 3
  Vind uw seksuele stijl. Er zijn tientallen manieren om geweldige seks te hebben, en als je eenmaal begint, moet je het gevoel uit uw vrouw om te zien wat ze is comfortabel met en wat ze in. Hier is hoe je een gevoel voor uw seksuele stijl te krijgen met uw nieuwe partner:
  • Probeer verschillende posities. Begin met op de top en kijk of ze wil dat op de top of zelfs het hebben van seks op een meer avontuurlijke manier. Probeer niet iets te gek op het eerste - krijgen een goed ritme te gaan voordat je creatief.
  • Zien als ze houdt te zacht of agressief. Probeer wat licht bijten of een intense aanrakingen te zien als ze heen en weer beweegt. Sommige vrouwen willen zijn leuk en agressief, maar wachten op u om de overstap te maken. Maar als ze houdt om zacht, neem dan je tijd, en licht houd haar.
  • Probeer dirty talk. Dirty talk is niet voor iedereen, maar als je vrouw is in, het kan een lange weg te gaan in het draaien van haar op. Vertel haar wat je doet met haar, wat je zou willen doen om haar, en complimenteren haar lichaam. Als ze niet beantwoorden, toon neer.
 4. 4
  Sterke finish. Beide partners moeten voelen tevreden na uw tijd samen, en voordat u klaar bent, moet u ervoor zorgen dat uw vrouw heeft een goede tijd. Hier zijn een aantal manieren om sterke finish in de slaapkamer:
  • Vergeet niet dat veel vrouwen niet orgasme van seks, dus als ze niet orgasme, raakt haar tot ze doet.
  • Als u klaar bent, niet meteen opraken van de ruimte of hop in de douche. Neem de tijd om in bed blijven en streel je vrouw en haar vertellen hoe geweldig het was.
  • Heb teleurgesteld zijn. Als je vrouw haar hoogtepunt niet heeft bereikt, of als u voortijdig orgasme, wees niet ontmoedigd. Dit gebeurt vaker dan je denkt, en het hanteren van het met rust zal haar laten zien dat je vertrouwen in wie je bent.
 5. 5
  Laat haar meer willen. Als je eenmaal hebt ingepakt dingen in de slaapkamer, zijn er een paar dingen te doen, zodat je meisje wil weer bij je slapen, of het nu later die avond, of later die week. Hier is hoe je dingen op een goede nota te beëindigen:
  • Bieden om samen te douchen om af te reinigen. Als ze het spel, kus haar zachtjes terwijl je douchen bent.
  • Niet gereserveerd nadat je seks hebt. Je moet je vrouw te geven wat ruimte, maar laten zien dat je dezelfde grappige, geweldige vent was ze te maken met uren geleden.
  • Zeg haar dat je een geweldige tijd gehad en willen het opnieuw te doen binnenkort. Wanneer ze vertrekt, loopt haar uit als een echte gentleman. Doe je jas aan haar, rijden haar huis of haar bellen een taxi, en kus haar aan de deur.
  • Speel het cool. Zeg niet: "Wanneer kunnen we weer hook up?" In plaats daarvan, gewoon zeggen dat je een geweldige tijd gehad en dat je haar binnenkort bellen.
  • Maak haar denken over aansluiten met jou. Zodra ze weg is, zal de occasionele sexy tekst herinneren haar aan de hete keer had ze in de slaapkamer. Als je soepel over deze zachte herinneringen zijn, ze zal meer sneller willen dan je kunt bijvullen op uw wierook en kaarsen.

Tips

 • Als je voortijdig orgasme, niet gedragen als een grote, beschaamd eikel. Speel het af en zachtjes excuses, maar geen big deal van maken.
 • Sharing is caring. Geef je vrouw zo veel liefdevol als ze je geeft. Richten op het maken van haar een goed gevoel.

Waarschuwingen

 • Niet ooit druk een vrouw tot seks met je. Laat haar de beslissing. Ze zou nooit spijt van het naar bed gaan met je mee.
 • Gebruik condooms om soa's te voorkomen. Je moet altijd een condoom als je slaapt met iemand voor de eerste keer. Heeft een vrouw die seks beter zal zijn niet overtuigen zonder een - dit is gewoon gevaarlijk en kan je vertrekken met een ziekte.