Wkanl

Hoe je een meisje om toe te geven dat ze je leuk vindt krijgt

Voordat u op zoek naar bevestiging dat ze je leuk vindt, moet je al het vertrouwen van het in je hart.

Stappen

Hoe je een meisje om toe te geven dat ze je leuk vindt krijgt. Gaan ervan uit dat ze je leuk vindt.
Hoe je een meisje om toe te geven dat ze je leuk vindt krijgt. Gaan ervan uit dat ze je leuk vindt.
 1. 1
  Gaan ervan uit dat ze je leuk vindt. Door dit te doen, je zelfvertrouwen (zorg ervoor dat het eigenwijs en grappig) portretteren. In dit geval zal de waarheid naar buiten komen vroeger of later.
 2. 2
  Laat haar weten dat je haar in haar taal en de mate waarmee ze is zowel comfortabel en klaar om te begrijpen. Wees bereid om te accepteren dat ze misschien niet klaar om u of nog je gevoelens (of haar voor die kwestie) geloven.
 3. 3
  Kijk niet "te makkelijk", zoals dit meestal presenteert een zwak imago. Hoe meer dat wordt verdiend hoe meer respect dat wordt gegeven en de kracht die wordt erkend. De tweede ze denkt dat ze heeft je rond haar vinger, bent u klaar.
 4. 4
  Engage haar in relatiegerichte onderwerpen en activiteiten. Maak positieve persoonlijke connecties. Samen volbrengen dingen.
 5. 5
  Deel uw waarden in woord of in actie. Zoek uit wat haar waarden zijn. Herkennen gemeenschappelijke waarden zonder al te voor de hand liggend.
 6. 6
  Vraag jezelf af wat je zou doen als je wist dat ze gemogen. Zou je haar te kussen? Zou u meer fysiek lichtgeraakt? Als je wil dat ze toegeven dat ze je leuk vindt, de kans groot dat u weet wat ze doet... dus doen alsof je het weet!
 7. 7
  Laat haar praten met haar ogen of haar handelingen (of op andere manieren). Sommige mensen zijn niet goed met woorden en u kunt vinden dat de boodschap die u zoekt is nu al duidelijk wordt uitgezonden in een onverwachte vorm.
 8. 8
  Behandel haar op een vriendelijke manier; geworden dicht bij haar. Op deze manier zal het gemakkelijker voor haar om toe te geven.
 9. 9
  Haar niet intimideren.

Tips

 • Het is vrijwel nooit een goed idee te brengen onderwerpen over ex-of andere ongemakkelijke onderwerpen. Als een gesprek terug brengt pijnlijke herinneringen, zult u verantwoordelijk voor zijn en haar algemene indruk van haar relatie met u zal snel verzuren worden gehouden.
 • Haar niet onder druk en blijven om haar opnieuw te vragen over en voorbij. Neem een ​​pauze en vragen een paar dagen later weer. Binnenkort zal ze beseffen dat het goed is dat ze je leuk vindt en zal het toegeven.
 • Als de herinneringen zijn goed (vanuit haar oogpunt), kan haar hart weg te dwalen van je. Anders ben je het terugbrengen van slechte herinneringen en haar onderbewustzijn zal je waarneemt als een vriend die ze te kunnen praten over haar verleden. Vervolgens moet je nooit geven haar de indruk dat u wilt in een relatie met haar te krijgen, tenzij u zeker weet dat is wat ze wil, ook. Waarom? Want wat als ze net uit een relatie? Wat als het een slechte relatie? Wat als ze wil gewoon te relaxen en zich geen zorgen over het feit dat in een langdurige relatie? enz. De algehele punt is om te weten hoe je het beste kan voldoen aan haar behoeften in elk moment.

Waarschuwingen

 • Praat niet over andere meisjes aan haar. Ze wil niet horen over hoe je een aantal willekeurige meisje hebben gezoend of ging op een date met iemand, zelfs als de kus of datum was niet goed. Het werkt niet om te proberen om haar jaloers te maken op deze manier, noch maakt het je meer wenselijk of mysterieus. Het zal haar alleen maar in verwarring en maken haar denken dat je mag haar niet.
 • Kom niet op een te sterk. Dat is een teken van zwakte en wanhoop, geen kracht en vertrouwen.
 • Wat je ook doet, niet te krijgen in "The Best Friend Zone", want dat is gewoon pijnlijk als ze je uiteindelijk zal vertellen over andere jongens, want ze ziet als een van haar beste vrienden. Gaan daar niet heen.
 • Als het meisje geeft toe dat ze je leuk vindt, maar alleen als een vriend, neem dan achterste voet. Zeg niet dat je alleen maar kunt bedenken haar als je vriendin, omdat dit zal je stoppen met haar te praten voor 2-3 dagen, en ze zullen waarschijnlijk niet beseffen dat je het waard bent.