Wkanl

Hoe om te vertellen als je verliefd bent

Als je je nog afvraagt ​​over de vraag of je verliefd bent, dan is er een goede kans dat je verliefd of op weg daar. Als je wilt weten als je gewoon echt als uw significante andere of als je gevoelens hebt uitgegroeid tot liefde, dan ben je hier aan het juiste adres. Om te zien of je echt in de liefde, moet je nadenken over wat je echt denken en voelen over de speciale persoon in uw leven. Als je wilt weten of je echt verliefd, volg deze tips.

Stappen

Hoe om te vertellen als je verliefd bent. Let op je gedachten van de toekomst.
Hoe om te vertellen als je verliefd bent. Let op je gedachten van de toekomst.

Let op wat je denkt

 1. 1
  Let op je gedachten van de toekomst. Als je echt verliefd, dan zal je niet in staat zijn om een ​​toekomst voor te stellen zonder je geliefde erin. Als je niet kunt denken een jaar, twee jaar, of een heel leven vooruit zonder factoring in uw geliefde elke stap van de weg, dan ben je verliefd.
  • Als wanneer je denkt vooruit, je altijd denken aan "wij" in plaats van "I," dan ben je wennen aan het idee van je geliefde altijd zijn in je leven.
  • Als u en uw geliefde zijn comfortabel te praten over uw plannen een jaar of twee jaar vanaf vandaag, en je hebt geen twijfels dat je gevoelens net zo sterk zal zijn dan, dan kunt u worden verliefd.
  • Als je niet kunt voorstellen trouwen, het opvoeden van kinderen, of het verplaatsen in het hele land zonder je geliefde aan je zijde, dan kunt u worden verliefd.
  • Als je niet kan voorstellen dat gelukkig in de toekomst zonder je geliefde in je leven, dan kunt u in de liefde.
  • Als de gedachte van de toekomst met je geliefde brengt je grote vreugde en troost in plaats van angst en onzekerheid, dan kunt u in de liefde.
 2. 2
  Merk op hoe vaak u denkt over uw speciale iemand. Vergeet niet dat er een verschil is tussen liefde en verliefdheid. Het is logisch dat je zult denken van je geliefde constant wanneer u begint met een nieuwe relatie, maar om te zien als je verliefd bent, moet u overwegen hoe vaak je nadenkt over je geliefde als je eenmaal bent gegroeid meer beslecht.
  • Als je geweest bent met je geliefde voor zes maanden of meer dan een jaar en je kunt nog steeds niet meer dan een paar minuten te gaan zonder na te denken over hem of haar, dan ben je in de liefde.
  • Als je je altijd afvragen wat uw geliefde zou men denken over wat je doet-als hij wil de film u kijkt, of hoeveel hij zou graag het nieuwe restaurant waar je ontmoet je vriendinnen-dan proberen kunt u worden verliefd.
  • Als je merkt dat je altijd afvragen wat je geliefde is maximaal als hij niet in de buurt, en vind jezelf dagdromen over je geliefde doormaakt zijn dag, dan kunt u in de liefde.
  • Als je merkt dat je in slaap te dommelen in de klas, tijdens een film, of zelfs in het midden van een gesprek met een vriend, omdat u denkt over uw speciale iemand, dan kunt u worden verliefd.
 3. 3
  Kijk of je je geliefde in al uw beslissingen factor. Als je echt verliefd, dan je gewend bent aan het denken over opereren als een team met je geliefde. Je bent niet meer rijdt solo als je verliefd bent, zodat je grote beslissingen moet altijd worden gemaakt met je geliefde in het achterhoofd.
  • Als je echt verliefd, zou je niet een uitslag grote beslissing te nemen zonder overleg met uw geliefde voor advies. Immers, de beslissing, of het nu een grote carrière verandering of de keuze om terug te gaan naar school, is van invloed op jullie beiden.
  • Als je nooit zou kiezen voor een locatie waar je geliefde zou niet in staat zijn om gelukkig te bewegen, dan ben je in de liefde.
  • Als u en uw geliefde kan men samenwerken en maken grote beslissingen zonder ruzie en niet in staat om een ​​akkoord te bereiken, dan ben je verliefd.
  • Als je nooit zou kiezen om iets dat zou kwetsen of teleurstellen je geliefde doet, dan ben je verliefd.
 4. 4
  Bedenk wat u denkt over uw dierbare onvolmaaktheden. Als je echt verliefd, dan moet je genoeg tijd om te beseffen dat je liefde object is niet perfect hadden. Als je nog steeds aan het "hij is perfect" fase, dan heb je niet in de relatie lang genoeg om dat iedereen-zelfs de appel van je oog-is een vlekkeloze menselijk wezen te zien. Verliefdheid betekent accepteren van uw dierbare onvolkomenheden en omhelzen hen.
  • Als je echt in de liefde, dan begrijp je dat je geliefde heeft een aantal zwakke punten. Je moet in staat zijn om toe te geven dat je geliefde niet altijd de beste luisteraar of de beste gevoel voor humor. Dat is OK.
  • Als je echt in de liefde, dan kunt u helpen uw geliefde te pakken zijn gebreken, maar je moet niet proberen hem te veranderen. Als je echt in de liefde, dan kunt u helpen uw geliefde werk op het zijn meer verantwoordelijk, maar je moet niet proberen om hem een ​​heel ander persoon te maken.
  • Als je echt in de liefde, dan zul je waarderen uw dierbare eigenaardigheden. U zult genieten van uw man goofy lachen, of hoe je meisje niet kan helpen, maar vijftien minuten te laat om alles.

Let op wat je voelt

 1. 1
  Zien als je het gevoel zelf. Dit is een belangrijk punt. Als je echt in de liefde, dan moet je het gevoel alsof je helemaal zelf in de relatie kan zijn. Je geeft uw speciale iemand wat glossy of vervolmaakte versie van jezelf, je bent gewoon jezelf zijn, gebreken en gespleten haarpunten en alles.
  • Als je echt in de liefde, moet je in staat om je gevoelens te delen met je geliefde, ongeacht wat. Hoewel je sommige dingen voor jezelf houden, moet je comfortabel genoeg om je belangrijkste gedachten te delen met je geliefde te voelen.
  • Als je echt in de liefde, dan moet je in staat zijn om uw goofy en domme kant te delen met je geliefde. Je moet niet bang zijn om uit te proberen uw melige grappen of vreselijke dance moves voor je geliefde, of je bent niet echt het zijn u.
  • Als je echt in de liefde, dan moet je in staat zijn om de dingen die je echt graag doet met uw speciale iemand. Hoewel hij niet hoeft te chick flicks kijken met je elke nacht, moet hij in staat zijn om mee te doen als u na te streven aantal van uw favoriete belangen, zoals hardlopen of het eten van Mexicaans eten.
  • Als je echt in de liefde, dan moet je niet het gevoel alsof je iets te verbergen. U kunt sommige dingen prive te houden, maar als je het gevoel dat er iets belangrijk je geliefde niet weet over jou, dan moet je meer open te stellen voordat je echt verliefd kan zijn.
 2. 2
  Zie hoe je elke keer dat je rond die ene speciale persoon te voelen. Hoewel je niet zal zien vlinders en geurende rozen elke keer dat je rond die ene speciale persoon, moet je gelukkig voelen, opgewonden, duizelig, en enkel opgewonden te worden opknoping uit met je partner als je echt verliefd.
  • Als uw geliefde maakt je duizelig voelen in een manier die je niet hebt gevoeld sinds de zevende klas, dan kunt u worden verliefd.
  • Als je altijd gelukkig voelen en zijn voortdurend lachen als je rond die ene speciale persoon, dan kunt u worden verliefd.
  • Als je het gevoel echt comfortabel en veilig als je met je geliefde, dan kunt u worden verliefd.
  • Als je het gevoel compleet en als niets anders in de wereld zaken als je met die ene speciale persoon, dan kunt u worden verliefd.
 3. 3
  Zien wat je voelt als je speciaal iemand weg is. Neem de tijd om te overwegen wat je voelt wanneer uw speciale iemand weg is kan je net zoveel inzicht als gezien wat je voelt als je met die ene speciale persoon. Als u wilt weten of je verliefd bent, moet je nadenken over wat je denkt als je speciaal iemand weg is.
  • Wanneer uw geliefde is uit het zicht, zou hij niet op zijn achterhoofd. Als uw geliefde zelfs nooit kruist je geest als hij niet in de buurt, dan bent u niet in de liefde.
  • Als je merkt dat je mist en voortdurend willen om je geliefde te praten als hij er niet is, dan kunt u worden verliefd.
  • Omgekeerd, een ander teken van de liefde is dat zowel u en uw geliefde hebben zoveel vertrouwen in je liefde dat je niet de behoefte voelen om te checken of de tekst elkaar elke seconde als je uit elkaar.
  • Als je het gevoel grote opwinding wanneer je geliefde terugkeert, zelfs als hij alleen was gegaan voor een weekend, dan kunt u worden verliefd.
 4. 4
  Bedenk wat u het om met iemand anders. Als je echt in de liefde, dan is de gedachte dat met iemand anders zou geen beroep op u dan ook. Dit betekent niet dat je niet af kunt flirten, maar het betekent wel dat je nooit serieus zou overwegen dating of kussen van iemand anders als je met je geliefde.
  • Je kan in de liefde als je het gevoel compleet desinteresse bij volslagen vreemden benaderen u in een bar. Als u de behoefte voelen om uw significante andere te noemen binnen de eerste vijf minuten van een gesprek met een vreemdeling die mogelijk slaan op je, dan is het een teken dat je nooit zou zijn ontrouw.
  • Als de gedachte van het kussen een andere persoon of bedriegen op uw geliefde vult u met diepe afschuw, dan kunt u in de liefde.
  • Vergeet niet dat sommige onschuldig flirten betekent niet dat je bent niet verliefd. Gewoon omdat je verliefd bent, betekent niet dat er geen leden van het andere geslacht bestaat naast je geliefde. Maar vergeet niet dat er een verschil is tussen flirten met de leuke jongen die werkt in de koffieshop en het opbouwen van een gevaarlijke flirterige relatie met je collega.

Let op wat je doet

 1. 1
  Kijk of je bereid bent om compromissen te sluiten zijn. Een groot deel van verliefdheid is in staat om zo een compromis dat beide mensen worden overgelaten voelen redelijk tevreden met de beslissing. Als je vastbesloten bent om alleen te doen wat je wilt, wanneer je wilt, en niet factor je geliefde in je beslissingen, dan kunt u niet in de liefde.
  • Als je een verkwister, maar merkt dat je meer geld voor je geliefde, of als je wilt om geld te besteden, maar hebben meer zuinig voor je geworden geliefde, dan bent u bereid om compromissen te sluiten.
  • Als je merkt dat je iets te doen uit je comfort zone, zoals fietsen of wandelen, want je geliefde echt wil dat je om het te proberen, dan moet je bereid zijn om compromissen te sluiten.
  • Als je probeert om je geliefde de belangen, zoals honkbal of een nieuwe tv-show te delen, dan bent u bereid om compromissen te sluiten.
  • Vergeet niet dat in tegenstelling tot wat sommigen zouden zeggen, hoef je niet om alles samen te doen te zijn in de liefde. Je moet nog steeds je eigen ruimte om uw eigen belangen na te streven, maar als je bereid bent om compromissen te sluiten en om iets voor jullie beiden gelukkig maken proberen bent, dan ben je verliefd.
  • Beide mensen moeten bereid zijn om compromissen te sluiten. Als je het maken van een grote beslissing over het kopen van een nieuw huis samen of verhuizen naar een nieuwe stad, moeten beide mensen hun inbreng te geven. Als een persoon is altijd toe te geven aan de behoeften van de ander, dan is dat niet een compromis.
 2. 2
  Kijk of je een uitdaging samen hebt overwonnen. Tuurlijk, het is geweldig om verliefd te zijn als alles goed gaat en de zon schijnt, maar de mogelijkheid om een ​​uitdaging of een obstakel te overwinnen is een manier om je band te verstevigen en te zien als je echt verliefd. Mensen die in de liefde zijn in staat om bijna alles samen te overwinnen.
  • Als je heb alleen ooit samen geweest als er dingen zijn perfect en je je zorgen dat dingen uit elkaar zal vallen de tweede moet je samen een moeilijke beslissing te maken, dan kunt u niet in de liefde.
  • Als je relatie alleen maar sterker is gegroeid na de dood van een geliefde, een ernstige ziekte, of zelfs een grote carrière te veranderen, dan kunt u in de liefde.
  • Als je altijd denken aan problemen in termen van "wij" en niet "mij", dan jij en je geliefde onder de knie hebt het aanpakken van uitdagingen als een team en je bent verliefd.
  • Als u in staat om praktische problemen samen op te lossen, zoals hoe om te verhuizen naar een nieuwe stad en pak je oude plek geweest, dan kunt u in de liefde.
 3. 3
  Zie wat je samen doet. Je moet nadenken over de aard van de dingen die je doet met je geliefde te zien of je echt in de liefde of gewoon een leuke relatie. Als je echt in de liefde, dan is uw geliefde moet een deel van je dagelijks leven te zijn, en je moet houden van het doen van de meest elementaire dingen met je geliefde.
  • Als de gedachte van alleen maar wat zitten met je geliefde en je helemaal niets doet maakt je opgewonden, dan bent u in de liefde.
  • Als u en uw liefde te hebben een paar gemeenschappelijke interesses die je samen na te streven, zoals salsa of hardlopen, dan kunt u in de liefde.
  • Als u en uw geliefde kan uren doorbrengen gewoon lachen en wordt gek bij elkaar, dan kunt u in de liefde.
  • Als u en uw geliefde een plezier maakt niet uit wat je doet-of het nu een reis naar een nieuw restaurant of een vakantie naar Rome-dan kunt u in de liefde.
 4. 4
  Denk na over je seksleven. Hoewel je sex is misschien niet zo spannend als het was in de eerste paar maanden van je relatie, moet je nog steeds een gezonde en regelmatige seksleven. Als je seksleven voelt helemaal saai, of zelfs zoals marteling, dan kunt u een aantal problemen in je relatie te hebben.
  • Als je verliefd bent, dan moet je nog steeds enthousiast over het hebben van seks met je geliefde en moet het gevoel volledig geabsorbeerd tijdens het proces in plaats van denken, "Wanneer zal dit voorbij zijn, dus ik kan tv kijken?"
  • Als je verliefd bent, dan is je liefde moet nog steeds het gevoel gepassioneerd en speciale, niet als een item in je checklist.
  • Vergeet niet dat seks is niet alles. U mag niet de meest spannende seksleven, maar zolang jullie allebei nog steeds in voor het, dat is OK.
  • Begrijp het verschil tussen echte liefde en "sex liefde." Echte liefde is diep, gepassioneerd, en voor altijd. "Sex liefde" betekent dat je heb het zien van iemand voor een paar maanden en kan niet stoppen met seks en dat betekent dat je absoluut verliefd op de persoon.

Tips

 • Als je niet kan schelen wat iemand anders denkt over de degene die je liefde, dan ben je verliefd op die persoon.
 • Als u twee kunt vechten zonder zelfs het denken over het verlaten van elkaar, het kan liefde zijn.
 • Als je nooit je relatie in twijfel, kan het liefde zijn.
 • Als je gewoon niet kan stoppen met denken over de persoon, het kon gewoon verliefdheid.
 • Als u zelf op zoek naar hem / haar constant, het kan gewoon zijn verliefdheid of lust.
 • Als je altijd proberen om excuses te vinden om in de buurt van de degene die je liefde, zou het gewoon zijn verliefdheid.
 • Als je beschaamd en verlegen om ze te krijgen, zou het gewoon verliefdheid.
 • Als je hield van die persoon voor een lange tijd en je weet dat je hem / haar dan dat de liefde zou kunnen zijn kunt vertrouwen.
 • Wees voorzichtig niet te verwarren andere emoties zoals verliefdheid naar liefde.